Ben ağlamış olabilir ne var ki ne olmuş kim ağlamışŞu yazdıkların benim için ne kadar kıymetli bilemezsin çok teşekkür ederim. Seninde okurken verdiğin emeğe o küçücük yazılarla yorduğum gözlerine sağlık
Bu üç hikaye benim için o kadar özel ki anlatamam. Sende en o kadar hikeyeden onları seçmişsin güzel oldu buGeçmişin Gölgesinde'ye final bölümü geldi şimdi de kısa kısa özel bölümleri yazılacak. İnşallah bu bölümü de severek okursun birazda duygusal oldu hınzır ağlayacaktım yazarken bir de müziği iyice dağıttı
İyiyim nefsim bi sıkıntı yok
Numara yaptım bonus gelsin diye ama gelmedi
ben de içimden Aus beni neden öpmüyor u geçiriyordum
Bana el at Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuusoyyyyyyyy beeebeeeeeeeeem yerim seni ...
aslında okudum mesajlarını da bi el atamadım sana
Bana el at Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
Canım senin kadar içim kıpır kıpır oldu vallamutlu git ..çok daha mutlu dön .... seni fit gönderdik fit gel
menünü de gördüm , salamlı sandviçi de
Yok canım ödemsizdim , hiç şişmedim ... bildiğin yedim
@Miu artık benim gözetimimde
ben çok beğendim çakıl ... evet karbonlu ama beğendimsporunda vardır epey
köfte kalsaydı da eriştenin tadına bakılmasa idi daha iyimiş ....
onun dışında güzel mirayımsporunu arttır ama senin ilacın bu
geçmiş olsun seferoğullarından pempikimspor puanına bayıldım çekirgem
Bu gerçekten çok kötü bir menü .
Geçen dediklerimi hoooooooooooooooooooooooooooooop geri alıyorum ... evet verebiliyorsun ... evet kaçamakla da veriyorsun ... ama bu menü çok sağlıksız ...
kilo verirsin evet 700 gr daha eksi de görürsün belki ama yağlı kalırsın bu menülerle .
60 kilo iki insan aynı görüntüde olmaz ya , işte o hesap .
Ayrıca burada bireysellik dışında bir grup mantığı var ... bu kadar kaçamak diğerlerinin motivasyonunu da kötü etkiler . Geçmişte hep böyle oldu .
Benim verebilen çok kasmasından kastım , belki makarnası ... belki bir kase aşuresi ... belki belki belki ..... ama bu menü ASLA değil Emel .
Ne kadar da ortak yönümüz var yemek ve şişmem konusundaYok canım ödemsizdim , hiç şişmedim ... bildiğin yedim
@Miu artık benim gözetimimde
la terzi sökük meselesine iyice inanacam artık
sen millete el ata ata , kendine elleşemiyon di mi
Sıfır alıp oturdum yerime. Kaçmayım diye yazdım. Ama siz Doğum gününe gittiğinizde yemiyor musunuz gerçekten. Motivasyonunu bozduklarım varsa özür.
Ne kadar da ortak yönümüz var yemek ve şişmem konusunda
Bende senin gozetimindeyim hukumsuzum
Tam emel ogretmenin menüsüne daliyordum baktım anakralice dalmış bile seviyorum seni ausKuzum ben hiç iyi örnek değilim bu konuda .. almamam gereken kiloları aldım .
sen evet benim gözetimimde kal ki , benim yaptığım hataları lütfen yapma
Şu an kaçıncı haftanda kaç kilo almış oldun ?
Evet daha önce Karatay yaparken faydasını görmüştüm 6.5 kg gitmişti güzel olmultu bakalım şu an nasıl olacak pek umudum yok ama
Güzel olur gülbe merak etme sayılı gün çabuk geçer..
Oruç gibi düşün.
Niyet et bozmamayaa
Yaa evet haklısın. Motivasyonu etkileyebilir. Bunlar benim az yediğim günler. Ben sadece eksiye odaklandım. Ama diğer konuları düşünemedim.Diyette isem , hele de grubum var ise ... evet hiç yemedim .
Çoğu arkadaşta yemez burada .
Yani doğum günü vardı bir dlm pasta yedim de değil senin ki , kaçamak odur .. sen eni konu yemişsin .Ha yine eksi gelirsin cumaya ... ama tek mesele ''eksi'' değil .
dediğiim gibi hem sağlık hem toplu motivasyon .
Canım oncelikle sakin ol emiAynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum
Ausum 25. haftadayım 8 kilo aldimKuzum ben hiç iyi örnek değilim bu konuda .. almamam gereken kiloları aldım .
sen evet benim gözetimimde kal ki , benim yaptığım hataları lütfen yapma
Şu an kaçıncı haftanda kaç kilo almış oldun ?