Taşacak Bu Deniz (Trt1)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Geçen bi yorum gördüm, vurulunca tek hastane yüzü gören şerif yazıyordu gerçektende öyle haha
Bu Şerif de kötü adam falan ama çok güldüğüm oluyor o adama ya :D O gerginlikte İso ve Fadime'ye "Şipledum sizi" dedi bir de Fadime'ye fabrikayı yeni düzelttim patlamayun yaptı ya çok komikti haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Geniş ailede ulvinin karısı domuşuk haha oruc vurulunvca bağıran kadın haha
Bir an bilemedim görünce anladım ya Yeşim Ceren Bozoğlu'nu diyorsun :D Kız sen bu diziyi nasıl izlemedin tam senlikti hele bir kız isteme sahnesi vardı dedim bitter çok gülerdi buna kız bunu kendime damat diye almam değil direkt annesine bu zarife karısını kendime kaynana diye almam dedi koptum izlerken :cokkomik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
78.912
Bir an bilemedim görünce anladım ya Yeşim Ceren Bozoğlu'nu diyorsun :D Kız sen bu diziyi nasıl izlemedin tam senlikti hele bir kız isteme sahnesi vardı dedim bitter çok gülerdi buna kız bunu kendime damat diye almam değil direkt annesine bu zarife karısını kendime kaynana diye almam dedi koptum izlerken :cokkomik:
Ayy ben kaçırınca bi kaç bölüm daha bakmadım fırsat olmadı haha hangi gün çıktıgını bile bilmiyorum ama biara yakalarım insallah haha

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.824
Bu Şerif de kötü adam falan ama çok güldüğüm oluyor o adama ya :D O gerginlikte İso ve Fadime'ye "Şipledum sizi" dedi bir de Fadime'ye fabrikayı yeni düzelttim patlamayun yaptı ya çok komikti haha
Yaaa evet Orda çok tatlı olmuştu
Sert karakter altında ama güzel yerlerde komik oluyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Yaaa evet Orda çok tatlı olmuştu
Sert karakter altında ama güzel yerlerde komik oluyor
İyi ya da kötü karakter gözetmeksizin hepsini güzel yazıyorlar. Son bölümde her ne kadar mevzu Esme olsa da kendisine nasılsın diyen Zarife'ye "Sevda kurşunuyla vurulmuş gibiyim" demesi de güzeldi mesela ben severim böyle şeyleri

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.824
İyi ya da kötü karakter gözetmeksizin hepsini güzel yazıyorlar. Son bölümde her ne kadar mevzu Esme olsa da kendisine nasılsın diyen Zarife'ye "Sevda kurşunuyla vurulmuş gibiyim" demesi de güzeldi mesela ben severim böyle şeyleri
Kilişe şeyler değil
Düşünülmüş seyirciyi bağlıyor ufak detaylar

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Çok iyi sahneydi 10 üzerinden 10 ama annelik yapmış kısmı bana yeterli gelmedi. Ben sandım ki Adil çıkana kadar Fadime'ye baktı sadece hastayken ilgilenmiş. Annelik yapmış olması için daha fazlası gerekir bence birazcık abartı yapmışlar

Şu Eyüphan'a da gıcık oluyorum nedense İso diyordu ya sağda solda Fadime Koçari benim diye geziniymiş en sevmediğim Koçari tipi diye bende sevmiyom bunu

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Eveet yenilik iyidir iyi yaptı doga haha
Hee ben youtube sildim canım ya oğlan bakmak istiyor saçma sapan şeyler çıkıyor karşısına diye ama safariden giriyorum ordan bakarım
O kız çok akıllı ya daha önce bir dizisinden daha ayrıldı Kızılcığa geçti geçtiği gibi de ün kazandı. Ne zaman gemi batıyor gibi hissediyor hemen kendisini gemiden atıp kurtarıyor :haha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar