Taşacak Bu Deniz (Trt1)

Maya.

Daimi Üye
Tepki
45.717
İso'daki cesarete bak sen evlenmeye razı geldi galiba ama can güvenliğini nasıl sağlayacak anlamadım Fadime'nin kafası bir atsa uykusunda boğar bunu :krizz:

Bu diziye geçen ay da benzer bir yorum yapmıştın o yüzden izlemediğin dizi çokmuş gibi geliyor olmasın haha
b12 de yüksek ama demek ki başka şeyler doğumla beraber eksildi haha cidden şu an tv de izlediğim bişey kalmadı haha stranger things i bitircem inş

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.307
b12 de yüksek ama demek ki başka şeyler doğumla beraber eksildi haha cidden şu an tv de izlediğim bişey kalmadı haha stranger things i bitircem inş
Yabancı dizilere kaymalı gerçekten ben de uzun süredir izlemedim yeni şeyler gelmiştir
Bence biri buna Eleni senin yeğenin diye anlattı ya şirin ya da iso çünkü çok ağlamıştı
Çatlayacağım 2. fragmanı verseler de rahatlasam

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.307
İso ile Fadime herkesten habersiz evlendi ya da evleniyor galiba :neee: Çekimlerden fotolar vardı orada kız tarafının damatlara yaptığı tatliş işkenceler vardı tabii yapay zeka değilse ama değil gibiydi :D

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
112.531
İso ile Fadime herkesten habersiz evlendi ya da evleniyor galiba :neee: Çekimlerden fotolar vardı orada kız tarafının damatlara yaptığı tatliş işkenceler vardı tabii yapay zeka değilse ama değil gibiydi :D
Aaa evet Bnde okudum bi videoda inşallah öyle değildir anlı şanlı bi düğün olaydı bol horonlu haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.307
Aaa evet Bnde okudum bi videoda inşallah öyle değildir anlı şanlı bi düğün olaydı bol horonlu haha
Koçarilerle Furtunaları aynı horonda düşünemedim ya birbirlerini tepip durur bunlar :krizz: Şirin'in geçmişi verilecek denmiş 13.bölümde o da Adillerin dayılarıyla bir geçmişe sahipse iyice çorba olurlar :cokkomik:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
112.531
Koçarilerle Furtunaları aynı horonda düşünemedim ya birbirlerini tepip durur bunlar :krizz: Şirin'in geçmişi verilecek denmiş 13.bölümde o da Adillerin dayılarıyla bir geçmişe sahipse iyice çorba olurlar :cokkomik:
Amirim dayı gerçek dayısı değil dimi
Babasıyla çıkıyormuş birde haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar