Taşacak Bu Deniz (Trt1)

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.658
Şaşkın bir de Koçarilere sarılıyordu son anda ayıldı geri döndü o kısım çok doğal olmuş:kriz:

Aa! Geçen gün okudum bir yerde bu saçın arasına örgü yapmak kızlar için ilgilendiğim biri var imasıymış dizide de böyleyse Fadime kesin İso için örmüştü seviyordu ama yaptıklarından sonra kesti saçını artık ilgilenmiyorum der gibi

Koçarilerde Gezep'te sıkıntı çıkabilir. Biri şey yazmış dizinin yorumlarına Gezep gençken kesin Hicran'ı seviyordu Adille Esme'nin kaçacağını Hicran'a ağzından kaçırdı kaçış öyle patladı gibilerinden. Olmaz diyemedim o da bir Furtunalıdan bıçak yarası almış gibiydi zaten.
Yaaa olabilir aslında gezep teorisi. Bak bu ördükleri bende merak ettim ya da eyüphan ile adı anıldığı için iso öyle birşey yaptı belki de zamanla göreceğiz artık. Hikaye baya derin herkesin bir geçmişi çıkacak gibi göreceğiZ bu şirinim furtunamda da var bişiler haha

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
Şirinim çok tatlı kadın inşallah onu bozmazlar yalnız kanında Koçarilik var gibi ya hadi hayırlısı Adille de pek muhabbetliler buna uzak akraba çıkmasın kadın :cokkomik:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.658
Hicran seni Allah napmasın ağzına tüküreyim. Herkesi perişan ettin gezep kardeşinden öğrenmiş herşeyi anlaşılan. Gezep Adil ve Esme kaçarken kaçacaklarını hicrana demiş adili ondan tutuklamışlar bence

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
109.216
Hicran seni Allah napmasın ağzına tüküreyim. Herkesi perişan ettin gezep kardeşinden öğrenmiş herşeyi anlaşılan. Gezep Adil ve Esme kaçarken kaçacaklarını hicrana demiş adili ondan tutuklamışlar bence
Testi yine değiştirdiler nerden duydular da değiştirttiler çocuğuda kaçırmışlar
Oruçta tam pislik :mad:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
Adil Esme ve Eleni'yi oynayan oyuncuların oyunculukları mükemmel ötesiydi :neee: Aşırı inandırıcı oynamışlar karakterle nasıl bu kadar iyi empati yapabildiler cidden şaştım helal valla:puan:

Bölümde sinir olduğum şeyler de yok değildi hani :sinirli:

1- Oruç çekil git gözümün önünden bir daha da görmeyeyim seni kıvamındayım:lafdinle: Eleni&Oruç olayı bende bitti iki güzel sahneye de kanmam benim başrol tanımıma asla uymayacak şeyler yaptırdılar karaktere sevmedim.

2- Zarife madem ölmeyeceksin ne aksiyon yapıp heyecanlandırıyon insanı :kriz: Ne alakaydı ki o ayılma bayılma sahnesi hiç değilse bir amacı olsaydı da Eleni neyi olduğunu anladım tedaviyi de söylerim ama bir şartım var siz de bana gerçek annemi vereceksiniz yoksa ağzımı açmam deseydi. Neye hizmet etti o ayılıp bayılma anlamadım dakika doldurmaktan başka bir şey değil.

3- İlve asla bir Koçari olamaz.O Şerif'İn tehdidine boyun eğip Adil'i sırtından vuracak he!Koçarileri hiçbir tehdide boyun eğmeyen karşı tarafı da bunu yaptığına yapacağına pişman eden insanlar gibi tanıtmadılar mı?O zaman İlve de madem cesur ve sadık koçari kızı diye tanıtıldı o zaman o Şerif'e şeytanın pabucunu ters giydirecekti. Sevmedim bir de Gezep'in ikizi yapmışlar utanmadan :tripp:

4-Gezep sende de kafa yok kafa cidden Hicran mı ya :krizz:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
Aleyna mı koyacaktınız çocuğunuzun adını ne alaka ya :olamaaaz:

Bitterçikilata

Tepki
109.216
Adil Esme ve Eleni'yi oynayan oyuncuların oyunculukları mükemmel ötesiydi :neee: Aşırı inandırıcı oynamışlar karakterle nasıl bu kadar iyi empati yapabildiler cidden şaştım helal valla:puan:

Bölümde sinir olduğum şeyler de yok değildi hani :sinirli:

1- Oruç çekil git gözümün önünden bir daha da görmeyeyim seni kıvamındayım:lafdinle: Eleni&Oruç olayı bende bitti iki güzel sahneye de kanmam benim başrol tanımıma asla uymayacak şeyler yaptırdılar karaktere sevmedim.

