Elif_Eylul
Daimi Üye
- #31.341
Allah kavustursunDün geldi 21,00 da gitti şimdi
Allah kavustursunDün geldi 21,00 da gitti şimdi
Sabah 6.30
Pidenin 1/3 kadar tost 8 zeytin bir muz yarım portakal
Öğle 12
Bir kase çorba bulgur pilavı
Kuşbaşı etli patatesli börek gibi yemek ne olduğunu çözemedim
Aksam 18
Büyük kase şehriye çorbası
Yufka yeşil fasulye ile yedim
Su 2 litre 1 saat yürüyüş
Takıl peşimeBende yapmak istiyorum
Yok cuma baslicam bu hafta regl haftası gelecek yakındaŞimdiden vücudunu hazırlasana tadelle niye yiyorsun
Su orucu aslında cok faydaliymis ama ben kendime güvenmiyoru.
Maya gel şu orucu yapiyoz
Aaa çok güzel oluyor ben yapıyorumHayatımda ilk kez kaşarlı mantar yedim çok güzelmiş hee
Yaaa nasil oldu şimdi iyi mi peki.Oğlan mutfakta kay düş aklım çıktı
Şükür bişi olmamış
Kafası gelmiş bide
İyi de popoyuda vurmuş aa uu diye diye dolanıyorTakıl peşime
Yok cuma baslicam bu hafta regl haftası gelecek yakında
![]()
![]()
![]()
Aaa çok güzel oluyor ben yapıyorum
Yaaa nasil oldu şimdi iyi mi peki.
SaolsunHaydaaa gecmis olsun
Amin canımAnladim canim gecmis olsun. Allah kabum etsin
Amin canımAllah kavustursun
Ya benim kudurukta sandalyeyi ayağına düşürmüş susakİyi de popoyuda vurmuş aa uu diye diye dolanıyor
Amaninn bişi yok inşallahYa benim kudurukta sandalyeyi ayağına düşürmüş susak
Buz koyduk canım azıcık morarmış sadece iyiydiAmaninn bişi yok inşallah
Şimdi ikisi de uyudu şükür kaldık oglanla başbaşa
Bnde bebeyi uyutmaya çalışıyorum öğlen az uyudu akşam üstü uyuduŞimdi ikisi de uyudu şükür kaldık oglanla başbaşa
Yapma ya zedelenmiştirBuz koyduk canım azıcık morarmış sadece iyiydi
İnşallah canım bizim bu hafta iyice uykular kaçtı uyku uyumadi bu hafta gece hiç şükür gündüz uyuyorBnde bebeyi uyutmaya çalışıyorum öğlen az uyudu akşam üstü uyudu
inşallah senin ki de kısa sürede uyur
Baktım az önce şişme yok ağrısı olsa uyuyamaz uyumuş kalmış ya çok hareketli bak kaç kere söylüyorum kızım sandalyeler kayıyor dikkat et diye ama yok illa birşey olacakYapma ya zedelenmiştir
Hangi kudurukBaktım az önce şişme yok ağrısı olsa uyuyamaz uyumuş kalmış ya çok hareketli bak kaç kere söylüyorum kızım sandalyeler kayıyor dikkat et diye ama yok illa birşey olacak
Ayaklarına keçe tak kaymasını engeller satılıyor sandalye içinBaktım az önce şişme yok ağrısı olsa uyuyamaz uyumuş kalmış ya çok hareketli bak kaç kere söylüyorum kızım sandalyeler kayıyor dikkat et diye ama yok illa birşey olacak
ZeynepHangi kuduruk
Geceyi gündüz mü etti memeyi bırakma sendromumu yoksaİnşallah canım bizim bu hafta iyice uykular kaçtı uyku uyumadi bu hafta gece hiç şükür gündüz uyuyor
Evde vardı yapayım ya bir tane tam kaygan yere denk geliyor illa da oturmayın dedikce oraya oturuyorlarAyaklarına keçe tak kaymasını engeller satılıyor sandalye için
3de kuduruk seninkinler