Evet ya o ince bir detay olmuşfadime zarifeyi istemem diyor oğlunu almam demiyor3. fragmanı çok merak ediyorum

Başka oğluda mı varmış o nerdeAa! İso'ya değil de ortada olmayan oğluna (Fatih miydi) Fadime'yi isteyebilirler denmiş bir yerde
Oruç İso Fatih oğul olarak görünüyorBaşka oğluda mı varmış o nerde
Burak daha iyiOruç İso Fatih oğul olarak görünüyor
Eleni'nin arkadaş grubuna bak
Ekli dosyayı görüntüle 49781
Fatih'e oyuncu önerimKaç yaşında olmalı bilmiyorum ama Alican Yücesoy&Burak Tozkoparan ikisinden biri Fatih'e uyar İso ve Oruç'a çok benziyorlar
Ekli dosyayı görüntüle 49783Ekli dosyayı görüntüle 49782
Ayyy o zaman harika olur. Iso kafayı yerAa! İso'ya değil de ortada olmayan oğluna (Fatih miydi) Fadime'yi isteyebilirler denmiş bir yerde

Adil'e kalmadan Furtuna'yı bu Furtunacık yakar yıkar herhalde onda bir cahil cesareti var çünküAyyy o zaman harika olur. Iso kafayı yer

BAştan onu sevmemiştim kaçırdı ya kızı ama sonra baktım oruç ondan de beter çıktıAdil'e kalmadan Furtuna'yı bu Furtunacık yakar yıkar herhalde onda bir cahil cesareti var çünkü

Neticede Zarife'nin oğulları amcaları da Şerif çok da beklenti içinde olmamak lazımBAştan onu sevmemiştim kaçırdı ya kızı ama sonra baktım oruç ondan de beter çıktı
Garibim eleniOruç İso Fatih oğul olarak görünüyor
Fatih'e oyuncu önerimKaç yaşında olmalı bilmiyorum ama Alican Yücesoy&Burak Tozkoparan ikisinden biri Fatih'e uyar İso ve Oruç'a çok benziyorlar

Oruç büyük oğlansa Burak tozkoparan daha uygun olurOruç İso Fatih oğul olarak görünüyor
Fatih'e isterlerse buraya bütün kahkaha emojilerini inci gibi dizerimAkşama hazırsak hem düğün hem de isteme varFadimeyi Fatih’e istesinler
F/F
YA dimi ne güzel olur. İso da ona istediklerini sanarken fatihi duyunca şokkkFatih'e isterlerse buraya bütün kahkaha emojilerini inci gibi dizerim

Çok komik olur inşallah yapmışlardırYA dimi ne güzel olur. İso da ona istediklerini sanarken fatihi duyunca şokkk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
görmek istiyorum onların bu halleriniÇok komik olur inşallah yapmışlardıröyle bir durumda İso'nun yüz ifadesini çok merak ediyorum
kıskançlık krizine giren erkekler çok komik oluyor bir de laz ise 
İnternette gördümOruç İso Fatih oğul olarak görünüyor