Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Şu yazdıkların benim için ne kadar kıymetli bilemezsin çok teşekkür ederim. Seninde okurken verdiğin emeğe o küçücük yazılarla yorduğum gözlerine sağlık :mavis:

Bu üç hikaye benim için o kadar özel ki anlatamam. Sende en o kadar hikeyeden onları seçmişsin güzel oldu bu :) Geçmişin Gölgesinde'ye final bölümü geldi şimdi de kısa kısa özel bölümleri yazılacak. İnşallah bu bölümü de severek okursun birazda duygusal oldu hınzır ağlayacaktım yazarken bir de müziği iyice dağıttı :krizz:
Ben ağlamış olabilir ne var ki ne olmuş kim ağlamış :aglama::aglama::aglama:
Özel bölümleri bekliyorum bı özel bölüm de Buğra ya açsan akıbetini merak ediyorum:durbun::durbun:cidden şahane bı kitap olmuş emeğine sağlık bravo:hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp::hopp:

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Canım senin kadar içim kıpır kıpır oldu valla :mutluyum::mutluyum: mutlu git ..çok daha mutlu dön .... seni fit gönderdik fit gel :mavis::mavis:

menünü de gördüm , salamlı sandviçi de :lala::lala::lala::lala:

Yok canım ödemsizdim , hiç şişmedim ... bildiğin yedim :521::521::521:

@Miu artık benim gözetimimde:521::521::521::521::521::521::521::521:

ben çok beğendim çakıl ... evet karbonlu ama beğendim :bengeldim:sporunda vardır epey :mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum::mutluyum:

köfte kalsaydı da eriştenin tadına bakılmasa idi daha iyimiş ....

onun dışında güzel mirayım :mor::mor::mor::mor: sporunu arttır ama senin ilacın bu

geçmiş olsun seferoğullarından pempikim :mavis::mavis::mavis::mavis: spor puanına bayıldım çekirgem :huri:

Bu gerçekten çok kötü bir menü .

Geçen dediklerimi hoooooooooooooooooooooooooooooop geri alıyorum ... evet verebiliyorsun ... evet kaçamakla da veriyorsun ... ama bu menü çok sağlıksız ...
kilo verirsin evet 700 gr daha eksi de görürsün belki ama yağlı kalırsın bu menülerle .
60 kilo iki insan aynı görüntüde olmaz ya , işte o hesap .

Ayrıca burada bireysellik dışında bir grup mantığı var ... bu kadar kaçamak diğerlerinin motivasyonunu da kötü etkiler . Geçmişte hep böyle oldu .

Benim verebilen çok kasmasından kastım , belki makarnası ... belki bir kase aşuresi ... belki belki belki ..... ama bu menü ASLA değil Emel .
:aglama::aglama::aglama:
Sıfır alıp oturdum yerime. Kaçmayım diye yazdım. Ama siz Doğum gününe gittiğinizde yemiyor musunuz gerçekten. Motivasyonunu bozduklarım varsa özür. :aglama:

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
:aglama::aglama::aglama:
Sıfır alıp oturdum yerime. Kaçmayım diye yazdım. Ama siz Doğum gününe gittiğinizde yemiyor musunuz gerçekten. Motivasyonunu bozduklarım varsa özür. :aglama:

Diyette isem , hele de grubum var ise ... evet hiç yemedim .
Çoğu arkadaşta yemez burada .
Yani doğum günü vardı bir dlm pasta yedim de değil senin ki , kaçamak odur .. sen eni konu yemişsin .Ha yine eksi gelirsin cumaya ... ama tek mesele ''eksi'' değil .

dediğiim gibi hem sağlık hem toplu motivasyon .

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

Whiteblacklife

JETGİLLER
Tepki
4.710
Kuzum ben hiç iyi örnek değilim bu konuda .. almamam gereken kiloları aldım .
sen evet benim gözetimimde kal ki , benim yaptığım hataları lütfen yapma

Şu an kaçıncı haftanda kaç kilo almış oldun ?

:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
Tam emel ogretmenin menüsüne daliyordum baktım anakralice dalmış bile seviyorum seni aus :hopp::hopp::hopp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::panter::panter::panter:

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
Diyette isem , hele de grubum var ise ... evet hiç yemedim .
Çoğu arkadaşta yemez burada .
Yani doğum günü vardı bir dlm pasta yedim de değil senin ki , kaçamak odur .. sen eni konu yemişsin .Ha yine eksi gelirsin cumaya ... ama tek mesele ''eksi'' değil .

dediğiim gibi hem sağlık hem toplu motivasyon .
Yaa evet haklısın. Motivasyonu etkileyebilir. Bunlar benim az yediğim günler. Ben sadece eksiye odaklandım. Ama diğer konuları düşünemedim.

saydin78

♡♡♡ 55 olacağım ki ;)
Tepki
8.390
Aynı durumdayim ama bana düşünmek için çok zamanının yok dediler ve çok hızlı olmalıymışım bir de ilk gittiğim doktor bu ameliyatı herkes yapamaz kendini kurcalama dedi o da kafama takildi. Kafam da o kadar soru var ki uyuyamiyorum korkuyorum maddiyat boyuyor ameliyat a 30 000 dediler piyasa kotu faizler yüksek işten çıkarılmalar var her acıdan öyle sıkışmış hissediyorum ki işin baskısı bu tarz sorunlar ben ne yapacağım hangi doktora gidecegim. 2. Gittiğim doktor hocasına sordu 3 işlem yapılacak nerdeyse tüm teknikleri kullanacaklar. En iyisi hangisi. Inan tüm gece kalbimin çarpmasından uyuyamadim. Bi de sebepsiz ağlamak istiyorum durup durup gözlerim doluyor bu niye anlamadim. Kendimi salak ve aciz hissediyorum. Eşim bebek sahibi olmasak da olur demeye başladı ailemde bu çalışma ile bebek buyutemeyecegim iyi bir anne olamayacağım söyleniyor. Ben anlamadim bu isi. Ben sadece oturup ağlamak istiyorum :aglama:
Canım oncelikle sakin ol emi:kaalp: Rabbim insallah herseyi hal yoluna koyar :kaalp: insallah hersey gonlunce olur. Dua et akisina bırak. Hakkinda, hakkimizda hayırlısı olsun insAllah :evet:

Tevolly

Alıştık artık:))
Tepki
9.007
Kuzum ben hiç iyi örnek değilim bu konuda .. almamam gereken kiloları aldım .
sen evet benim gözetimimde kal ki , benim yaptığım hataları lütfen yapma

Şu an kaçıncı haftanda kaç kilo almış oldun ?

:kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp::kaalp:
Ausum 25. haftadayım 8 kilo aldim :Help:
Diğer iki hamileligimde de bu ayda 4 kilo almıştım totalde 14 kilo almıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar