Vurulma olayı ile alakalı mı? Vurulması kendi planının parçasıdır zaten Esme Eleni Fadime falan doğal tepki versinler diye habersizdir
Şunu yapsalar daha mantıklı olurdu en azından bir planları var Adil'i ölü gösterip Şerif'e hata yaptıracaklar sonra da Adil ortaya çıkıp kızını çekip alacak derdik. Ne manaydı bota atlamaya çalışmak anlamadım Gezepler zaten orada bas git yanlarına. (Gökhan'ın o mesafeden Adil'i vurmasını söylemiyorum bile) Ha onu da mı yapamadınız illa takacaksınız Adil'i peşlerine o zaman Esme'nin nereye götürüleceği belirsiz olsun ki Adil izlerini kaybetmemek için bota atlamaya çalışsın saçma sapan bir kurgu yapılmış yine
Vurulmuş adam denize düşüyor kan gövdeyi götürmüş ne hikmetse kimse görmeden el kadar bota atlayıp saklanıyor Esme desen elinde telefonla bir adım ötesindekiler duymayacakmış gibi İso'ya Adil yanımda diyor Adil'i kamaraya götürüp saklamayı hiç anlamadım o kadar adam hiç mi fark etmez hiç mi Esme'yi kontrol etmez. Esme nasıl soğukkanlılıkla kurşun çıkardı da yarayı dikti yapmayın ya hiç gerçekçi değildi.
Oruç'u da son dakika içerideki adam yapalım sap gibi kaldı dediler herhalde yahu en başından Oruç'u içeri sızan Koçarilerle haberleşen şekilde yapsanıza da her adımı izleyelim Oruç'un da sahnesi artsın. En son uyduruktan bir flashback girdi aslında böyleydi diye halbuki Oruç'un geldiğinden beri hiçbir şeyden haberi yokmuş gibiydi boş boş dolanıyordu Eleni'yi rahatlatmak için bir planımız var diyemedi mi? Bu kadar güzel bir dizi nasıl böyle basit hatalarla vasatlaşıyor anlamıyorum

Timur'u da inşallah ileride kullanırlar da bu şekilde manasızca gelip gitmiş gibi olmaz adam niye vardı niye gitti hiç anlamadım Koçariler bir şekilde kendileri de bulurdu Eleni'yi o kadar da zeka pırıltısı saçan bir şekilde bulunmadı ki kız