Taşacak Bu Deniz (Trt1)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.307
Savcıyı beğenmeme yorumlarına katılıyorum karakter fazla karikatürize edilmiş abartılı saçma sapan hareketleri bakışları var başarısız bir tip oluşturulmuş. Bence dizi kan kaybederse bu bölümler yüzünden kaybetmeye başlayacak birkaç bölümdür sıkıntı var gibi hissediyorum. Oruç'u da çok kötü bir hale getirdiler ya o adamı nasıl toparlayacaklar bilmiyorum iki romantik söz bakış hallederiz diyorlar herhalde ama karakter başrole yakışmayacak şekilde ilerliyor karakterli bir duruş yapmamazlar mıydı bu çocuğa resmen harcandı :bayik: İso ve Şirin'in bakışlara mimiklere bayıldım ama çok komiklerdi biri video yapmış

Eleni'nin sonunda Sevcan'ı patlatmasına da bir oh dedim ben düğünde olur diye bekliyordum kına gününe kısmet oldu. Şu çeyizleri parça pincik etmesini de sevdim bir de Emine bunu da al diye uzattı ya bir tane ona ayrı güldüm :kriz:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
33.195
Savcıyı beğenmeme yorumlarına katılıyorum karakter fazla karikatürize edilmiş abartılı saçma sapan hareketleri bakışları var başarısız bir tip oluşturulmuş. Bence dizi kan kaybederse bu bölümler yüzünden kaybetmeye başlayacak birkaç bölümdür sıkıntı var gibi hissediyorum. Oruç'u da çok kötü bir hale getirdiler ya o adamı nasıl toparlayacaklar bilmiyorum iki romantik söz bakış hallederiz diyorlar herhalde ama karakter başrole yakışmayacak şekilde ilerliyor karakterli bir duruş yapmamazlar mıydı bu çocuğa resmen harcandı :bayik: İso ve Şirin'in bakışlara mimiklere bayıldım ama çok komiklerdi biri video yapmış

Eleni'nin sonunda Sevcan'ı patlatmasına da bir oh dedim ben düğünde olur diye bekliyordum kına gününe kısmet oldu. Şu çeyizleri parça pincik etmesini de sevdim bir de Emine bunu da al diye uzattı ya bir tane ona ayrı güldüm :kriz:
Evet Emine öğrenince yeğenine sahip çıkacak belli oldu. Güzeldi genel olarak ama adilinde bir şey patlatmasını istiyorum artık ya.

Savcı hiç olmamış evet bu bölüm zaten ballı öldürüldü diye insanlar seyretmedi üzerine iretii bir savcı geldi bakalım ama dediğin gibi iso şiirin sahnesi güzeldi capslere de ayrı gülüyorum

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
112.531

Aaa eve çeyiz kırma süperdi
Sevcan iyi patladı
Çeyrek mafyada süperdi görümceliği hele haha

Son düzenleme:

Bitterçikilata

Tepki
112.531
Evet Emine öğrenince yeğenine sahip çıkacak belli oldu. Güzeldi genel olarak ama adilinde bir şey patlatmasını istiyorum artık ya.

Savcı hiç olmamış evet bu bölüm zaten ballı öldürüldü diye insanlar seyretmedi üzerine iretii bir savcı geldi bakalım ama dediğin gibi iso şiirin sahnesi güzeldi capslere de ayrı gülüyorum
Zaten sarıldı ya esme dedi Bnm kızım diye destek çıkıyor yeğenine

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.307

Emine öğrendi yeğeni olduğunu Esme söylemişti ona. Fadime'nin arabayla konağa geliş sahnesi de çok güzeldi :)

AystLL

Daimi Üye
Tepki
33.195

Bitterçikilata

Tepki
112.531
Ne koycan iki kardeş bi kadınnnnn bir aradaaaaa uzak tayfaaaaaaaaa
Haşna fişne dahaaaa neeeeeee
Hepimizzzz kardeşizzzzzzzz uzakkkkk köyyyyfdeeee
Amcayaaaa babaaaa der yavrusuuuuu
Daha neler göreceğiz acabaaaaaa birde bunuuu normalleştirip durup dururlarrrr
Ölüyü diriltip saçmalarlarrrrrr oyyyyyy oyyyyy

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
155.172
Ne koycan iki kardeş bi kadınnnnn bir aradaaaaa uzak tayfaaaaaaaaa
Haşna fişne dahaaaa neeeeeee
Hepimizzzz kardeşizzzzzzzz uzakkkkk köyyyyfdeeee
Amcayaaaa babaaaa der yavrusuuuuu
Daha neler göreceğiz acabaaaaaa birde bunuuu normalleştirip durup dururlarrrr
Ölüyü diriltip saçmalarlarrrrrr oyyyyyy oyyyyy
Aynen öyle konu çok saçma bende böyle ilerlicegini sanmıyordum
Ama napak ben izliyorum sadece çocuk görmuyor bizim evde normalleştircek insan yok ahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar