Taşacak Bu Deniz (Trt1)

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.575
bu diziyi beğendim ben şimdilik güzel ilerliyor çok dizi izleten biri değilim uzak şehiri izliyordum ama o da sapıttı gibi . şimdi sadece cuma akşamları izliyorum bunu

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Benim direkt favorim oldu inşallah senaryoyu bozmazlar :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Şive ve şu esme da geber da repliği yüzünden değil mi? Orada bir tek şu Emine miydi ya Esme'nin bebeği olan ablası o çok doğal konuşuyor diğerleri biraz şive yapıyorumu hissettiriyor ama çok güzel dizi :puan:

Çilekli Sakız

Moderatör
Mod + Site Yazarı
Tepki
5.904
Şive ve şu esme da geber da repliği yüzünden değil mi? Orada bir tek şu Emine miydi ya Esme'nin bebeği olan ablası o çok doğal konuşuyor diğerleri biraz şive yapıyorumu hissettiriyor ama çok güzel dizi :puan:

Ya işin içinde şive varsa bence biraz dikkat edilmeli ben de dinlerken bazen fark ediyorum böyle şiveleri yapay yapay geliyor..
Ulaş Tuna Sen Anlat Karadeniz’den artık alışmış hiç sırıtmadı bana..

İsimler çok aklımda değil ama doktor kız ve oruç çok sevdiğim ikili oldu.. Başrol kadın bilemedim çok içime sinmedi..
O değil de yılların gestaposu olmuş karadeniz hatunu hiç hayal etmediğim bir roller :panter: :rujsigara:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Ya işin içinde şive varsa bence biraz dikkat edilmeli ben de dinlerken bazen fark ediyorum böyle şiveleri yapay yapay geliyor..
Ulaş Tuna Sen Anlat Karadeniz’den artık alışmış hiç sırıtmadı bana..

İsimler çok aklımda değil ama doktor kız ve oruç çok sevdiğim ikili oldu.. Başrol kadın bilemedim çok içime sinmedi..
O değil de yılların gestaposu olmuş karadeniz hatunu hiç hayal etmediğim bir roller :panter: :rujsigara:
Şive konusunda aynı fikirdeyim. Bak Adil'in dayı oğlu muydu Gezep hani onu oynayan oyuncu da çok iyi şivede “Kadere de aşk olsun, yazdı kavuşturmadı.” diyen karakter.

Eleni ve Oruç çok iyi olmuş severiz atışmalı aşkları :cokkomik: repliklerini de güzel yazıyorlar gidişatları da hoş. Ama şu Fadime ve İso'yu çift yapmasınlar ya ben o kaçırma olayınca İso'nun tavırlarını hiç sevmedim Fadime'yi ona vermem ben sanki bana soran olmuş gibi haha Bu arada hala yeğen nasıl tatlılar :D (Fadime&Eleni)

Ya ben Doktorlardaki Gestapo'yu bu dizide hiç sevmedim biliyor musun? Bence dizideki tek falso o olabilir. Oyuncu gözlerini saçma sapan aça aça aşırı büyük oynayıp yapay tepkiler veriyor ama o oyuncu Doktorlar hariç her dizisinde böyleydi hiç doğal oynamıyor bence

Başroldeki Esme soğuk biraz ama ben severim Deniz Baysal'ın oyunculuğunu. Sadece Adil ile Eleni birbirlerini bilmeden o kadar güzel kaynaştı ki sanki hissetmişler baba kız olduklarını ama Esme çok donuk kaldı kızı hiç korumadı sanki hiçbir şey hissetmedi falan halbuki kan çeker denir onda olmadı bu. Senarist Adil ile Eleni'yi güzel işlemek isteyip aynı performansı Esme üzerinde vermemiş gibi.

Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809

Oruç'un annesi de yalan yere yemin etmesinin üzerine çarpılmış ya :krizz:

Dizilerde DNA testiyle hep oynanır bakalım klişeye uyulmuş mu :bayik: Sanki babası çıkmayacak ama bir bebekvardı öldü denecek.​

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.575

Oruç'un annesi de yalan yere yemin etmesinin üzerine çarpılmış ya :krizz:

Dizilerde DNA testiyle hep oynanır bakalım klişeye uyulmuş mu :bayik: Sanki babası çıkmayacak ama bir bebekvardı öldü denecek.​
Evet bu sefer Eleni değiştirecek gibi katil olurum dediği için ama bakalım belki de ters köşe yaparlar öğrenir

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Çok sevimsiz bir kadın ya hani evlat olsa sevilmez denir ya bu da o sözün anne versiyonu

Evet bu sefer Eleni değiştirecek gibi katil olurum dediği için ama bakalım belki de ters köşe yaparlar öğrenir
Evet o olabilir. Aslında Adil ile Esme'nin kızı olduğu ortaya çıksa ne şenlik olur :D Furtunalılar der ula o bizim kız bizim köye gelecek Koçariler der ula başlatmayın kız bizim kız burada kalacak diye Eleni yeterin bre çekiştirmeyin diye cırlar herhalde :krizz:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.575
Çok sevimsiz bir kadın ya hani evlat olsa sevilmez denir ya bu da o sözün anne versiyonu

Evet o olabilir. Aslında Adil ile Esme'nin kızı olduğu ortaya çıksa ne şenlik olur :D Furtunalılar der ula o bizim kız bizim köye gelecek Koçariler der ula başlatmayın kız bizim kız burada kalacak diye Eleni yeterin bre çekiştirmeyin diye cırlar herhalde :krizz:
Yaaa dimi bir de o çıkar valla güzel olur hahaben en çok baba kız sahnelerini seviyorum çok tatlılar. Kız da maşallah çok bebek gibi :kkalp:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Yaaa dimi bir de o çıkar valla güzel olur hahaben en çok baba kız sahnelerini seviyorum çok tatlılar. Kız da maşallah çok bebek gibi :kkalp:
Bence o zaman dizi çok daha iyi olacak Oruç'la da karşılıklı muhabbet süper olur kızın bir şeyi değilken az pataklamadı şimdi baba sıfatıyla neler eder Oruç'a :cokkomik: Adil&Eleni baba kız olarak kusursuz işlenmiş ben de sahnelerini çok seviyorum. Gezep'e yazık ya onlara bir şey olursa bizim intikamımızı kim alacak telaşına düşmüştü intikam işinin Eleni'ye kaldığını öğrenince vereceği tepkiyi çok merak ediyorum haha

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.575
Bence o zaman dizi çok daha iyi olacak Oruç'la da karşılıklı muhabbet süper olur kızın bir şeyi değilken az pataklamadı şimdi baba sıfatıyla neler eder Oruç'a :cokkomik: Adil&Eleni baba kız olarak kusursuz işlenmiş ben de sahnelerini çok seviyorum. Gezep'e yazık ya onlara bir şey olursa bizim intikamımızı kim alacak telaşına düşmüştü intikam işinin Eleni'ye kaldığını öğrenince vereceği tepkiyi çok merak ediyorum haha
Ahshhaha dedi ya bu kız kıyamıyor kimseye diye haha Ama kız aynı babası yaaa ikisini izlerken hem ağlıyorum hem de gülüyorum çok güzeller. Oruç’ta son yaptığından dolayı gözümden düştü bu bölüm annesi için yardım isteyecek gibi eleni de kabul etmeyecek gibi bakalım son bir gün :kkalp:haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Ahshhaha dedi ya bu kız kıyamıyor kimseye diye haha Ama kız aynı babası yaaa ikisini izlerken hem ağlıyorum hem de gülüyorum çok güzeller. Oruç’ta son yaptığından dolayı gözümden düştü bu bölüm annesi için yardım isteyecek gibi eleni de kabul etmeyecek gibi bakalım son bir gün :kkalp:haha
Kanımız yerde kalacak krizi yaşar şimdi o saçlarına aklar düşer :krizz: Yorumlarda hep şey deniyor Eleni'yi Esme değil Adil doğurmuş :cokkomik: cidden öyle oyuncunun öz kızı olsa bu kadar benzerler. Oruç konusunda aynıyım yaptığını sevmedim bir de üstüne Sevcan'la düğünümüz var diyor millete iyice batırdı :lafdinle: Eleni de annesi konusunda şart koşsun öyle yardım ederim yoksa hadi başka kapıya desin

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.575
Kanımız yerde kalacak krizi yaşar şimdi o saçlarına aklar düşer :krizz: Yorumlarda hep şey deniyor Eleni'yi Esme değil Adil doğurmuş :cokkomik: cidden öyle oyuncunun öz kızı olsa bu kadar benzerler. Oruç konusunda aynıyım yaptığını sevmedim bir de üstüne Sevcan'la düğünümüz var diyor millete iyice batırdı :lafdinle: Eleni de annesi konusunda şart koşsun öyle yardım ederim yoksa hadi başka kapıya desin
Aynen ben de öyle istiyorum göze göz dişe diş haha Oruç yaptığı ile hala kendi topuğuna sıkıyor bakalım göreceğiz olanı biteni. Bu sefer iso revaçtahaha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Aynen ben de öyle istiyorum göze göz dişe diş haha Oruç yaptığı ile hala kendi topuğuna sıkıyor bakalım göreceğiz olanı biteni. Bu sefer iso revaçtahaha
İso da benim kara listemde Fadime'yi kaçırdığındaki hallerini sevmedim en azından ben yapmasam başkasına yaptıracaklardı güvende ol istedim tavrı olsaydı. Neyse ki Fadime mülayim bir tip değil de burnundan getirir onun :cokkomik:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.575
İso da benim kara listemde Fadime'yi kaçırdığındaki hallerini sevmedim en azından ben yapmasam başkasına yaptıracaklardı güvende ol istedim tavrı olsaydı. Neyse ki Fadime mülayim bir tip değil de burnundan getirir onun :cokkomik:
Evet sın bölümde eyüphana kan verdi falan şimdilik tarafımdan artı topluyor ama o da fırtına sonuçta. Koçariler de falso veren yok daha bakalım haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.809
Evet sın bölümde eyüphana kan verdi falan şimdilik tarafımdan artı topluyor ama o da fırtına sonuçta. Koçariler de falso veren yok daha bakalım haha
Şaşkın bir de Koçarilere sarılıyordu son anda ayıldı geri döndü o kısım çok doğal olmuş:kriz:

Aa! Geçen gün okudum bir yerde bu saçın arasına örgü yapmak kızlar için ilgilendiğim biri var imasıymış dizide de böyleyse Fadime kesin İso için örmüştü seviyordu ama yaptıklarından sonra kesti saçını artık ilgilenmiyorum der gibi

Koçarilerde Gezep'te sıkıntı çıkabilir. Biri şey yazmış dizinin yorumlarına Gezep gençken kesin Hicran'ı seviyordu Adille Esme'nin kaçacağını Hicran'a ağzından kaçırdı kaçış öyle patladı gibilerinden. Olmaz diyemedim o da bir Furtunalıdan bıçak yarası almış gibiydi zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar