Elif_Eylul
Daimi Üye
- #22.521
Sorma öyleymisKanlar cıkmıyor yarın öğleden sonra falan anca
Sorma öyleymisKanlar cıkmıyor yarın öğleden sonra falan anca
Vayy gelismeye bakDün esime pilav yaptım öğlen ve aksam gözümün önünde yedigi halde bir catal bile almadım
sana uyan çok da geç olmayan bir saatte yapılıyor. @Azra_dogukan a işinden dolayı akşam uyduğu için sanırım akşam yapıyor. Genelde öğlenle akşam arası 15:00 16:00 gibi yapıyor insanlarİnşallah olur canım..tek öğün akşam mi yapılıyor
Hiç bana uyan bi yeme şekli değil ya bn çok aç kalınca başım ağrıyor hemenİnşallah olur canım..tek öğün akşam mi yapılıyor
istediğin öğün oluyor canım en çok beslenme ihtiyacı hissetiğin öğünü seçebilirisn ama akşam max 6 demişti o zman bana bne akşamı seçtim işter zaten yemek aramıyorum diyeİnşallah olur canım..tek öğün akşam mi yapılıyor
aynen canım aslında normalde yemediğin öğünüde şaşırtmak için secebilirsin demişti ben hiç kahvaltı yapmadıgım için bi ara sadece 10 gibi kahvaltı yapıyorsum vucud şaşırsın diyesana uyan çok da geç olmayan bir saatte yapılıyor. @Azra_dogukan a işinden dolayı akşam uyduğu için sanırım akşam yapıyor. Genelde öğlenle akşam arası 15:00 16:00 gibi yapıyor insanlar
benimde ilk zamnalrda olmuştuHiç bana uyan bi yeme şekli değil ya bn çok aç kalınca başım ağrıyor hemen
Benim de bir de sık yiyorum ama belki işe yarayabilir.benim diyetisyen vermez muhtemelenHiç bana uyan bi yeme şekli değil ya bn çok aç kalınca başım ağrıyor hemen
Vermez bncede anca ramazanda sahur yapmıyıp yaparızBenim de bir de sık yiyorum ama belki işe yarayabilir.benim diyetisyen vermez muhtemelen
Hamur yidim diyePide çok değilse sıkıntı yok canım biye üzülüyon afiyet olsun
Benim kardeşim bir Ramazan sahurda 7 zeytin 1 incir, akşam standart yemişti...hayatında en çok incelme o zaman olmuştuVermez bncede anca ramazanda sahur yapmıyıp yaparız
Bide emziriyorum ya hiç gücüm kalmıyorMortingen oluyom
Deneyebiliriz aslında o zmnBenim kardeşim bir Ramazan sahurda 7 zeytin 1 incir, akşam standart yemişti...hayatında en çok incelme o zaman olmuştu
Valla yapmak istiyorum..bayrama bir beden daha atsam ne güzel olurDeneyebiliriz aslında o zmn
Deneriz inşallah ya ne kaldı ki ramazanaValla yapmak istiyorum..bayrama bir beden daha atsam ne güzel olur
maşallahh maşallahhh@Maya. mayalı kaptan 1 litre maydanoz kaynattım içtim
İnşallah hocammaşallahh maşallahhhgitsin ödemcikler