Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

begüm75

♥60,3 ♥
Tepki
10.385
Elimden geldiğince sık geliyorum kafam da dağılıyor bugün pazara gittim elmalı ile inatlastim. 4 Tane elma alcagim adam seçtirmem dedi ben de almam dedim seç dedi sonra vermek istemedi ben de bırakırım sectirmezsen altı üstü 4 tane dedim adam da seç tamam ne yaparsan yap dedi 4 tane elma aldım rahatladim. Adamla ugrasmak bana iyi geldi piskopatlasiyor muyum neyim Teyzem yanımda soklarda seni hiç böyle piskopat gormemistim dedi. Ben çok rahatladım ve elmalarimi aldım geldim kendimi acaip iyi hissettim tavsiye ederim :teyzos:
Ahaaa iyi yapmissin
Bazen inatlasmak bağırmak cok iyi geliyor

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Eşin hep mi böyle calisiyor gülbe.
Çok zor gercekten iki küçük çocuk.
Ev islerini yapma oldugu kadar.
Cocuklari alip disarda vakit gecir ki yorulsunlar enerjilerini atsinlarr.
Daha erken uyurlaarr..
Eşim özel derslerden dolayı yoğunluğu böyle artıyor maalesef ben de yoruluyorum çok yazın daha rahat tabi
Kızım 3 yaşında dışarı çıkmak istiyor çıkardım bu gün yağmurlu değildi tabi 4-5 saat oynadı o dışarda olsun sıkıntı Yok
Oğlum 6.5 aylık daha 3 gündür çok mız mız diş mi çıkarıyor anlamadım birde parkta çocukların seslerine filan çok kalkıyor evdede huysuz ayağından bırakma beni diyor kızım ile zaten tam ilgilenemiyorum bu ara ona da çok üzülüyorum akşam 1.5 saat uyutmak için uğraştım oğlumu kapıyı tıkladı kızım anne uyumadı mı çok acıktım artık diye onu da baskılıyorum bunlar yoruyor beni bir anne olarak
Yarında hava yağmurlu tüm gün evde bakalım ne yapacağız
@Ausencia_

hiçkimse

Daimi Üye
Tepki
43.879
Eşim özel derslerden dolayı yoğunluğu böyle artıyor maalesef ben de yoruluyorum çok yazın daha rahat tabi
Kızım 3 yaşında dışarı çıkmak istiyor çıkardım bu gün yağmurlu değildi tabi 4-5 saat oynadı o dışarda olsun sıkıntı Yok
Oğlum 6.5 aylık daha 3 gündür çok mız mız diş mi çıkarıyor anlamadım birde parkta çocukların seslerine filan çok kalkıyor evdede huysuz ayağından bırakma beni diyor kızım ile zaten tam ilgilenemiyorum bu ara ona da çok üzülüyorum akşam 1.5 saat uyutmak için uğraştım oğlumu kapıyı tıkladı kızım anne uyumadı mı çok acıktım artık diye onu da baskılıyorum bunlar yoruyor beni bir anne olarak
@Ausencia_
Ayy Allah yardımcın olsun gülbe.. bi yandan bebeği uyutmaya çalışmak bi yandan büyükte haklı olarak ilgi istiyo. . İnsan kendini unutuyoo .

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834
@Ausencia_

gulbem daha kızında bebe:kaalp:
ben ki oğluma üzülüyorum bazen zaman ayıramıyorum , eskisi gibi ilgilenemiyorum diye (9 yaşında düşün)
şu diş huysuzluğu geçsin , kızınla birlikte kardeşi ile ilgilen ... mesela hadi ben sallarken sen bize bi masal uydur de ...gibi.
ayrıca ufaklığın bir sıkıntısı yok ise biraz ağlamasına müsade et .
yani puset ana kucağı mama sand. her ne kullanıyorsan azcık al mutfağa ..ağlıyorsa da kızınla ilgilen .

Emel_ogretmen

AFET-İ DEVRANLAR
Tepki
1.671
@Ausencia_
Yaaa çok üzüldüm. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Çok zor ama geçiyor bi şekilde. Rabbim yardımcın olsun

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
Tepki
45.834

sıralama yapayım diyorum , yüksek kilodan düşüğe ... sonra bir ay sonra bakarız kimin sıralamada yeri değişmiş , inmiş mi çıkmış mı ?

upload_2018-9-25_23-9-25.jpeg
images
:mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor::mor:

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
gulbem daha kızında bebe:kaalp:
ben ki oğluma üzülüyorum bazen zaman ayıramıyorum , eskisi gibi ilgilenemiyorum diye (9 yaşında düşün)
şu diş huysuzluğu geçsin , kızınla birlikte kardeşi ile ilgilen ... mesela hadi ben sallarken sen bize bi masal uydur de ...gibi.
ayrıca ufaklığın bir sıkıntısı yok ise biraz ağlamasına müsade et .
yani puset ana kucağı mama sand. her ne kullanıyorsan azcık al mutfağa ..ağlıyorsa da kızınla ilgilen .
Öyle oluyor ki bu ara özellikle wc ye vakit bulamıyorum yani kızımın da ihtiyacı var kreş düşünmüştüm aslında ama çok küçük ya küçük herşeye koyuyorum yürüteç ana kucağı mama sandalyesi filan ama o aralarda da ancak yemek filan oluyor bu ara özellikle arada kız ile oynuyorum ama yeterli gelmiyor biliyorum ay kafam karışık saçmaladım sanırım birde bu tsh da depresif sinir yapıyormuş

Gulbe seker

❤️ Cilveli Kahve❤️
Tepki
5.720
Yaaa çok üzüldüm. Ben de yaşadım aynı şeyleri. Çok zor ama geçiyor bi şekilde. Rabbim yardımcın olsun
Geçsin büyüsünler istiyorum İnan bende çalışmaya başlamak istiyorum inşalalh ev hayatı çok zormuş ya
Seninkiler büyüdü sanırım darısı bana inş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar