Şive ve şu esme da geber da repliği yüzünden değil mi? Orada bir tek şu Emine miydi ya Esme'nin bebeği olan ablası o çok doğal konuşuyor diğerleri biraz şive yapıyorumu hissettiriyor ama çok güzel diziAy çok ön yargılıydım ama güzel başladı
Şive ve şu esme da geber da repliği yüzünden değil mi? Orada bir tek şu Emine miydi ya Esme'nin bebeği olan ablası o çok doğal konuşuyor diğerleri biraz şive yapıyorumu hissettiriyor ama çok güzel dizi
Şive konusunda aynı fikirdeyim. Bak Adil'in dayı oğlu muydu Gezep hani onu oynayan oyuncu da çok iyi şivede “Kadere de aşk olsun, yazdı kavuşturmadı.” diyen karakter.Ya işin içinde şive varsa bence biraz dikkat edilmeli ben de dinlerken bazen fark ediyorum böyle şiveleri yapay yapay geliyor..
Ulaş Tuna Sen Anlat Karadeniz’den artık alışmış hiç sırıtmadı bana..
İsimler çok aklımda değil ama doktor kız ve oruç çok sevdiğim ikili oldu.. Başrol kadın bilemedim çok içime sinmedi..
O değil de yılların gestaposu olmuş karadeniz hatunu hiç hayal etmediğim bir roller![]()
Bu arada hala yeğen nasıl tatlılar Her bölüm daha da iyi oluyor inşallah bir yerde patlamazİzliyorum ilk bölüm bitti ikinci bölüm izliyorum çok güzel ya dizi
Beter olsun zarife
Oruç'un annesi de yalan yere yemin etmesinin üzerine çarpılmış ya
Dizilerde DNA testiyle hep oynanır bakalım klişeye uyulmuş muSanki babası çıkmayacak ama bir bebekvardı öldü denecek.

Evet bu sefer Eleni değiştirecek gibi katil olurum dediği için ama bakalım belki de ters köşe yaparlar öğrenir
Oruç'un annesi de yalan yere yemin etmesinin üzerine çarpılmış ya
Dizilerde DNA testiyle hep oynanır bakalım klişeye uyulmuş muSanki babası çıkmayacak ama bir bebekvardı öldü denecek.
Çok sevimsiz bir kadın ya hani evlat olsa sevilmez denir ya bu da o sözün anne versiyonuBeter olsun zarife
Evet o olabilir. Aslında Adil ile Esme'nin kızı olduğu ortaya çıksa ne şenlik olurEvet bu sefer Eleni değiştirecek gibi katil olurum dediği için ama bakalım belki de ters köşe yaparlar öğrenir

Yaaa dimi bir de o çıkar valla güzel olurÇok sevimsiz bir kadın ya hani evlat olsa sevilmez denir ya bu da o sözün anne versiyonu
Evet o olabilir. Aslında Adil ile Esme'nin kızı olduğu ortaya çıksa ne şenlik olurFurtunalılar der ula o bizim kız bizim köye gelecek Koçariler der ula başlatmayın kız bizim kız burada kalacak diye Eleni yeterin bre çekiştirmeyin diye cırlar herhalde
ben en çok baba kız sahnelerini seviyorum çok tatlılar. Kız da maşallah çok bebek gibi 
Bence o zaman dizi çok daha iyi olacak Oruç'la da karşılıklı muhabbet süper olur kızın bir şeyi değilken az pataklamadı şimdi baba sıfatıyla neler eder Oruç'aYaaa dimi bir de o çıkar valla güzel olurben en çok baba kız sahnelerini seviyorum çok tatlılar. Kız da maşallah çok bebek gibi

AhshBence o zaman dizi çok daha iyi olacak Oruç'la da karşılıklı muhabbet süper olur kızın bir şeyi değilken az pataklamadı şimdi baba sıfatıyla neler eder Oruç'aAdil&Eleni baba kız olarak kusursuz işlenmiş ben de sahnelerini çok seviyorum. Gezep'e yazık ya onlara bir şey olursa bizim intikamımızı kim alacak telaşına düşmüştü intikam işinin Eleni'ye kaldığını öğrenince vereceği tepkiyi çok merak ediyorum
dedi ya bu kız kıyamıyor kimseye diye
Ama kız aynı babası yaaa ikisini izlerken hem ağlıyorum hem de gülüyorum çok güzeller. Oruç’ta son yaptığından dolayı gözümden düştü bu bölüm annesi için yardım isteyecek gibi eleni de kabul etmeyecek gibi bakalım son bir gün 

Kanımız yerde kalacak krizi yaşar şimdi o saçlarına aklar düşerAhshdedi ya bu kız kıyamıyor kimseye diye
Ama kız aynı babası yaaa ikisini izlerken hem ağlıyorum hem de gülüyorum çok güzeller. Oruç’ta son yaptığından dolayı gözümden düştü bu bölüm annesi için yardım isteyecek gibi eleni de kabul etmeyecek gibi bakalım son bir gün
Yorumlarda hep şey deniyor Eleni'yi Esme değil Adil doğurmuş Aynen ben de öyle istiyorum göze göz dişe dişKanımız yerde kalacak krizi yaşar şimdi o saçlarına aklar düşerYorumlarda hep şey deniyor Eleni'yi Esme değil Adil doğurmuş
cidden öyle oyuncunun öz kızı olsa bu kadar benzerler. Oruç konusunda aynıyım yaptığını sevmedim bir de üstüne Sevcan'la düğünümüz var diyor millete iyice batırdı
Eleni de annesi konusunda şart koşsun öyle yardım ederim yoksa hadi başka kapıya desin
Oruç yaptığı ile hala kendi topuğuna sıkıyor bakalım göreceğiz olanı biteni. Bu sefer iso revaçta
İso da benim kara listemde Fadime'yi kaçırdığındaki hallerini sevmedim en azından ben yapmasam başkasına yaptıracaklardı güvende ol istedim tavrı olsaydı. Neyse ki Fadime mülayim bir tip değil de burnundan getirir onunAynen ben de öyle istiyorum göze göz dişe dişOruç yaptığı ile hala kendi topuğuna sıkıyor bakalım göreceğiz olanı biteni. Bu sefer iso revaçta
Evet sın bölümde eyüphana kan verdi falan şimdilik tarafımdan artı topluyor ama o da fırtına sonuçta. Koçariler de falso veren yok daha bakalımİso da benim kara listemde Fadime'yi kaçırdığındaki hallerini sevmedim en azından ben yapmasam başkasına yaptıracaklardı güvende ol istedim tavrı olsaydı. Neyse ki Fadime mülayim bir tip değil de burnundan getirir onun

Şaşkın bir de Koçarilere sarılıyordu son anda ayıldı geri döndü o kısım çok doğal olmuşEvet sın bölümde eyüphana kan verdi falan şimdilik tarafımdan artı topluyor ama o da fırtına sonuçta. Koçariler de falso veren yok daha bakalım