nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Aaaaa unuttum Murat'ın tipi nasıldı ben dedim o artizi kadroya katıcam diye gif çıktı değilmi :1: Levo rolü için Jensen'e teklif götürmem lazım parada kalmadı hikaye boyunca erzağın benden mi desem ne etsem :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Aaaaa unuttum Murat'ın tipi nasıldı ben dedim o artizi kadroya katıcam diye gif çıktı değilmi :1: Levo rolü için Jensen'e teklif götürmem lazım parada kalmadı hikaye boyunca erzağın benden mi desem ne etsem :ko

tam benlik tek atımlık çıtır :D
Çay dökülen yeri hayal etmem gerek :D
O karakterin resmine çay dökülen yeri kırmızı renkle daire içine alsana bacım Gece düşünürken yok yani gözüm başka yere kaymasın diye :ko
yooo hatırlamıyorum :benmi:

Hatırlasan şaşardım
ahaha ekmek as hanımefendıye caktırmadan gırıs de nk'm belı kabul eder :ko

:D :D hahaa beni öner nk aslı koşa koşa gelir
Evim var arabam var
Yaaa o gırtlağına pek düşkün ağzı boş durmuyor ondan yemeği aşı suyu benden olsun dedim :ko

:D yukardakini oku aslıya yazdım :D
Hatırlamıyorum sen hatırlıyormusun Aslı :cokkomik:
Bihter hanım hanımda değil yani :D ama Betül gibi değil

vışşşş helecan basıyı :D
@nk83 @Aslı Oktay sebeb kısmını okuyun :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ne çaymış arkadaş bu kadar dikkat çekeceğini düşünmemiştim :nazo: çay pantalonun dizlere gelen kısmına döküldü bitter sıkıntı yok yani uzatma yoksa hikayeye 2 bölüm kapatma cezası gelecek :ko

28.bölümde de adın geçiyor kız ne hatunmuşsun be :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Ne çaymış arkadaş bu kadar dikkat çekeceğini düşünmemiştim :nazo: çay pantalonun dizlere gelen kısmına döküldü bitter sıkıntı yok yani uzatma yoksa hikayeye 2 bölüm kapatma cezası gelecek :ko

28.bölümde de adın geçiyor kız ne hatunmuşsun be :D

:D :D Aslında çay dikkat çekmedide neyse :D dökülen yere odaklandım ben sadece bitter bacısına kıyaklarda geçermiş hanimiş hanimiş :D istesem baktırtmazsın oralara :ko:ko tamam tamam uzatmiyim ben :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Dur konu değiştireyim şuan 32. ve 33. bölümde de ciddi şekilde ismin geçiyor hatta bir bölüm finalin var böyle kalıcan:sok profilimize çiçek bekliyoruz :ko heyecan yaptırayım biraz

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Dur konu değiştireyim şuan 32. ve 33. bölümde de ciddi şekilde ismin geçiyor hatta bir bölüm finalin var böyle kalıcan:sok profilimize çiçek bekliyoruz :ko heyecan yaptırayım biraz

:bayil::bayil: demaaaaaaaaaaaa :bayil:
Dur kız kalbim varrrr
nkkk kriiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzz duydun bitterin zilini :ko (zerrin usulü) :nazo:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Hiç mi giremezsin kız mesaj atarım ben sana koyduk bölümü diye :findikim:

Yaa telefonum açmıyor sayfayı ablamdada bu yıl internet olmıcak sanırım mobil olanı çözemedim ki bir çözsem bakacamda :ko çok karışık :( konulara ulaşamıyorum profillere yazamıyorum deli oldum geçen

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar