Elif_Eylul
Daimi Üye
- #31.481
Sorma erken kalkan yol alirmıs bitti eylül uyansın süpürge yaparimOh oh maşallah kargalar mamasini yemeden bitmiş neredeyse işler bugün de mi misafir var
Sorma erken kalkan yol alirmıs bitti eylül uyansın süpürge yaparimOh oh maşallah kargalar mamasini yemeden bitmiş neredeyse işler bugün de mi misafir var
Hic haberim yok sormadım da o da söylemedi zaten@fitmomm anam nezaman gelcekmis haberin varmi
YakışmışHe hunisiz çıkmam abi
Dün elifi ariyor hastenede ameliyat olsa nekadar olur,dedi oda hatta dun ben dedim ama gene aramis,anane özel sigorta yaptirsin madem,yararlansinlar,doktor gormeden amelyat parasini söylemiyorlar,eylul girdigi icin ben fiyat aldimHic haberim yok sormadım da o da söylemedi zaten
SusakDeliye ne yakışmaz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ara o illa ona sorardı zaten bana dedi çocuğun geniz eti büyümüş hasta oldukça buyuyormus dedim devlete mi gidecek özele mi dedi devlette yer yokmuş zaten diye o zaman ya dedik ablama sorcan ya da Osman'ın ameliyatına giren doktor baksın.Dün elifi ariyor hastenede ameliyat olsa nekadar olur,dedi oda hatta dun ben dedim ama gene aramis,anane özel sigorta yaptirsin madem,yararlansinlar,doktor gormeden amelyat parasini söylemiyorlar,eylul girdigi icin ben fiyat aldim
Aman dilini ısır ne güzel işte bende tık yok 5 gün olacak en son Perşembe gittim hatta bir hafta olacakmışBu arada 3 gündür kuru incir yiyorum işe yaradi 1haftadir hap icmedim
Hala yatakta olan benBalkonu süpürdüm topladim,banyoyu yıkadim,oğlanın eşyalarini aşaya taşıdım yerlestirdim bizim dolaptaydı,toz aldım,mutfagi makinalarini falan sildim,sadece süpürge silmek kaldi,yemegide koycam simdi pişsin,sütüde kaynattim
GünaydınAyyy günaydın
BenimdeYuhum var
Hadi sen ikimizin yerinede uyuBenimde
Valla aynı beyleyim bugün