Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Bu sahne çok komikti

Evet Emine öğrenince yeğenine sahip çıkacak belli oldu. Güzeldi genel olarak ama adilinde bir şey patlatmasını istiyorum artık ya.Savcıyı beğenmeme yorumlarına katılıyorum karakter fazla karikatürize edilmiş abartılı saçma sapan hareketleri bakışları var başarısız bir tip oluşturulmuş. Bence dizi kan kaybederse bu bölümler yüzünden kaybetmeye başlayacak birkaç bölümdür sıkıntı var gibi hissediyorum. Oruç'u da çok kötü bir hale getirdiler ya o adamı nasıl toparlayacaklar bilmiyorum iki romantik söz bakış hallederiz diyorlar herhalde ama karakter başrole yakışmayacak şekilde ilerliyor karakterli bir duruş yapmamazlar mıydı bu çocuğa resmen harcandıİso ve Şirin'in bakışlara mimiklere bayıldım ama çok komiklerdi biri video yapmış
Eleni'nin sonunda Sevcan'ı patlatmasına da bir oh dedim ben düğünde olur diye bekliyordum kına gününe kısmet oldu. Şu çeyizleri parça pincik etmesini de sevdim bir de Emine bunu da al diye uzattı ya bir tane ona ayrı güldüm
Aaa eve çeyiz kırma süperdiSavcıyı beğenmeme yorumlarına katılıyorum karakter fazla karikatürize edilmiş abartılı saçma sapan hareketleri bakışları var başarısız bir tip oluşturulmuş. Bence dizi kan kaybederse bu bölümler yüzünden kaybetmeye başlayacak birkaç bölümdür sıkıntı var gibi hissediyorum. Oruç'u da çok kötü bir hale getirdiler ya o adamı nasıl toparlayacaklar bilmiyorum iki romantik söz bakış hallederiz diyorlar herhalde ama karakter başrole yakışmayacak şekilde ilerliyor karakterli bir duruş yapmamazlar mıydı bu çocuğa resmen harcandıİso ve Şirin'in bakışlara mimiklere bayıldım ama çok komiklerdi biri video yapmış
Eleni'nin sonunda Sevcan'ı patlatmasına da bir oh dedim ben düğünde olur diye bekliyordum kına gününe kısmet oldu. Şu çeyizleri parça pincik etmesini de sevdim bir de Emine bunu da al diye uzattı ya bir tane ona ayrı güldüm

Zaten sarıldı ya esme dedi Bnm kızım diye destek çıkıyor yeğenineEvet Emine öğrenince yeğenine sahip çıkacak belli oldu. Güzeldi genel olarak ama adilinde bir şey patlatmasını istiyorum artık ya.
Savcı hiç olmamış evet bu bölüm zaten ballı öldürüldü diye insanlar seyretmedi üzerine iretii bir savcı geldi bakalım ama dediğin gibi iso şiirin sahnesi güzeldi capslere de ayrı gülüyorum
Emine öğrendi yeğeni olduğunu Esme söylemişti ona. Fadime'nin arabayla konağa geliş sahnesi de çok güzeldiEvet Emine öğrenince yeğenine sahip çıkacak belli oldu. Güzeldi genel olarak ama adilinde bir şey patlatmasını istiyorum artık ya.
Savcı hiç olmamış evet bu bölüm zaten ballı öldürüldü diye insanlar seyretmedi üzerine iretii bir savcı geldi bakalım ama dediğin gibi iso şiirin sahnesi güzeldi capslere de ayrı gülüyorum
Zaten sarıldı ya esme dedi Bnm kızım diye destek çıkıyor yeğenine
Biliyorum öğrendiğini klavye öyle yazmışEmine öğrendi yeğeni olduğunu Esme söylemişti ona. Fadime'nin arabayla konağa geliş sahnesi de çok güzeldi
Süzün uzak köyden iyi bizim denizTaşmadımı hâlaaa deniziniz boğulmadınızmı

Uzak şehir oSüzün uzak köyden iyi bizim deniz
Köy köy köyUzak şehir o
Ne köy olur ne kasabaUzak şehir o

Olcak insaAllahNe köy olur ne kasaba
Ne koycan iki kardeş bi kadınnnnn bir aradaaaaa uzak tayfaaaaaaaaaSana bir koyarım![]()
Aynen öyle konu çok saçma bende böyle ilerlicegini sanmıyordumNe koycan iki kardeş bi kadınnnnn bir aradaaaaa uzak tayfaaaaaaaaa
Haşna fişne dahaaaa neeeeeee
Hepimizzzz kardeşizzzzzzzz uzakkkkk köyyyyfdeeee
Amcayaaaa babaaaa der yavrusuuuuu
Daha neler göreceğiz acabaaaaaa birde bunuuu normalleştirip durup dururlarrrr
Ölüyü diriltip saçmalarlarrrrrr oyyyyyy oyyyyy

Sende izleme boşverAynen öyle konu çok saçma bende böyle ilerlicegini sanmıyordum
Ama napak ben izliyorum sadece çocuk görmuyor bizim evde normalleştircek insan yok a

Amanyaa taktım bikere izliyom iste aSende izleme boşver