Taşacak Bu Deniz (Trt1)

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.824
Çok iyi sahneydi 10 üzerinden 10 ama annelik yapmış kısmı bana yeterli gelmedi. Ben sandım ki Adil çıkana kadar Fadime'ye baktı sadece hastayken ilgilenmiş. Annelik yapmış olması için daha fazlası gerekir bence birazcık abartı yapmışlar

Şu Eyüphan'a da gıcık oluyorum nedense İso diyordu ya sağda solda Fadime Koçari benim diye geziniymiş en sevmediğim Koçari tipi diye bende sevmiyom bunu
Evet belki gösterilmeyen vardır daha gösterilir
Genel olarak şirine karşı sevgi dolular

Ay Bnde gıcık oluyorum bi triplerde salak fadimeyi ona geliyor sanmıştı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674

Oo! Ön izleme gelmiş :D

"Ben abime bunu söylediğimde inanacak mı? Hayır. Çünkü neden? Çünkü ben ölsem bu kılçuğu sevmem" :kriz:
"Fadime?"
"He!"
"Fadime beni ne olur sev ya... Yav bir kere sev bir kerecik sev. Yoksa ne olur biliymisun? Yoksa ben kahrımdan ölürüm"
"Kahrından ölmene gerek yok çünkü benim abim evlendiğimi öğrendiği an seni kaldırır. Ölene kadar da salmaz. Amin. Çok amiiin!"
"Kesin ula maskaralığı!"
:cokkomik:

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
İso Fadime'yi öldürdüm deyip karşısına gelse Şerif inanmazdı zaten (sevdiğini anlamıştır) şimdi evlendikleri için İso'ya güvenecek. Kızı korudu anlaşmayı bozmadı Adil'i de çıldırttı sonuçta. Belki Şerif'in de asıl yapılmasını istediği buydu şipledum sizi falan diyordu

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Fadime ve İso'dan gerçek düşüncelerini dinliyoruz hiç de rol yapmıyorlar :islik: şu Fadime'yi kaçırdığı bölüm olmayaydı bayağı favori çiftimdiler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar