Elif_Eylul
Daimi Üye
- #22.541
Cocuklar simit yer ben yesil su 
Yağlar eriyip aksın
Gidermi orası teferruatYağlar eriyip aksın
HahaaGeçen bende karaaam karaaam diye bağırıyordumha eşim yemiş poşetini gördüm arabada yakaladım karı nerden gördün onu ya diyo diyetteyim alma diyon yoksa bağırıyon karam diye şimdi
Allah'ım emeklerimizi boşa cikarmasin aminn
Allah'ım emeklerimizi boşa cikarmasin aminn
Benimki geçen haftaya göre öyle de bakalım sizin iyi gelir diye düşünüyorum...ben biraz milim milim gidicem herhalde2 ile gelmeyelimde
Heee ninenin boku benimki ne gram gittiyse ne mutlu türküm diyeneBenimki geçen haftaya göre öyle de bakalım sizin iyi gelir diye düşünüyorum...ben biraz milim milim gidicem herhalde
Git canim ye iç gel yarina tartilBu kadar çabuk mu ya aksama çaya gidecegim![]()
![]()
![]()
Nineme niye sardın durduk yereHeee ninenin boku benimki ne gram gittiyse ne mutlu türküm diyene![]()
Diyetisyenden ben de istedim izin vermedi.cok yicek gibi duruyorsunuz dediBu kadar çabuk mu ya aksama çaya gidecegim![]()
![]()
![]()
Kimbilir kaç kilo aldım yineGit canim ye iç gel yarina tartil
Hahjaha bana da vermezdiDiyetisyenden ben de istedim izin vermedi.cok yicek gibi duruyorsunuz dedi
Çabuk gider bu son gelenler...aynı takımda olabilirizKimbilir kaç kilo aldım yine
Ay valla yok gitmiyor bu da sıkıntı yaptırıyorÇabuk gider bu son gelenler...aynı takımda olabiliriz