Elif_Eylul
Daimi Üye
- #31.381
Aslinda alıskın o yollara neden stres yapiyosunkiYok canım ya modum iyice düştü adamı düşünürken ay nasıl gidecek nasıl gelecek o yola çıkınca ben stres oluyorum şimdi İskenderun'a gitti
Aslinda alıskın o yollara neden stres yapiyosunkiYok canım ya modum iyice düştü adamı düşünürken ay nasıl gidecek nasıl gelecek o yola çıkınca ben stres oluyorum şimdi İskenderun'a gitti
İşte yakinlarda yok ki canım okulun da başka şeyleri var kodlama falan gibi bu sefer servis yok okul uzak geç saate kalıyor.Sen onları jimnastik spor gibi yere versene enerji atarlar hemde
Sorma valla. Sagol canimAman bu senenin hastalığına bir geldi mi girmiyor çok geçmiş olsun kuzuya
Napayım olsun nasıl gidecek gelecek diye yok uzun hataya gidiyor ister istemez olumlu olumsuz düşünüyor insanAslinda alıskın o yollara neden stres yapiyosunki
Sağolcanim sanada cok gecmis olsun. Cabuk atlatir inşallahÇok gecmis olsun canım aman bitmiyor vallahi
Benim kızda ayni gece gece kulagim agriyor dedi
Öksürük basladi
Kodlamayla sıkılıyorlar bile enerji atmaları lazım eşinin evde olduğu bir güne ayarlansaİşte yakinlarda yok ki canım okulun da başka şeyleri var kodlama falan gibi bu sefer servis yok okul uzak geç saate kalıyor.
Evet ya. Ates olmayinca goturmedim. Evde atlattik dedim ama bugun antibiyotuk yazdıla. Muptela oldu çocuklar antibiyotiğeİlla antibiotik istiyor o kulaklar ya da damla
Yiyorum kız iki kilo portakal var evde @Bitttoooo enişte gibi bir oturuşta yiyemesem deArada pekmez kaşıkla,portakal falan ye bari
Onun da isi bitmiyor ki canım arastirmak lazım en iyisiKodlamayla sıkılıyorlar bile enerji atmaları lazım eşinin evde olduğu bir güne ayarlansa
Sagol canimSağolcanim sanada cok gecmis olsun. Cabuk atlatir inşallah
Olsun canım iyi olsun kulak önemli intihap olmaması lazimEvet ya. Ates olmayinca goturmedim. Evde atlattik dedim ama bugun antibiyotuk yazdıla. Muptela oldu çocuklar antibiyotiğe
Zaten antibiyotik olmadan gecmiyor,gerci öylede gecmez oldu hastaliklarEvet ya. Ates olmayinca goturmedim. Evde atlattik dedim ama bugun antibiyotuk yazdıla. Muptela oldu çocuklar antibiyotiğe
Valla daha o dur Portakal yemedi 3 kiloyu bir defada yerse geçen ben aldım 2 kilo artık çocuklara sıktım kötü olacak diye daha var el sürmüyorYiyorum kız iki kilo portakal var evde @Bitttoooo enişte gibi bir oturuşta yiyemesem de
Bizim hiç kulagimiz arımazdi,bugün öksürünce bogazım acıdı dedi,amelyat sonrasimi acabaOlsun canım iyi olsun kulak önemli intihap olmaması lazim
Sarımsak yutabiliyorsa yuttursana doğal antibiyotik ne de olsaSorma valla. Sagol canim
Vitamini birden yükleyince demek kiValla daha o dur Portakal yemedi 3 kiloyu bir defada yerse geçen ben aldım 2 kilo artık çocuklara sıktım kötü olacak diye daha var el sürmüyor![]()
Faranjit olur derler ameliyat olanlara sende sarımsak yuttur abla şifa niyetineBizim hiç kulagimiz arımazdi,bugün öksürünce bogazım acıdı dedi,amelyat sonrasimi acaba
Azıcık rüzgar da esse benim oglanin olur öyle ya da boğazdan kaynaklı oluyor hepsi birden.Bizim hiç kulagimiz arımazdi,bugün öksürünce bogazım acıdı dedi,amelyat sonrasimi acaba
Hayatta yutmaz. Çorbalarına bile az az koyuyom anlıyorlar yaSarımsak yutabiliyorsa yuttursana doğal antibiyotik ne de olsa
AyyFaranjit olur derler ameliyat olanlara sende sarımsak yuttur abla şifa niyetine