Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Ayu ya ayu ( beni duysa keser )Vitamini birden yükleyince demek ki

Ya herşeyde öyle bi yer kiloyla sonra ağzına sürmez
Geçende ceviz kırdım dedim ya kavanozu al önüne yarısını yemiş biz 1-2 yiyoruz o
Ayu ya ayu ( beni duysa keser )Vitamini birden yükleyince demek ki
Meyve suyu icine rende yapalımHayatta yutmaz. Çorbalarına bile az az koyuyom anlıyorlar ya
Kiz ceviz cok.yağlı fazlasi cok zarArAyu ya ayu ( beni duysa keser ).
Geçende ceviz kırdım dedim ya kavanozu al önüne yarısını yemiş biz 1-2 yiyoruz o
Aynen biz sayı ile yiyoruz onlar dalıyor hepsine birden bende de var bir tabak önüne fındık koy yerAyu ya ayu ( beni duysa keser ).
Iyyyykkk o ne be öyleMeyve suyu icine rende yapalım
Fındığı bende yerim yaaa nedenseAynen biz sayı ile yiyoruz onlar dalıyor hepsine birden bende de var bir tabak önüne fındık koy yer
Sarımsaklı meyve suyuIyyyykkk o ne be öyle
Onunda sevdiği sınırlı yola gidecek diye abur cubur istedi yarısını eve birakti herşeyi yemezFındığı bende yerim yaaa nedense
Anlatamıyorum ki sanıyor yeme diyorum onun yemesini istemiyorum anlıyorKiz ceviz cok.yağlı fazlasi cok zarAr
hele fındığı dediğin gibi anlatamıyorum saldım artıkAynen biz sayı ile yiyoruz onlar dalıyor hepsine birden bende de var bir tabak önüne fındık koy yer
Bnde Antep fıstığıFındığı bende yerim yaaa nedense
Ohhh iyi yaptınBen naptim onun kartından aldım hem eve başka şeyler hem de ona abur cuburonun 40000 lik kartı var benim 3500 birde hepsini harcamisim bu ay
dedim kartimda para yok ver kartıni
Ohaaa çakalBen naptim onun kartından aldım hem eve başka şeyler hem de ona abur cuburonun 40000 lik kartı var benim 3500 birde hepsini harcamisim bu ay
Ay benim de bu gastrit olayı olmadan önce her gün süt alırdım eve gece fare gibi gezer sabah bir kilo süt yokAnlatamıyorum ki sanıyor yeme diyorum onun yemesini istemiyorum anlıyor
hele fındığı dediğin gibi anlatamıyorum saldım artık
Her gece yoğurt kocasını kaşıklar süt ürünleri hastası kızıyorum üstünden yemeyin diye yok anacım dolaba diyorum
Bnmki de kendi kartını bitirmiş bnden istedi kartımı verdim bi de bnm ki banka matik kartı giden gidiyor hesaptanBen naptim onun kartından aldım hem eve başka şeyler hem de ona abur cuburonun 40000 lik kartı var benim 3500 birde hepsini harcamisim bu ay
Kız aldıklarım hep eve kendime birşey almıyorum bir de kızıyor napayım kaç ay oldu netten sipariş vermiyorum bizim hep eve gidiyor kart kolay geliyor.Ohaaa çakal
AbooooowwwwwBnmki de kendi kartını bitirmiş bnden istedi kartımı verdim bi de bnm ki banka matik kartı giden gidiyor hesaptan
Ana kimler izliyor enistemler mi elif Ahmet Eylül muSaat 10da gidip cips almislar aşada 3de korku filmi izliyor