Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.990
Düğün yapmicaz canım. Nikah salonunda küçük bir kutlama gibi olucak. Sonra biz akşam arkadaşlarımızla bir yerlere yemeğe gidicez kutlama için. Büyükler sadece nikaha gelecek yani. Çok masraflı canım benim ona para vercemize tatile gideriz yada biriktirip bişeyler alırız dedik.
Zaten altından da pek umutlu değiliz birtek yakın akrabalar takar o da şüpheli gibi :(
En güzeli bizde belediyede nikah yapmıştık sadece çokta iyi oldu borçsuz evlenmiştik❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.990
Anladim canim Rabbim yardımcınız olsun buzamanda herkes hakli birsey denmiyor
Bugun kizla konustuk aralikta söznisan gibi olcak sanırim benim evimde musait degil kücuk biryer tutsak kaçpara bilmiyorum
Çok pahalı salonlar yaa evin niye müsait degil kız

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.524
Tepki
841
En güzeli bizde belediyede nikah yapmıştık sadece çokta iyi oldu borçsuz evlenmiştik❤️
Ya aynen bizim arkadaşlarda öyle yaptı. Zaten altın falanda toplayamayacaklarını biliyorlardı. Ama işte onun akrabalar, benim akrabalar şehir dışından gelecek şimdi bu insanlarıda sadece nikah salonuna davet edip sonra haydi yolunuza demek ayıpmış gibi geliyor bize.

Ben bu davet evlerini bir mantıklı buldum. Söyledim nişanlıma 8000 yazıyor ya şaka gibi :D buraya bir bakıcaz muhakkak:)

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
103.974
Ya aynen bizim arkadaşlarda öyle yaptı. Zaten altın falanda toplayamayacaklarını biliyorlardı. Ama işte onun akrabalar, benim akrabalar şehir dışından gelecek şimdi bu insanlarıda sadece nikah salonuna davet edip sonra haydi yolunuza demek ayıpmış gibi geliyor bize.

Ben bu davet evlerini bir mantıklı buldum. Söyledim nişanlıma 8000 yazıyor ya şaka gibi :D buraya bir bakıcaz muhakkak:)
Çok iyiymiş b

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar