Geçen bi yorum gördüm, vurulunca tek hastane yüzü gören şerif yazıyordu gerçektende öyle
Oruç vurulmuş ve tabii ki sağlık ocağında ameliyat var. Ulen ölecek kalacak adam bir hastaneye götürün şunu

Domuşukta burdaymış kız
Oruç vurulmuş ve tabii ki sağlık ocağında ameliyat var. Ulen ölecek kalacak adam bir hastaneye götürün şunu

O ne ya?Domuşukta burdaymış kız
Geniş ailede ulvinin karısı domuşukO ne ya?
oruc vurulunvca bağıran kadın 
Bu Şerif de kötü adam falan ama çok güldüğüm oluyor o adama yaGeçen bi yorum gördüm, vurulunca tek hastane yüzü gören şerif yazıyordu gerçektende öyle

Bir an bilemedim görünce anladım ya Yeşim Ceren Bozoğlu'nu diyorsunGeniş ailede ulvinin karısı domuşukoruc vurulunvca bağıran kadın
Ayy ben kaçırınca bi kaç bölüm daha bakmadım fırsat olmadıBir an bilemedim görünce anladım ya Yeşim Ceren Bozoğlu'nu diyorsunKız sen bu diziyi nasıl izlemedin tam senlikti hele bir kız isteme sahnesi vardı dedim bitter çok gülerdi buna kız bunu kendime damat diye almam değil direkt annesine bu zarife karısını kendime kaynana diye almam dedi koptum izlerken
hangi gün çıktıgını bile bilmiyorum ama biara yakalarım insallah 
Cuma günü senin Kızılcıkla aynı gün. Arada shorts videolarına bak sarıverir başlarsın izlemeyeAyy ben kaçırınca bi kaç bölüm daha bakmadım fırsat olmadıhangi gün çıktıgını bile bilmiyorum ama biara yakalarım insallah
Yaaa evet Orda çok tatlı olmuştuBu Şerif de kötü adam falan ama çok güldüğüm oluyor o adama yaO gerginlikte İso ve Fadime'ye "Şipledum sizi" dedi bir de Fadime'ye fabrikayı yeni düzelttim patlamayun yaptı ya çok komikti
İyi ya da kötü karakter gözetmeksizin hepsini güzel yazıyorlar. Son bölümde her ne kadar mevzu Esme olsa da kendisine nasılsın diyen Zarife'ye "Sevda kurşunuyla vurulmuş gibiyim" demesi de güzeldi mesela ben severim böyle şeyleriYaaa evet Orda çok tatlı olmuştu
Sert karakter altında ama güzel yerlerde komik oluyor
Kilişe şeyler değilİyi ya da kötü karakter gözetmeksizin hepsini güzel yazıyorlar. Son bölümde her ne kadar mevzu Esme olsa da kendisine nasılsın diyen Zarife'ye "Sevda kurşunuyla vurulmuş gibiyim" demesi de güzeldi mesela ben severim böyle şeyleri
Kızılcıga bakmıyoruz artıkCuma günü senin Kızılcıkla aynı gün. Arada shorts videolarına bak sarıverir başlarsın izlemeye

doktor başlayacakmık now doğa oynuyor şerbodaki short ne kız bende yok o uygulamadan Hadi ya! Doğa nereye biz oraya durumu mu varKızılcıga bakmıyoruz artıkdoktor başlayacakmık now doğa oynuyor şerbodaki short ne kız bende yok o uygulamadan
youtube'da var ya kısa videolar bunun gibi yaniEveet yenilik iyidir iyi yaptı dogaHadi ya! Doğa nereye biz oraya durumu mu varyoutube'da var ya kısa videolar bunun gibi yani
Ayy bunda ne ağladım ya
Çok iyi sahneydi 10 üzerinden 10 ama annelik yapmış kısmı bana yeterli gelmedi. Ben sandım ki Adil çıkana kadar Fadime'ye baktı sadece hastayken ilgilenmiş. Annelik yapmış olması için daha fazlası gerekir bence birazcık abartı yapmışlar
O kız çok akıllı ya daha önce bir dizisinden daha ayrıldı Kızılcığa geçti geçtiği gibi de ün kazandı. Ne zaman gemi batıyor gibi hissediyor hemen kendisini gemiden atıp kurtarıyorEveet yenilik iyidir iyi yaptı doga
Hee ben youtube sildim canım ya oğlan bakmak istiyor saçma sapan şeyler çıkıyor karşısına diye ama safariden giriyorum ordan bakarım