Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
TeşekkürlerBu video da doğum haritası yerleşimi için 7. Evi. Transit geçişi için
10. Ve 11. Evi dinleyebilirsin. Bu transit 20 yıl sürecek çok önemli senin hem 10. nuncu, hem 11. Evini etkiliyor
TeşekkürlerBu video da doğum haritası yerleşimi için 7. Evi. Transit geçişi için
10. Ve 11. Evi dinleyebilirsin. Bu transit 20 yıl sürecek çok önemli senin hem 10. nuncu, hem 11. Evini etkiliyor
İlla vardır kafana yatan biyer canım, olmadı ikramlık alırsınız dışarıdan 3-5 kg kurabiye içecek gibiBu kadar ucuzsa kalite beni biraz düşündürdü amahafta sonu Bakacaz bakalım bir kaç tane buldum
Oyy kolaylık dilerimAy perişan oldum 2 gündür 5 dakika dinleneyim mutfak dolaplarını boşaltıyorum.
Amin canım sagoltamm canım
Rabbim yardımcıları olsun
Teşekkür ederimOyy kolaylık dilerim

Gunaydin
Günaydıın beybitolar
Günaydınnnn

Amin canım size de kolaylık versin herkesin işi zor hava da soğumuş soğuk esiyordu sabahAyy Allah kolaylık versin canim
Bizde haftaya kismetse zeytine baslıcaz
Dün çocuklar dondu soğuktan dans ettiler ama hava soğuktuValla iykide yapmışsınız bizim okulun kapali alani yok yagmur yagsada dün cok yagdi mesela,bugünde üstümüze bir çiğ düstü yagmur gibi sabah çok soguktu sabah 9da
Aynen öyle simdi hapşu hupşu aDün çocuklar dondu soğuktan dans ettiler ama hava soğuktu

Kolay ne oliyiGüntürüşkolayyy
Günaydın tünaydın kolaylık diliyoruzzzz işteeeKolay ne oliyi

Ayy senin işinde zor Allah yardımcın olsun canım çokk gecmis olsunAyy cok fenayım iki gecedir uykusuzum kızım sagolsun carıl cırıl ediyor dakka bası cok huysuz ee sabahta oglum uyanınca kalkıyorum öglen oglan sırtıma bi atladı tırmanıo falan sol omzumda ezilme oldu cok acıdı hissettim bes dakka onlar uyurken yattım bi uyandım bogazim sismis heryerim agrıyor omzum sırtım üf