Görmedim onu bakayım bakayımFragmanı gördünüz mü? Esme kendi türküsünü Eleni söylerken duydu konak patladı Oruç Eleni'nin yanına gitmiş ooo!
Çok iyi sahneydi ya @bitter_im sen bu diziyi nasıl izlemedin ya seni Kızılcık'tan buraya transfer etsek ya
Kesinlikle kızılcık iyiden sapıttıÇok iyi sahneydi ya @bitter_im sen bu diziyi nasıl izlemedin ya seni Kızılcık'tan buraya transfer etsek ya
Şimdi Bnde buraya atacaktım izledimEklediler fragmanı anladılar Eleni'nin kızları olduğunu
Konak patlarken esme içerde inşallah bişey olmazzEklediler fragmanı! Anladılar Eleni'nin kızları olduğunu
Bunda da Eleni&Oruç aşkı pek savunulacak gibi değil adamın nişanlısı kızın neyi oluyor düşün birKesinlikle kızılcık iyiden sapıttı
Çok şükür ahlaksızlık olmayan bir dizi izliyoruz
ama yine de mevcut dizilerden daha masum içerikliTeyzesiBunda da Eleni&Oruç aşkı pek savunulacak gibi değil adamın nişanlısı kızın neyi oluyor düşün birama yine de mevcut dizilerden daha masum içerikli
ama kız yine diyor nişanlı olan birine aşık olmak istemiyorum Oradan gol yedik teyze detayı işi bozdu Eleni de daha ne kadar istemiyorum diyecek bakalımTeyzesiama kız yine diyor nişanlı olan birine aşık olmak istemiyorum
Ayyy konusu gelmişken o sevcanı bi dövmek lazım
Sen hangi dizileri izliyorsun?Gene ülke de tek benim izlemediğim bir dizi
bahar ve kral kaybederseSen hangi dizileri izliyorsun?

Bende her diziyi izlemiyorum sadece buna bakıyorum sevmiyorum Türk dizilerini çoğu iki erkek bir kadın iki kadın tek erkek ama bunda durum farklı bunda yaşanmışlık falan var ben hikayesini sevdimGene ülke de tek benim izlemediğim bir dizi