Yok kız her yer her yerde ev karışık gidince gardropu toplucam mutfak dolaplarını boşaltcam şimdi törene geldik oğlumun sınıfı şarkı söyleyeceklermişBittimi baya naptın
Yok kız her yer her yerde ev karışık gidince gardropu toplucam mutfak dolaplarını boşaltcam şimdi törene geldik oğlumun sınıfı şarkı söyleyeceklermişBittimi baya naptın
Yok canım daha çok işim varOoo işin çokmuş halledebildinmi?
Allah herkesin işini gücünü rast getirsin.Yaa benim ev altlı üstlü ama kız istemiyor
Gecmis olsun canimGünaydındünden beri hala başım geçmedi. Akşam erkenden yattım uyudum.
Bizim çok şükür dün yaptıkGecmis olsun canim
Bizde simdi geldik okuldan
Valla iykide yapmışsınız bizim okulun kapali alani yok yagmur yagsada dün cok yagdi mesela,bugünde üstümüze bir çiğ düstü yagmur gibi sabah çok soguktu sabah 9daBizim çok şükür dün yaptık
Hee dün gitcen sandımGittim gittim pazartesi gittim kız
Kolay gelsin canımYok kız her yer her yerde ev karışık gidince gardropu toplucam mutfak dolaplarını boşaltcam şimdi törene geldik oğlumun sınıfı şarkı söyleyeceklermiş
En güzel en temiziYa aynen bizim arkadaşlarda öyle yaptı. Zaten altın falanda toplayamayacaklarını biliyorlardı. Ama işte onun akrabalar, benim akrabalar şehir dışından gelecek şimdi bu insanlarıda sadece nikah salonuna davet edip sonra haydi yolunuza demek ayıpmış gibi geliyor bize.
Ben bu davet evlerini bir mantıklı buldum. Söyledim nişanlıma 8000 yazıyor ya şaka gibiburaya bir bakıcaz muhakkak
Bu kadar ucuzsa kalite beni biraz düşündürdü amaEn güzel en temizioo fiyatı cok iyiymiş az kişiyseniz yeterli bence davet evleri. Çok iyi oldu
Bursadada araştırıyorum 8binden basliyor ikramlik icinde yok aBu kadar ucuzsa kalite beni biraz düşündürdü amahafta sonu Bakacaz bakalım bir kaç tane buldum

Benim baktığım yerde de en son sünnet düğünü yapılmışBursadada araştırıyorum 8binden basliyor ikramlik icinde yok a
15bini buluyor icinde herseyi varsa
Kızla birlikte bakiyoruz söz nişan çogunlukla olmuş resimlerine baktim bende,Benim baktığım yerde de en son sünnet düğünü yapılmış
İstanbul çok pahalı ya, sen bursada mısın İstanbul da mı?
Bursa İstanbul'a göre daha ekonomiktir. Bizim burası gibi fiyatlar iyiymiş 20000 bile fazla değil aslındaKızla birlikte bakiyoruz söz nişan çogunlukla olmuş resimlerine baktim bende,
Ben Bursalıyım bursada oturuyorum canim,kızım istanbulda hastanede çalışıyor
Evet canim daha iyi bursaBursa İstanbul'a göre daha ekonomiktir. Bizim burası gibi fiyatlar iyiymiş 20000 bile fazla değil aslında

O halde bende burda ki 8000 lik yerden umutlanabilirimEvet canim daha iyi bursa
Biryerle gorüstüm sadece garson mekan 8bin dedi a
Rabbim yardim etsin sana insaAllahO halde bende burda ki 8000 lik yerden umutlanabilirim