aslında kitaba göre daha varmış ama final yapılıyor anlamadım :/Fragmanlarını görmüştüm ani final mi yoksa planlanmış zamanında biten bir final mi oluyor onu anlamadım
Ay ben de merak ediyordum çıkmış sağ ol eklemişsin hemen
Reyting kaybı oldu herhalde kanallarda bir tuhaf hiç sabredemiyorlar halbuki izleyiciye saygısızlık o kadar zaman emek verip izliyor insanlaraslında kitaba göre daha varmış ama final yapılıyor anlamadım :/

Manileri efsaneee değil mi?Ulen Gezep duvardaki yazıyı okudunuz mu
Mani benim ezberim
Kan damlıyor gözlerim
Gezep kafaya koydu
Şerif'e bay bay deyin
MükoManileri efsaneee değil mi?
İsonun Fadimeye aşık olması pekiUlen Gezep duvardaki yazıyı okudunuz mu
Mani benim ezberim
Kan damlıyor gözlerim
Gezep kafaya koydu
Şerif'e bay bay deyin
Fadime'nin İso'yu kaçırıp Zerife'ye "Ver kaynını al oğlunu" misillemesine bayıldım

İso'yu kabullenmem biraz zor ya kıza kaçırdığında çok çirkin davrandı aynısını Fadime'de yapsın bir eşekten düşmüş karpuza dönsün iyice cıvığı çıksın belki ısınırım İso'ya karakter olarak izlemesi eğlenceli de ben de Fadime'yi vermem şu an ona avucunu yalasınİsonun Fadimeye aşık olması peki

Evet anasının aklına uyup manyakİso'yu kabullenmem biraz zor ya kıza kaçırdığında çok çirkin davrandı aynısını Fadime'de yapsın bir eşekten düşmüş karpuza dönsün iyice cıvığı çıksın belki ısınırım İso'ya karakter olarak izlemesi eğlenceli de ben de Fadime'yi vermem şu an ona avucunu yalasın