Taşacak Bu Deniz (Trt1)

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.721
İnternette gördüm
Sen anlat Karadeniz’deki yangazlardan önermişler diziye girsin diye

Birde İrem helvacıoplu elenin teyzesi olarak gelecek gördüm tabi doğruluğu ne bilmim
aslında olurdu ama gerçek teyzesi değil :krizz: birde onun gireceğini pek sanmıyorum öykü gürman içinde aynı şeyleri demişlerdi hala belli değil.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.849
Sen Anlat Karadeniz'den birileri gelsin istemiyorum (her ne kadar Gezep ile Öykü Gürman'ın çok iyi olacağını düşünsem de) öyle olursa diziler birbirine karışmış gibi olur bu dizi bir yerden sonra kendi kimliğini bozar

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.418
Sen Anlat Karadeniz'den birileri gelsin istemiyorum (her ne kadar Gezep ile Öykü Gürman'ın çok iyi olacağını düşünsem de) öyle olursa diziler birbirine karışmış gibi olur bu dizi bir yerden sonra kendi kimliğini bozar
Yeni yüzler en iyisi tabi ki
Gezep 10 numara 5 yıldız uymuş
Köye atanan yeni bi öğretmen gelse fena olmaz gezep için hicranda kalsın tek başına

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.849
Kız isteme sahnesine çok güldüm Koçariler laf çarparken çok iyi paslaştı :kriz: Fadime'ye de helal çok karizma davrandı bayıldım söylediklerine iki bölüme sözünü yutmaz inşallah. İster misiniz Eleni DNA testini gittiği yerde yaptırıp Oruç'un düğün günü gelerek ben sizin kızınızım yapsın Adil ile Esme'ye :D O kadar sarıldılar ki saç maç almıştır diye düşünüyorum Hicran'ı anne olarak hissedemedi o:ajan:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.418
Kız isteme sahnesine çok güldüm Koçariler laf çarparken çok iyi paslaştı :kriz: Fadime'ye de helal çok karizma davrandı bayıldım söylediklerine iki bölüme sözünü yutmaz inşallah. İster misiniz Eleni DNA testini gittiği yerde yaptırıp Oruç'un düğün günü gelerek ben sizin kızınızım yapsın Adil ile Esme'ye :D O kadar sarıldılar ki saç maç almıştır diye düşünüyorum Hicran'ı anne olarak hissedemedi o:ajan:
Ayyy biliyor musun sanki Bnde saçından tel aldı gibi hissettim esmeden

Son düzenleme:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.721

Ayyy biliyor musun sanki Bnde saçından tel alçı gibi hissettim esmeden
Bende öyle gördüm hatta çoğu kişi yorumlarda öyle yazmış galiba öyle olacak çok güzel bölümdü akşam hele o adil ile son sarılmaları ağzına tüküreyim yine ağlattılar bu bölüm bir daha ki bölüm daha çok ağlıcaz haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.849
Güncel bölümlere yetiştin mi mügü'm? Yetiştiysen 8 bölüm hakkındaki düşüncelerini alalım :tv:

AHA ZARİFE SAF DEĞİŞTİ :krizz: :krizz: :krizz: :krizz: :krizz:
Şirket kapısından ismi inince bir jetonu düştü :D Şerif'in ayağına çelme takmalarını da görürüz yakında ahanda bu emoji gibi kızdı çünkü:silakonda:

Ayyy biliyor musun sanki Bnde saçından tel aldı gibi hissettim esmeden
Bölüm boyunca o kadar sarılıp kucaklaştılar ki saç almadıysa o süper zekasından şüphe edeceğim :cokkomik:

Bende öyle gördüm hatta çoğu kişi yorumlarda öyle yazmış galiba öyle olacak çok güzel bölümdü akşam hele o adil ile son sarılmaları ağzına tüküreyim yine ağlattılar bu bölüm bir daha ki bölüm daha çok ağlıcaz haha
Sahne çok iyiydi. Ben dizideki oyunculara bayıldım gerçek gibi oynuyorlar karakterleri çok benimsemişler.

Bu arada mezardaki bebek de Hicran ile Gezep'in bebeği denmiş ama ben Gezep'in ve Hicran'ın tavırlarından pek öyle olacak gibi hissetmedim. Gezep'in Hicran ile o tarz bir ilişkisi olsaydı İlve'ye çaktırmadan bir saç teli de o verirdi bir bak bakayım şuna diye

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.849

Ekran görüntüsü 2025-11-30 173945.png
Ekran görüntüsü 2025-11-30 174012.png
Ekran görüntüsü 2025-11-30 174018.png
Ekran görüntüsü 2025-11-30 174023.png
Ekran görüntüsü 2025-11-30 174043.png