2- Zarife madem ölmeyeceksin ne aksiyon yapıp heyecanlandırıyon insanı :kriz: Ne alakaydı ki o ayılma bayılma sahnesi hiç değilse bir amacı olsaydı da Eleni neyi olduğunu anladım tedaviyi de söylerim ama bir şartım var siz de bana gerçek annemi vereceksiniz yoksa ağzımı açmam deseydi. Neye hizmet etti o ayılıp bayılma anlamadım dakika doldurmaktan başka bir şey değil.

3- İlve asla bir Koçari olamaz.O Şerif'İn tehdidine boyun eğip Adil'i sırtından vuracak he!Koçarileri hiçbir tehdide boyun eğmeyen karşı tarafı da bunu yaptığına yapacağına pişman eden insanlar gibi tanıtmadılar mı?O zaman İlve de madem cesur ve sadık koçari kızı diye tanıtıldı o zaman o Şerif'e şeytanın pabucunu ters giydirecekti. Sevmedim bir de Gezep'in ikizi yapmışlar utanmadan :tripp:

4-Gezep sende de kafa yok kafa cidden Hicran mı ya :krizz:
Evet ya ilve çocuğu için yaptı ama bunu sonrasında inşallah açığa çıkarır

Ayyy hicran deme boğasım geliyyy

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
Çaktırmadan Adil'e söylese o çocuğu Şerif'in elinden öyle bir alırlardı ki adamın ruhu duymazdı daha önce neler yaptılar İlve niye çekindi anlamadım.

Esme hamileyken söylediği şarkıyı telefona kaydetmişti belki bu şarkıyı yaptım der Adil'de Eleni'nin aynı şarkıyı yunanca söylediği anı hatırlar gerçi o ara yaralıydı ama dizi bu hatırlatırlar :D Ya da o kafasız Oruç kız gidiyor korkusundan öter :krizz:

mügü

Daimi Üye
Tepki
11.762
Çaktırmadan Adil'e söylese o çocuğu Şerif'in elinden öyle bir alırlardı ki adamın ruhu duymazdı daha önce neler yaptılar İlve niye çekindi anlamadım.

Esme hamileyken söylediği şarkıyı telefona kaydetmişti belki bu şarkıyı yaptım der Adil'de Eleni'nin aynı şarkıyı yunanca söylediği anı hatırlar gerçi o ara yaralıydı ama dizi bu hatırlatırlar :D Ya da o kafasız Oruç kız gidiyor korkusundan öter :krizz:
@nk83 bu dizi çok güzel diyorlar hiç izlemdim

Bitterçikilata

Tepki
109.216
Yaaa olabilir aslında gezep teorisi. Bak bu ördükleri bende merak ettim ya da eyüphan ile adı anıldığı için iso öyle birşey yaptı belki de zamanla göreceğiz artık. Hikaye baya derin herkesin bir geçmişi çıkacak gibi göreceğiZ bu şirinim furtunamda da var bişiler haha
Bnce şirinimle adilin babası eskiden efuliydi
O yüzden Adil’e çok iyi belki de çocukları bile çıkabilir
Eşme ve adilin ki gibi

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.658
Testi yine değiştirdiler nerden duydular da değiştirttiler çocuğuda kaçırmışlar
Oruçta tam pislik :mad:
Bence şerif Adilin her birşeyini biliyor kimse demese de aklına geldi. Ya da Emine söyledi oraları göstermediler ama söylemiş olabilir furtunadan kimseye güvenmiyorum ben haha Çok sinir bozucu bir bölümdü

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
Esme Adil'e güvendiğin yere yaptır testi deyince büyük ihtimalle Şerif İlve'yi takibe aldı çünkü içlerini dışlarını biliyorlar birbirlerinin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.818
Dünür mü olacaklar :krizz: Fadime'yi İso'ya istemeye gitmiş bu eceline susamışlar haha Esme Şerif'i boşuyor bavulu almış Adil'e gelmiş İlve olanı biteni anlatıyor Çakırla kız evleniyor bu saçını başını yolduğum Oruç kızı durduracağına ardından el sallamaya gitmiş ula ne oluyo :kriz:

AystLL

Daimi Üye
Tepki
31.658
Dünür mü olacaklar :krizz: Fadime'yi İso'ya istemeye gitmiş bu eceline susamışlar haha Esme Şerif'i boşuyor bavulu almış Adil'e gelmiş İlve olanı biteni anlatıyor Çakırla kız evleniyor bu saçını başını yolduğum Oruç kızı durduracağına ardından el sallamaya gitmiş ula ne oluyo :kriz:

fadime zarifeyi istemem diyor oğlunu almam demiyor :kriz: 3. fragmanı çok merak ediyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar