Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.650
Nineme niye sardın durduk yere :haha: hiç mutlu değilim diyette olduğum için ama diyeti bozunca da mutlu olmuyorum :düsün: kilo veremeyince böyle oluyor herhalde
Yani kendini mahrum bırakma değil de mesela yaptığın bir şeyden tatsan nefsini köreltsen. Çünkü bu sürdürülebilir diyet değil sanki yani mahrum kalınca insan kötü hissediyor :(

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.889
Yani kendini mahrum bırakma değil de mesela yaptığın bir şeyden tatsan nefsini köreltsen. Çünkü bu sürdürülebilir diyet değil sanki yani mahrum kalınca insan kötü hissediyor :(
Bencede öyle,birden kesmek yemediklerimize dahada yönelmek demek

Cheesecake

cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Tepki
15.463
Artik bir sal kendini yeter daaa
Salinca ben :haha:
garfield-fat.gif

Cheesecake

Tepki
15.463
Ya çok doğru da işte nasıl bir metebozlizmaysa tadım olan dönemlerde anında duruyor kilo verme...mesela kahvenin yanına bir parça çikolata falan bu aralar koyuyorum resimlerde gördüğünüz kadar..hemen depo..

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.889
Ya çok doğru da işte nasıl bir metebozlizmaysa tadım olan dönemlerde anında duruyor kilo verme...mesela kahvenin yanına bir parça çikolata falan bu aralar koyuyorum resimlerde gördüğünüz kadar..hemen depo..
Tamam iste vücut yemediginden depoluyor,sonra birden vericeksin onlari merak etme,hic yemedin belkide tam anlamiyla doymadin o yemek istedigin şeye

Cheesecake

Tepki
15.463
Tamam iste vücut yemediginden depoluyor,sonra birden vericeksin onlari merak etme,hic yemedin belkide tam anlamiyla doymadin o yemek istedigin şeye
Ben bunu söyledim diyetisyenime.artik pazartesileri tartı sonrası biraz esnek yicem..ona göre bunlar kirilma noktası diyor...vücuda şekeri unutturma taraftarı ama benim yaşamımda şeker ve hamur tamamen çıkma durumu yok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar