Fadime nasıl ikna oldu ona çok şaşırdım ya bakışları da bir tuhafBarışı sağlamak için şirin fırtınanın dediğini yaptılar baktılar başka çare yok
Fadime nasıl ikna oldu ona çok şaşırdım ya bakışları da bir tuhafBarışı sağlamak için şirin fırtınanın dediğini yaptılar baktılar başka çare yok
İso kalbini, aklını çeldiFadime nasıl ikna oldu ona çok şaşırdım ya bakışları da bir tuhaf

Diğer fragmanlarda gösterseler bari çok merak ettim o gafasız İso nasıl etti oni diyeİso kalbini, aklını çeldi

b12 de yüksek ama demek ki başka şeyler doğumla beraber eksildiİso'daki cesarete bak sen evlenmeye razı geldi galiba ama can güvenliğini nasıl sağlayacak anlamadım Fadime'nin kafası bir atsa uykusunda boğar bunu
Bu diziye geçen ay da benzer bir yorum yapmıştın o yüzden izlemediğin dizi çokmuş gibi geliyor olmasın
cidden şu an tv de izlediğim bişey kalmadı
stranger things i bitircem inşBence biri buna Eleni senin yeğenin diye anlattı ya şirin ya da iso çünkü çok ağlamıştıFadime nasıl ikna oldu ona çok şaşırdım ya bakışları da bir tuhaf
Yabancı dizilere kaymalı gerçekten ben de uzun süredir izlemedim yeni şeyler gelmiştirb12 de yüksek ama demek ki başka şeyler doğumla beraber eksildicidden şu an tv de izlediğim bişey kalmadı
stranger things i bitircem inş
Çatlayacağım 2. fragmanı verseler de rahatlasamBence biri buna Eleni senin yeğenin diye anlattı ya şirin ya da iso çünkü çok ağlamıştı
Aaa evet Bnde okudum bi videoda inşallah öyle değildir anlı şanlı bi düğün olaydı bol horonluİso ile Fadime herkesten habersiz evlendi ya da evleniyor galibaÇekimlerden fotolar vardı orada kız tarafının damatlara yaptığı tatliş işkenceler vardı tabii yapay zeka değilse ama değil gibiydi

Koçarilerle Furtunaları aynı horonda düşünemedim ya birbirlerini tepip durur bunlarAaa evet Bnde okudum bi videoda inşallah öyle değildir anlı şanlı bi düğün olaydı bol horonlu
Şirin'in geçmişi verilecek denmiş 13.bölümde o da Adillerin dayılarıyla bir geçmişe sahipse iyice çorba olurlar Amirim dayı gerçek dayısı değil dimiKoçarilerle Furtunaları aynı horonda düşünemedim ya birbirlerini tepip durur bunlarŞirin'in geçmişi verilecek denmiş 13.bölümde o da Adillerin dayılarıyla bir geçmişe sahipse iyice çorba olurlar

Süpersin ya! Fadimeler yok ama olsun aksiyonlu bir bölüm olacak belli oldu sevdim