MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Ye gitsinAkşama annemler gelcek çayaçiğköfte, börek, makarna salatası, kurabiye olcak
napacuk ben

Ye gitsinAkşama annemler gelcek çayaçiğköfte, börek, makarna salatası, kurabiye olcak
napacuk ben
yarın olsa acımazdımYe gitsin![]()
Artik bir sal kendini yeter daaaNineme niye sardın durduk yerehiç mutlu değilim diyette olduğum için ama diyeti bozunca da mutlu olmuyorum
kilo veremeyince böyle oluyor herhalde
Vayy bende gelemmi söz az yerimAkşama annemler gelcek çayaçiğköfte, börek, makarna salatası, kurabiye olcak
napacuk ben
Seni cekememiş artikYa benim tartim LoL diyor
Yani kendini mahrum bırakma değil de mesela yaptığın bir şeyden tatsan nefsini köreltsen. Çünkü bu sürdürülebilir diyet değil sanki yani mahrum kalınca insan kötü hissediyorNineme niye sardın durduk yerehiç mutlu değilim diyette olduğum için ama diyeti bozunca da mutlu olmuyorum
kilo veremeyince böyle oluyor herhalde
Gel buyur bol bol yeVayy bende gelemmi söz az yerim![]()
Bencede öyle,birden kesmek yemediklerimize dahada yönelmek demekYani kendini mahrum bırakma değil de mesela yaptığın bir şeyden tatsan nefsini köreltsen. Çünkü bu sürdürülebilir diyet değil sanki yani mahrum kalınca insan kötü hissediyor
evet ben öyle yaptığım zamanlar + cıkıyordum. Bir rahat bıraktım kendimi eksildim. Ben bu akşam ne yicem yaBencede öyle,birden kesmek yemediklerimize dahada yönelmek demek
Beni yeee oyeeeeevet ben öyle yaptığım zamanlar + cıkıyordum. Bir rahat bıraktım kendimi eksildim. Ben bu akşam ne yicem yaüfff
Aaa benSalinca ben
Ya çok doğru da işte nasıl bir metebozlizmaysa tadım olan dönemlerde anında duruyor kilo verme...mesela kahvenin yanına bir parça çikolata falan bu aralar koyuyorum resimlerde gördüğünüz kadar..hemen depo..Yani kendini mahrum bırakma değil de mesela yaptığın bir şeyden tatsan nefsini köreltsen. Çünkü bu sürdürülebilir diyet değil sanki yani mahrum kalınca insan kötü hissediyor
Ters denk gelmiş de..zaten miniciksin maya ya ..üzme kendini nasıl mutlu olacaksan onu yapevet ben öyle yaptığım zamanlar + cıkıyordum. Bir rahat bıraktım kendimi eksildim. Ben bu akşam ne yicem yaüfff
Tamam iste vücut yemediginden depoluyor,sonra birden vericeksin onlari merak etme,hic yemedin belkide tam anlamiyla doymadin o yemek istedigin şeyeYa çok doğru da işte nasıl bir metebozlizmaysa tadım olan dönemlerde anında duruyor kilo verme...mesela kahvenin yanına bir parça çikolata falan bu aralar koyuyorum resimlerde gördüğünüz kadar..hemen depo..
Nekadar minicikTers denk gelmiş de..zaten miniciksin maya ya ..üzme kendini nasıl mutlu olacaksan onu yap
kız öyle diye diye artıcak, baştan önlem almak lazımTers denk gelmiş de..zaten miniciksin maya ya ..üzme kendini nasıl mutlu olacaksan onu yap
158 boy 53 kilocuk kadar minikNekadar minicik![]()
Ben bunu söyledim diyetisyenime.artik pazartesileri tartı sonrası biraz esnek yicem..ona göre bunlar kirilma noktası diyor...vücuda şekeri unutturma taraftarı ama benim yaşamımda şeker ve hamur tamamen çıkma durumu yokTamam iste vücut yemediginden depoluyor,sonra birden vericeksin onlari merak etme,hic yemedin belkide tam anlamiyla doymadin o yemek istedigin şeye