Taşacak Bu Deniz (Trt1)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.092
Ekran görüntüsü 2026-02-07 205800.png
Ekran görüntüsü 2026-02-07 205818.png
Ekran görüntüsü 2026-02-07 205932.png
Ekran görüntüsü 2026-02-07 205952.png

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.092
Evet evet Bncede
Gökhan’la adilin iş birliği olabilir
Şerif hapse girip biraz pasif kalsın ki Adil Esme Eleni olayına girebilsinler. Zaten Şerif içeride olduğu için Adil onu öldüremez en azından kendisi yapamaz böylelikle Esme onun katil olma korkusu olmadan Eleni'nin kızları olduğunu söyleyebilir (gerçi o söyleyemez illa bir bomba gibi ortaya çıkar ben sana söyleyecektim olayı yaşanır :cokkomik: )

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.092

İnşallah annenin kafasına uyarak Eleni ile evlenmezsin Oruç cidden iyice batarsın ya:olamaaaz: adamı sürekli kızın arkasından iş çeviren biri yapmasa ya şu senaristler evliliği bari dalavereli olmasın :bayik:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
87.092

Yahu adamdan öldü sandığı kızının yaşadığını gizleyip nasıl böyle pişkin pişkin atarlanıyorlar ya Esme ile Emine fıtık etti beni :ates:Diğer sırrı saklayan herkes de bir değişik Furtunalıların barışı yok edecek sır sakladığı biliniyor ama Oruç masada hadi İso damat kontenjanından mecbur orada ama çok saçma ya bir birlikte halay çekmedikleri kaldı. Oruç'la Eleni minnoş minnoş yazılmış arkadaş bunları imkansız çift yapmadınız mı hangi ara kayboldu o imkansızlık. Sır patlamadan önce yalancı yakınlaşma diyoruz buna hikaye yazanlar bilir. Esme'nin ortadan kaybolması neye yaradı? Sadece Eleni ile Fadime'nin kaza yapmasına hizmet etti onun dışında boşboş manasız bir kayboluş. Fragmana bakıyorum Gezep öğreniyor :olamaaaz: aferin Esme adamın güvendiği herkesi sırra ortak et adam öğrenince en yakınlarından ihanet görmüş gibi hissetsin. Ben hiç iyi niyetli bulmadım aksine korkakça buldum aha bak sadece Furtunalılar değil senin Koçarilerde saklıyorun alt yapısı bu. Kusura bakılmasın da şu hanımağa gibi oturup itiraf adı altındaki saçma sapan sahneyi izleyeceğime İso&Fadime izlerim en azından bomboş yazılmıyor seyir zevki veriyor onlarda olmasa çoktan izleyicide hatrı sayılır kopuşlar başlamıştı.​

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar