Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
103.974
Davet evleri nasıl ilk defa duydum. Nasıl bulunuyor
İstanbul’da çok var
İsteme söz nişan kına için
Salon gibi daha küçüğü süslü vs
İkramda oluyor çok detayını bilmiyorum ama
İnternette vardır iletişim numaraları bak istersen

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
144.524
Yaz olsa bahçe süslenir yapılırdı
Davet evleri var öyle bişey şimdiden ayarlamaya bakın

Biz baktık 100 binden açıyorlar ağızlarını bomboş pakete. Kalabalık olmicaksa bence evde yapın. Benim isteme+söz+nişan aynı anda evde oldu. Hiç kimse mekanda yapmıyor zaten artık. Bence evde yap gitsin.
Yaz olsa sorun yok kışın böyle şeyler zor oluyor malesefki,ilk defa başımıza gelicek bizde görücez, ama mekanlar ciddi derecede para istiyor organizasyon haric

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.991
Günaydın :asikk:

Eşimle birlikte cildiyeye geldik canım. Yüzümde döküntüler oluyor krem kullanınca gidiyor bir süre ama sonra tekrar yeniliyor. Gitmiştim aynı doktora şimdi başka ilaçlar yazdı bakalım inşallah geçer.

24kasıma alerji testini verdi
Kan aldı,rontgen cekti gene

Doktora gittik geldik kan verdi eşim. Eve gidince eski duşa kabin söküldü atıldı. Atılırken kızla eşim bir camı kırmışlar merdiven oldu cam kırığı komple süpürdüm.

Sonra çocuğu okuldan aldım geldim şimdi sonuç almaya geldik. Eve gidince de gardrop için gelecekler akşama onu sileceğim çok işim var bugün :aglama: :aglama: :aglama: Başımda çok ağrıyor akşamdan beri haplardan da fayda yok
Geçmiş olsun kızlar ♥️♥️

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
71.990
Doktora gittik geldik kan verdi eşim. Eve gidince eski duşa kabin söküldü atıldı. Atılırken kızla eşim bir camı kırmışlar merdiven oldu cam kırığı komple süpürdüm.

Sonra çocuğu okuldan aldım geldim şimdi sonuç almaya geldik. Eve gidince de gardrop için gelecekler akşama onu sileceğim çok işim var bugün :aglama: :aglama: :aglama: Başımda çok ağrıyor akşamdan beri haplardan da fayda yok
Ooo işin çokmuş halledebildinmi?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar