Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Ayu ya ayu ( beni duysa keser ) haha.
Ya herşeyde öyle bi yer kiloyla sonra ağzına sürmez
Geçende ceviz kırdım dedim ya kavanozu al önüne yarısını yemiş biz 1-2 yiyoruz o :bsmagryr:
Aynen biz sayı ile yiyoruz onlar dalıyor hepsine birden bende de var bir tabak önüne fındık koy yer

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
98.528
Kiz ceviz cok.yağlı fazlasi cok zarAr
Anlatamıyorum ki sanıyor yeme diyorum onun yemesini istemiyorum anlıyor
Aynen biz sayı ile yiyoruz onlar dalıyor hepsine birden bende de var bir tabak önüne fındık koy yer
hele fındığı dediğin gibi anlatamıyorum saldım artık

Her gece yoğurt kovasını kaşıklar süt ürünleri hastası kızıyorum üstünden yemeyin diye yok anacım dolaba diyorum

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Anlatamıyorum ki sanıyor yeme diyorum onun yemesini istemiyorum anlıyor

hele fındığı dediğin gibi anlatamıyorum saldım artık

Her gece yoğurt kocasını kaşıklar süt ürünleri hastası kızıyorum üstünden yemeyin diye yok anacım dolaba diyorum
Ay benim de bu gastrit olayı olmadan önce her gün süt alırdım eve gece fare gibi gezer sabah bir kilo süt yok :suspus: artık içmiyor bu sefer de çocuklardan kalmıyor bana :kriz:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
98.528
Ben naptim onun kartından aldım hem eve başka şeyler hem de ona abur cubur :mutluyum: onun 40000 lik kartı var benim 3500 birde hepsini harcamisim bu ay :kriz: dedim kartimda para yok ver kartıni :kriz:
Bnmki de kendi kartını bitirmiş bnden istedi kartımı verdim bi de bnm ki banka matik kartı giden gidiyor hesaptan haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar