Antepliseda
Daimi Üye
Umut 11 de uyudu.
İşlerimi bitirdim.
Ve kahve alıp
Dinlendim.

İşlerimi bitirdim.
Ve kahve alıp
Dinlendim.
Maşallah canımiyi geçiyor.
Şimdilik.
Şimdiye kadar sevmediği hoşlanmadığı bir şey olmadı .
püreler
Çorbalar
Yiyebiliceği şekilde blandırla geçirip
Çırpıyorum.
meyvelerin suyunu sıkıp veriyorum.
Tadımlık ölçü kadarında.
Beşikte bile dönüp kafasını kaldırmaya
Başladı
Akşama misafirim var yemege hazırlık yaptım birazdan gelirlerNapaysunuz
Bn cam sildim perdeleri attım makinaya
Biterse inşallah takıp kızı almaya çıkıcam
Sen napiyosun canım nasıl oldunuz bebeler napıyorİyi aksamlar @Bitterçikilata kolay gelsin canım
Kolay gelsin afiyet olsun canımAkşama misafirim var yemege hazırlık yaptım birazdan gelirler
Napayım iyileştik çok şükür, kıza adapte olmaya çalışıyorum kız omzumda gaz cıkarmaya cabasıyla oglanın oyuncaklarıyla oynama cabası arasında git gel oglan çok huysuz kızı bırak diyor kendi kucagna gelmek istiyor sürekli sarılmak istiyor napacaz böyle bilmemSen napiyosun canım nasıl oldunuz bebeler napıyor
Ohh keyif sizde bende bi kendime gelsemde hava almaya cıksam ins pazar günü bakalım
Allah iyilik versin canım iyileşsin prenses
İyiyim bende iç güveysinden hallice
Amin canım ilk duydum o ayı
senin bu kankana rahat mı batıyor illa ayda bir birine takacak
Gecmis olsun canım ya aşılar cok huu degiştiriyor bebelerde maalesef Allah kolaylık versin azıcık calpol verebilirsin huysuzluk ediyorsa
Calpol vermiştim 1 çk da gece gaz sancısı tuttu. Ağrısı var diye gaza tahammülü yoktu. Normal de gazı olsa da yaygara yapmayan bebek. Güzelce masajladım rahatladı uyudu. Dün gece de 5 saat uyuyup emip tekrar 5 saat uyuduAşı yeri ağrıyordur
Ağrı kesici verebilirsin
Evet canım çok şükür akşam biraz mızırdadı işte ateşi 37.2 görünce verdim ilacınormal umutta aşının ilk günü biraz değişik olabiliyor ağlayıp bende calpol vermiştim rahatlamıştı .
ertesi günde etkisi pek kalmıyor..
Aşının...
Aynen benimki de kendi işi öyle dengesiz. Bazen 8 de geliyor bazen 10-11 de. Şimdi bi de bayram üstü hiç düzen yok kendim yiyorum yemeği. O da gelince yiyoBnm eşimin kendi işi olduğu için çok sabit değil
Hele şehir dışına yurt dışınq çıkınca 2-3 gün olmuyor
Bnce fabrika eşine uygun mesai filan olunca extra artar maaşı
Ayyy maceralı günlerrrNapaysunuz
Bn cam sildim perdeleri attım makinaya
Biterse inşallah takıp kızı almaya çıkıcam
Bnmde maceralı geçiyorAyyy maceralı günlerrrsen napıyorsun daha daha
Girdi deseneBnmde maceralı geçiyor
Oğlanın mezuniyeti var ona kıyafet almaya çıktık filan öyle
Ayakkabı eksik dahaGirdi desene
İyi bariEvet canım çok şükür akşam biraz mızırdadı işte ateşi 37.2 görünce verdim ilacı
SağolMaşallah canım
Maşallah kız 5 saat uyuyorsa ne alaCalpol vermiştim 1 çk da gece gaz sancısı tuttu. Ağrısı var diye gaza tahammülü yoktu. Normal de gazı olsa da yaygara yapmayan bebek. Güzelce masajladım rahatladı uyudu. Dün gece de 5 saat uyuyup emip tekrar 5 saat uyudu