Taşacak Bu Deniz (Trt1)

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.824
Söylemesi gerekiyordu aynı Esme'nin kızlarının yaşadığını ve onun Eleni olduğunu söylemesi gerektiği gibi. Adil'i seviyorlarsa saklamayacaklar böyle şeyleri. Sadece düğün sonrası yumuşatarak söyleyebilirdi Adil'e çünkü Eleni neye sebep olacağını bile bile bu şekilde ortalığı birbirine katabilecek bir kız değil. Bir de hem kışkırtıp hem de Adil kızınca yapma Adil dur demesi saçma ötesi sanki tanımıyor Adil'i. Bu kısım bölüm sonu heyecanlı bitsin diye yazılmış karakterlerin özü düşünülmemiş bence. Oruç'un barış sürsün diye susuyorum muhabbeti kadar da komik bir cümle hiç görmedim. Bu cümle bile Adil'in Furtunalılara dalması için kafi :cokkomik:

Geçmiş olsun. Evlilik olayı şu an için Eleni ve Oruç'a olmazdı zaten önce onlar için yazıldı sonra İsfad'a verdiler denmiş eğer öyleyse de çok mantıklı bir şey yapmışlar tebrik ederim senaristleri demek ki öyle yaptıkları takdirde konunun bir yerde tıkanacağını ve dizinin gidişatına hizmet etmeyeceğini fark etmişler. Şu durumda hiçbir yazar fan değilse Eleni&Oruç'a formalite evliliği yazmaz. Fadime gibi bir tipin Furtunalılara sızması her yönden daha mantıklı. İnşallah senarist doğru kullanır tabii.
Geçen yönetmenin röportajını dinledim 3 sezonluk hikaye hazır demiş

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674

Adil ile Oruç fena gaza gelmiş :cokkomik:

Oruç Eleni'ye : Seni sımsıkı sarıp bırakmayasım var. Ha bu fırtınayı ateşe verip seninle dünyanın öbür ucuna gidesim var.

Adil Esme'ye : Ya kocanın suyuna gidersin ya benimle ateşe atlarsın. Ya yan yana yakarız ya da ayrı ayrı yanarız.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
114.824
Bunu gördün mü davetiye @nk83

IMG_1748.jpeg

hahahahahahahahaha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Yalnız İso ve Fadime'yi tek bir yer hariç bu kadar iyi işleyeceklerini düşünmemiştim. Sahneler yapılan mizah replikler falan özenmişler belli yani Adil Esme zaten iyi işleniyor bir de şu Oruç'la Eleni'yi bir toparlasalar çiftler sağdan soldan çarpacak seyirciyi :cokkomik:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
34.304
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
İso ve Fadime'nin sahnesi çook iyiydi ele tükürmeler falan deli bunlar :krizz:

Tel toka çıkarma hadisesini romantize etmemelerini çok sevdim. Güzel sahneydi :puan:

Yalnız bunlar İlve'nin direkt ağzını arıyor (Adil&Gezep)

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Gezep "Senin benim kardeşimin hayatı için yaptığın pazarlık gibi mi?" diyor Oruç "Sen hala onun intikamında mısın?" tavrında :olamaaaz: en kritik anlarda kaç kere pazarlık etti bu insanlarla hala pişkin pişkin davranmıyor mu delireceğim senaristler düzgün yazın şu adamı ya! Tam ne tatlı sahne diyeceğim bir lafta bir çuval incir berbat oluyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Adil&Esme sahnesine bayıldım. Adil'in aptal aşık olmaması çat çat lafları söylemesine bayılıyorum öyle sevdiğim kadın falan demiyor ağırlığını koyuyor :puan: Şu adam sanki pısırık bir tip de diğerlerinden korkup her şeyi saklıyorlar yahu söyleyin adam Furtuna'nın içinden geçsinler:ates:

Adil&Eleni sahnesini de sevdim replikleri çok iyiydi :puan:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Adil Eleni'ye "Sence Fadime'nin aranabilir saatleri geldi mi?":krizz: Ulen çatladı patladı adam arayın şunun kardeşini haber alsın yoksa kesin boğacak İso'yu haha

"Fadime..."
"İso..."
"Benim canım karum... Benim güzel karum"
"Efendim benim kılçuk kocam?"

:haha:

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674
Esme ortalığı dağıtmış beyefendi "Taaamam anacum... yengecum sen de kusura bakma poorselenlerin kırıldı" diyor ya haha Bu Şerif gıcık mıcık ama şöyle anlarda saçma sapan bir lafla güldürüyor insanı :krizz:

Oruç'un "Seni sımsıkı sarıp bırakmayasım var. Ha bu fırtınayı ateşe verip seninle dünyanın öbür ucuna gidesim var." dediği yer çok iyi ama tek başına iyi. Bugüne kadar ki kararlarını pazarlıklarını düşününce hiçbir şey ifade etmiyor. Kendilerinin yaptıkları şeyleri ufaltıp haklı bir yan bulup başkalarının hayatlarına ne derece etki ettiklerini görmüyorlar sonra karşı tarafın ilk çıkışında o kadını üzme diye bıdı bıdı ediyorlar sevmiyorum bu tavrı. Bu resmen sıkışınca topu karşı tarafa atıp zeytinyağ gibi üste çıkamaya çalışmak oluyor. Yapmasınlar şunu ya düzelteyim derken batırıyorlar karakteri :bayik:

Adil iyi yaptı bence birazda Furtunacıklar düşünsün iyi alıştılar her şeyden sıyrılmaya biraz dillerinden konuşmak lazım. Olan Oruç'a oldu ama yapacak bir şey yok üzülemeyeceğim yakında bir sebepten düzelir durumu. Esme İlve ve İso da kızın ölmediği yaşadığı ortaya çıktığında yandı ama onlara da üzülmem herkes kendisini düşünüyor Adil ile Eleni'yi düşünen yok.

Esme&Adil'in son sahnesi de güzeldi ama zayıf değilim anayım ben ne Esme ya sevmedim bu lafı anneliğe oynamak gibi hissettirdi:bayik:

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.674

Adil çok uyanık ya evlenme çocuk muhabbetini attı ortaya ki Esme çıldırıp ötsün her şeyi :cokkomik:

"Koçari Gıybet Hattı" iyimiş haha benim Beni Kalbine Yaz'da da "İstanbul İzmir arası gıybet hattında muhabbetimin döneceği kesin" bir de "Bizim hastanenin gıybet timi de her zamanki yerlerini almış kazan kaynatıyordu." diye geçiyordu. Severim gıybet hattı yazmayı :cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar