Astroloji EL Kitabı
Daimi Üye
Amin sanada, hepimize deRabbim yardim etsin sana insaAllah
Amin sanada, hepimize deRabbim yardim etsin sana insaAllah
Senin natal satürn ün akrepte ve 7. Evde.Rabbim yardim etsin sana insaAllah

Dur gideyim evime bakayim aSenin natal satürn ün akrepte ve 7. Evde.
Transit satürn ün 12. Evde.
Son attığıma bakıp sana uyuyor mu bana söyle7. Ve transit 12. Evi dinlemen lazım

HaDur gideyim evime bakayim a
haDegiscekmiAy perişan oldum 2 gündür 5 dakika dinleneyim mutfak dolaplarını boşaltıyorum.
Evet canım kapakları söküldü yarın ya da öbür gün gelecek bakalımDegiscekmi
Iyi hadi biter bari temiz temiz olursun aEvet canım kapakları söküldü yarın ya da öbür gün gelecek bakalım

tamm canımGünaydın, @Bitterçikilata gebze metrosunda olmuş canım bizim taraf degil
İyi ki demişim kalan parayı havale yap ibanımı paylaşıyorumBursadada araştırıyorum 8binden basliyor ikramlik icinde yok a
15bini buluyor icinde herseyi varsa

Düğün salonu gibi düşünmeBu kadar ucuzsa kalite beni biraz düşündürdü amahafta sonu Bakacaz bakalım bir kaç tane buldum
Daha bitmez o arada boya da olacakIyi hadi biter bari temiz temiz olursun a

Evet güzel görünüyorduDüğün salonu gibi düşünme
Salonun minimal hali
Hee ben tuttum sana para atmak kaldı aİyi ki demişim kalan parayı havale yap ibanımı paylaşıyorum

Ayy Allah kolaylık versin canimDaha bitmez o arada boya da olacak
Evet içimde çok derin konuşmalar varEvet güzel görünüyordu
Bu arada senin doğum haritasında satürn ün Kova da 10. Evde. Transit satürn ün balıkta ve 12. Evde. Şu anda natal Merkür ün ile kavuşum yapıyor.
Bu ara çok derin kendi içinde konuşuyor olmalısın. Şu bahsettiğin 'İş için' kendi içinde yaptığın planları, satürn 1. Evine (koç Burcuna) geçer geçmez devreye koyabilirsin.
Son videomda ki natal 10. Evi, transit 12. Evi ve (Gelecek için) transit 1. Evi dinleyebilirsiniz
Böylece bana sorduğun yorumu da birazcık yapmış olayım. Kusura bakma lütfen geç oldu
Ben seni koç Burcuna ve senin ev derecen 26° ye gelince yine uyarırımsen hazırlıklarına başla
Bn anlamam o işten sen yollaHee ben tuttum sana para atmak kaldı a

Yarın müsaitlikte dinlim
Bu video da doğum haritası yerleşimi için 7. Evi. Transit geçişi içinBn anlamam o işten sen yolla![]()
![]()
![]()
![]()