ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Valla sormaya herkesde bı hastalik aksilik
Valla sormaya herkesde bı hastalik aksilik
Ne bileyim ya oyuncağının içindeki küçük bisey nohut tanesi kadar bir parçaNe yuttu bebe
Hiç bırakmam da işte ne kadar dikkat etsemde yapmışOlsun canim evde dikkat et yine de çocuk aklı küçük şeyler ortalıkta olmasın
Geçmiş olsun canım durumu nasılOğlan mutfakta kay düş aklım çıktı
Şükür bişi olmamış
Kafası gelmiş bide
Geçmiş olsun canım yaYa benim kudurukta sandalyeyi ayağına düşürmüş susak
Geçmiş olsun canımYa bi grip gecirdi bikac hafta once. Ilacsiz gecirdikde. Bogazini temizlemeye çalışıyordu surekli. Gecer dedim ama öksürüğe döndü. Oyle olnca götürdüm bugun. Geniz akintisi var biraz dediler. Birazda kulakları kızarmış. Tam geçirememiş hastaligi ama ates falan yok cok sukur
Geçmiş olsun canımÇok gecmis olsun canım aman bitmiyor vallahi
Benim kızda ayni gece gece kulagim agriyor dedi
Öksürük basladi
Deli gibi öğleden beri temizlik yapıyorum abla mutfak bitti dolapları buzdolabı ocağı falan hiç birşey bırakmadım hepsini temizledim duvarları sildim wcyi komple temizledim ufak şeyler kaldı ben pert@_cikiLeta sen geldiğinden ben uyumus olacağım kendine iyi bak esen kal
Saol canım iyi çok şükürNe bileyim ya oyuncağının içindeki küçük bisey nohut tanesi kadar bir parça
Hiç bırakmam da işte ne kadar dikkat etsemde yapmış
Geçmiş olsun canım durumu nasıl
Geçmiş olsun canım ya
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Saol canım@Bitttoooo, sana da oğluna da geçmiş olsun canım
İnşallah canım perşembeye kadar bişi olmazsaİlk gün oluyor baş ağrısı yarında tutcanmi?
Bizim ayrıAbooooowwwwwbizim hesap bir hesaptan para çıkışı olursa haberim oluyor
Sonunda adamı yolluyorum heeEnver yarın yola gitcek Bozüyüke
Elif,eylul ahmet
Kız niye hepsini 1 güne sığdırdınDeli gibi öğleden beri temizlik yapıyorum abla mutfak bitti dolapları buzdolabı ocağı falan hiç birşey bırakmadım hepsini temizledim duvarları sildim wcyi komple temizledim ufak şeyler kaldı ben pert
Yavaş yavaş yaparım hergun başka bisey yaparım dedim ama ben bi giristim mi temizliği hemen olsun bitsin istiyorumKız niye hepsini 1 güne sığdırdın
Yoruldum vallah tam yatağa gecicem derken oğlan 6 da uyudu 23 de kalktı yatmaz artık@_cikiLeta napirsin
Maşallah aynı benYavaş yavaş yaparım hergun başka bisey yaparım dedim ama ben bi giristim mi temizliği hemen olsun bitsin istiyorum
Nassı1 litre su içtim midem gulup gulup edi
Abooo süt yoğurt bişi ver belki geri gelir uykuYoruldum vallah tam yatağa gecicem derken oğlan 6 da uyudu 23 de kalktı yatmaz artık
Sen napirsin Hayriye apla daha ayaktasın
Hee Hayriye aplama çekmişimMaşallah aynı ben
Mecburen parça parça yapıyom yoksa ooooo
Sütü içti de onu yerine etkisi bana olduAbooo süt yoğurt bişi ver belki geri gelir uyku
Huriye su içmeye kalktım kızı emzirdim saate bakim dedim burdayım