nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Sılaam unuttum anane nasıldı bu bölüm yorum alamadık :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Başka derdin:hihh:ben nekaaa zamandır bekliyom biliyomusun Nazla Levo nun aşkının start almasını ama yookkkk yoookkkkk bu Handankonda fena işler çeviriyi olaylar nasıl birhal alcak çok merak ediyorum hatta çatlıyorum of diyorum oofffffffff :sinirli::sinirli:
Nkcııııııık accuk ucundan yazar odasına girimmiiiiii:tskler::benmi:

:D yaaa boşversene ben muratımla leventle naz'dan daha çok eşkın yapcaz :ko:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bilmem artık aşk kokulumu yanık kokulumu onu görücez

Bende okumanız için sabırsızlanıyorum hareketi oldukça bol bir bölüm olacak Macide&Latife var Naz&Levent var Murat&Bitter :ko var :nazo: Aslı'ya mesaj attım bakalım ne durumda inşallah toparlamıştır :sevindirikasli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Bilmem artık aşk kokulumu yanık kokulumu onu görücez
Bende okumanız için sabırsızlanıyorum hareketi oldukça bol bir bölüm olacak Macide&Latife var Naz&Levent var Murat&Bitter :ko var :nazo: Aslı'ya mesaj attım bakalım ne durumda inşallah toparlamıştır :sevindirikasli:

:bayil::bayil: murat bittermi allahmmmmmm kalbim davulu zurnayı hazırladı :ko tefide sen kap nk :ko kopacazzzzzzzzzz -kop

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
:bayil::bayil: murat bittermi allahmmmmmm kalbim davulu zurnayı hazırladı :ko tefide sen kap nk :ko kopacazzzzzzzzzz -kop
s0512.gif

s0565.gif
s0509.gif
s0565.gif

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
:ko yaaaaaaaaaa koptum diyaloglara macide halayla olan kulaklarıda duymuyo :D o dünür olalım o dürüm diyo allahımmm :ko:ko Tarçında ne kada şeker bi köpüş öyleeee bayıldım :sevindirikasli: leventin sehpa çıkarışına ayrı bi koptum nazda diyor dur çizecen :ko kadın işte eşyaya değer veriyor anaaamm ne kada güzel iltifatlar etti levo ölee naz'a ben bile aşık oldum :ask: Ama ağzını burnunu kıracam müğe kapıya dayandı :sinirli: ama ne kadar sinsi bir yoruma başlıyorum şimdi :ko murat demek beni görünce çayı döktü hemde kucağna :ko vışşş gözlerimi nerelere dikiyorum bide bana sapuk dersiniz arz-ı endam demekkkk vaaayyy bide kravatını sıkıyom anaaaaaaamm :D öpesim geldi o an :ko muc muc gene yapamdım yaaaa :ko:ko neyse helecanla öpeceğim günü bekliyorum aylinde yazıkk :D kıyamamlar falan ben bi muradı götüriyimde aklı basına gelsin :ko ne kada seksü bi iş hatunu olmuşum karakterimi pek sevdim çok atesli :ko Aynı ben şş bana nk'm masada muradın yanına oturt beni :D elleşek :ko:ko raydançıkanbittersmilisi :bayil: Aslım nk'm valla tebrik ediyorum harikasınızzz -alkis Bayıldım bölüme kalp krizi geçirdim :ko:ko ama o muratla bihter diyaloguna çatladım sinsilik var tabe aklımda ondan :D nerelerde geziyo gözlerim :ko Hay allah razı olsun döküldüğü :ko:ko:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Levo tam beceremiyor öyle laflarıda sonradan toparlıyor kıza tuhafsın garipsin dedi şaşkın :D

Murat amcası odaya girince çayı döktü sonra toparlanırken sen daldın içeri :D o bakışta beni görünce korkudan kaçırdın galiba bakışı kız başka bir anlamı yok çarpıtma :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Levo tam beceremiyor öyle laflarıda sonradan toparlıyor kıza tuhafsın garipsin dedi şaşkın :D

Murat amcası odaya girince çayı döktü sonra toparlanırken sen daldın içeri :D o bakışta beni görünce korkudan kaçırdın galiba bakışı kız başka bir anlamı yok çarpıtma :ko

nayır kaçırmadım :D öle seylerde dahada dikkatli şaşkın bakarım sen baksana şu gözlere gördüm kız gifleri pc'mi göcürdüler çok kastılar :ates:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar