Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
140.883
Ben bunu söyledim diyetisyenime.artik pazartesileri tartı sonrası biraz esnek yicem..ona göre bunlar kirilma noktası diyor...vücuda şekeri unutturma taraftarı ama benim yaşamımda şeker ve hamur tamamen çıkma durumu yok
Valla kimse hastalik olmadan sekeri birakmaz,bırakamaz,kahve cayı sekersiz icmekle iş bitmiyor dediği tatlıyı yada sekerli seyleri cikar hayatindan,ama bizde oyle bisey olmuyor,bırakirsak ölurüz gibi bisey olmus :kopkop:

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.650
Misal sabah kahve yaptım ve oğlan 2paket cikolatayi bitirmis yani 1tanemi olmaz kahve yanına,bende yemeyince haliyle sinirleniyorum:krnz:
bende kahveyi sade içmeyi seviyorum :krizz: çiko yiceksem arkasından yiyorum. Ama şu ara 2 öğün yaptığım için hiç aklıma gelmiyorrr

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.388
Ya çok doğru da işte nasıl bir metebozlizmaysa tadım olan dönemlerde anında duruyor kilo verme...mesela kahvenin yanına bir parça çikolata falan bu aralar koyuyorum resimlerde gördüğünüz kadar..hemen depo..
Ne kadar hasret kalıyorsa işte korkudan hop depo yapıyor haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.388
Yani kendini mahrum bırakma değil de mesela yaptığın bir şeyden tatsan nefsini köreltsen. Çünkü bu sürdürülebilir diyet değil sanki yani mahrum kalınca insan kötü hissediyor :(
Bi dönem öyleydim o kadar mahrum kalmıştım ki ve gerçekten kötü
He verdim mi verdim kilo ama hep avucumu yalayarak
Bi arada başka bi diyetisyene gitmiştim kadın herşeyi yediriyordu öyle güzel veriyordum ki kadın ayrıldı
Yanımdakilerde bn yiyince öcü gibi bakıyordu ve onların tepkisinden yiyemiyordum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar