MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Olabilir canım gece uyumuyor sürekli yatıyorum tekrar tekrar saat 5lere kadar bu sefer bende uykusu halsiz kalıyorum tüm gün düzenim yokGeceyi gündüz mü etti memeyi bırakma sendromumu yoksa
Olabilir canım gece uyumuyor sürekli yatıyorum tekrar tekrar saat 5lere kadar bu sefer bende uykusu halsiz kalıyorum tüm gün düzenim yokGeceyi gündüz mü etti memeyi bırakma sendromumu yoksa
Senin mutfak tehlikeliEvde vardı yapayım ya bir tane tam kaygan yere denk geliyor illa da oturmayın dedikce oraya oturuyorlar
Ya bi grip gecirdi bikac hafta once. Ilacsiz gecirdikde. Bogazini temizlemeye çalışıyordu surekli. Gecer dedim ama öksürüğe döndü. Oyle olnca götürdüm bugun. Geniz akintisi var biraz dediler. Birazda kulakları kızarmış. Tam geçirememiş hastaligi ama ates falan yok cok sukurAfiyet olsun canım
Kızmı hasta
Vitamin al sürekliOlabilir canım gece uyumuyor sürekli yatıyorum tekrar tekrar saat 5lere kadar bu sefer bende uykusu halsiz kalıyorum tüm gün düzenim yok
Valla çok yoruyorlar bu sefer üstüne ev işleri yemek o bu şu eklenince iyice yorgunluk oluyor3de kuduruk seninkinler
Aman bu senenin hastalığına bir geldi mi girmiyor çok geçmiş olsun kuzuyaYa bi grip gecirdi bikac hafta once. Ilacsiz gecirdikde. Bogazini temizlemeye çalışıyordu surekli. Gecer dedim ama öksürüğe döndü. Oyle olnca götürdüm bugun. Geniz akintisi var biraz dediler. Birazda kulakları kızarmış. Tam geçirememiş hastaligi ama ates falan yok cok sukur
İlla antibiotik istiyor o kulaklar ya da damlaYa bi grip gecirdi bikac hafta once. Ilacsiz gecirdikde. Bogazini temizlemeye çalışıyordu surekli. Gecer dedim ama öksürüğe döndü. Oyle olnca götürdüm bugun. Geniz akintisi var biraz dediler. Birazda kulakları kızarmış. Tam geçirememiş hastaligi ama ates falan yok cok sukur
Çok gecmis olsun canım aman bitmiyor vallahiYa bi grip gecirdi bikac hafta once. Ilacsiz gecirdikde. Bogazini temizlemeye çalışıyordu surekli. Gecer dedim ama öksürüğe döndü. Oyle olnca götürdüm bugun. Geniz akintisi var biraz dediler. Birazda kulakları kızarmış. Tam geçirememiş hastaligi ama ates falan yok cok sukur
Vitaminlerim bitti zaten takviyesiz olmuyorVitamin al sürekli
Yoruluyorsundur canim haklısınValla çok yoruyorlar bu sefer üstüne ev işleri yemek o bu şu eklenince iyice yorgunluk oluyor
Büyüdükçe kudırıklukları bitmiyorValla çok yoruyorlar bu sefer üstüne ev işleri yemek o bu şu eklenince iyice yorgunluk oluyor
Ya kapı girişinde birşey yok diğer tarafı halı kapatıyor onlar da illa buluyor bir yer zatenSenin mutfak tehlikeli
Arada pekmez kaşıkla,portakal falan ye bariVitaminlerim bitti zaten takviyesiz olmuyor
Diyet diye besinden de kısma yoksa valla zor toparlanırsın kuvvetli beslenVitaminlerim bitti zaten takviyesiz olmuyor
Öyle kilosu yok ya takmış kafayıDiyet diye besinden de kısma yoksa valla zor toparlanırsın kuvvetli beslen
Valla çok zor bırak lafta anlamıyorlar yemin ederim boğazların açıyor yapmayin diye bagirdikcaBüyüdükçe kudırıklukları bitmiyor
Bnmki yürürken hoppidik yürüdüğünden hergün ayağı duvar dolaba vuruyor olmadı yere seriliyor şükür uyuyor oğlan yoksa kız gibi olsa yanmışım
Zaten az kilolu olunca diyet daha çok yapılıyor bizde atın ölümü misaliÖyle kilosu yok ya takmış kafayı
Yok canım ya modum iyice düştü adamı düşünürken ay nasıl gidecek nasıl gelecek o yola çıkınca ben stres oluyorum şimdi İskenderun'a gittiDiyet diye besinden de kısma yoksa valla zor toparlanırsın kuvvetli beslen
Sen onları jimnastik spor gibi yere versene enerji atarlar hemdeValla çok zor bırak lafta anlamıyorlar yemin ederim boğazların açıyor yapmayin diye bagirdikca
SapsikZaten az kilolu plancı diyet daha çok yapılıyor bizde atın ölümü misali![]()