Ayyy yemek mi, çok acıktım ben..Eve gidip yemek yemek istiyorum :uzgun:
annen yapmıştır tabiii yemeği dimii
Ayyy yemek mi, çok acıktım ben..Eve gidip yemek yemek istiyorum :uzgun:
Karnımın sağ tarafı çok acıyor yineOğlum oraya yaslanmış, uyuyakalmış galiba kıpırdamıyor orda, ama canımı yakıyor sanki karnımın sağ tarafı yarılcakmışta o çıkacakmış gibi..
Oldu mu sende de? Ya rahatladım az, çok korkuyorum öyle canımı yakınca, sanki derimin gerilcek yanı kalmadı, ipleri kopacak öyle acıyor..
Göbek deliğin ne alemde? benimkisi dışarı çıkacağına iyice içeri göçtü ve nerdeyse kapancak göbek deliğimin ağzı..
sahi ne ki kız oo sipiriklenmekispirik dicektimm..özel mesajlarımızıda okuyolar demekkiii.bi hareket cekmek isterdimm.manevi duygularım cok kabardı ama ne yazık göremeyecekler. töbee töbee bak nasıl kızdırdılar be ya durduk yerde.bende yine üye olurr hareketimi ceker giderim
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız acaba?
Ay kıyamam ama ben onun kozmetiklerine![]()
Badem yağıyla devam ederim artık
ben dün yaptım rahatım bugun. ıspanakla, sebzeli bulgur pilavım var akşama. bi de süzme yoğurtan ayran yapıcam mis...
yaa ben ne yapsam bulamadım bir türlü benim uyuz kocam herşeyi yemediğinden size sorayım fikir olur dedim :incim:
kızlar akşama ne yemek yapacaksınız acaba?
annen yapmıştır tabiii yemeği dimii
bana doktor bir merhem yazdı banyo yaptıktan sonra suruyorum bolca başka da bisey surmuyorum gun icinde cok kaşınmadıkça, Allah a şükür şimdiye kadar bir dökülme yada çatlama olmadı,inşallah bundan sonra da olmazz
yaa ben ne yapsam bulamadım bir türlü benim uyuz kocam herşeyi yemediğinden size sorayım fikir olur dedim :incim:
Bak o farklıymış benimki de kapandı![]()
Ev 3. katta, merdivenin 2. katına gelince tıkanıyorum şimdiden..Bi o zaman nefessiz kalıyorum..9. ayda ben evden dışarı çıkamam sanırım..
bende biber dolması yaptım bide cacık olcak iste yeter daha ne istesin aman..
ha bı de komili bebişler için bi set hazırlamış. bebe yagı şampuan falan. kendime laıcam ondan yavruma değil de. bayılıyorum komilinin kokusuna ya.
bı de 20 tl)
İvittys:
Ya bende de olmadı çatlak ama bana doğumdan sonra belli olur çatlayıp çatlamadığı asıl dediler..
sadece yuh dıyorum ya sadece yuh. diğer topiğe bakın allah aşkına. şaka mı bu olanlar????
aman kuzuma bak kız benim ev 6.katta nefes bende bitiyor esas bide üstüne günde 4 kere inip çıkıyorumdur iş yeri ev spora bak yaaBak o farklıymış benimki de kapandı![]()
Ev 3. katta, merdivenin 2. katına gelince tıkanıyorum şimdiden..Bi o zaman nefessiz kalıyorum..9. ayda ben evden dışarı çıkamam sanırım..
boşver babul iyisin dimi kaybolunca merak ettimArkadaşlar bi toplantım vardı, bitti geldim ki ortalık karışmış yine.
Artık boşverelim eskiyi de, değmeyecek insanları da.
Paylaşımımıza bakalım, haklısınız.
Boşuna hem geriliyoruz, hem de prim veriyoruz.
benim gobek deliğim de gergin acayip bi de içi karardı ya pislik gibi duruyo. bildiğin kahverengi oldu bembeyaz gobegım...((
lilacs sesimi duyyorsan 3 kere masaya vur...