:ko yaaaaaaaaaa koptum diyaloglara macide halayla olan kulaklarıda duymuyo

o dünür olalım o dürüm diyo allahımmm :ko:ko Tarçında ne kada şeker bi köpüş öyleeee bayıldım :sevindirikasli: leventin sehpa çıkarışına ayrı bi koptum nazda diyor dur çizecen :ko kadın işte eşyaya değer veriyor anaaamm ne kada güzel iltifatlar etti levo ölee naz'a ben bile aşık oldum :ask: Ama ağzını burnunu kıracam müğe kapıya dayandı

ama ne kadar sinsi bir yoruma başlıyorum şimdi :ko murat demek beni görünce çayı döktü hemde kucağna :ko vışşş gözlerimi nerelere dikiyorum bide bana sapuk dersiniz arz-ı endam demekkkk vaaayyy bide kravatını sıkıyom anaaaaaaamm

öpesim geldi o an :ko muc muc gene yapamdım yaaaa :ko:ko neyse helecanla öpeceğim günü bekliyorum aylinde yazıkk

kıyamamlar falan ben bi muradı götüriyimde aklı basına gelsin :ko ne kada seksü bi iş hatunu olmuşum karakterimi pek sevdim çok atesli :ko Aynı ben şş bana nk'm masada muradın yanına oturt beni

elleşek :ko:ko raydançıkanbittersmilisi :bayil: Aslım nk'm valla tebrik ediyorum harikasınızzz -alkis Bayıldım bölüme kalp krizi geçirdim :ko:ko ama o muratla bihter diyaloguna çatladım sinsilik var tabe aklımda ondan

nerelerde geziyo gözlerim :ko Hay allah razı olsun döküldüğü :ko:ko:ko