nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Mügede ne duygusal çıktı ayol ama ben sanmıyorum handanın gazıyla bence herseyi yapabilir kıskançlık damarları kabardı gibi :ne: anam handanda az deyil haaa :sinirli: aylinde ne meraklı şey ayol denizde aynur diyor ya aynur deyil aylin her neyse :D :D ayy gülme krizine girdim deniz tınlamıyor bile leventle naz'da bi türlü açık açık konuşamadan kafası sulandı diye ah denizde ne lala ayol albüm göstermenin sırasımı demek levent piyanoda çaliyoooo :ask: ahh bu bihter leventlemi öpüşse temem temem murat demek muratı çok zorladım toplantıda heaaa ooohh canıma deysin ayline müstehak :nazo: evlilik muhabbetinide murat duymazdan geliyo eeehhh gördü ben gibi gaciyi artık 2 3 kere düşünecek aylin geçmişini sorun edecekmi merak ediyom inşallah ederde ortalık karışır kendinimiksergibihissedenbittersmilisi ooh canıma deysin muratında ağzı kerpeten mubarek :D bi laf alınmıyor demek muratın velisi olcak hahaha naz çoookk fena çok anca nişanlısı olurmuş tısshh benim külahıma annatsın murat benim ayolll :sinirli::sinirli: anaamm deniz müğeynen ne konuşacak merak içindeyim :bayil: :bayil:sessizce gitse bari ama nedense heç sanmıyorum çok güzeldi bayıldım doğum günü hediyem için teşekkürler canlarımmm :cistak::cistak::cistak:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ne demek hayatım :ask:

Naz arkadan Murat'ın gazetesine bakarkenki ifade nasıl onu sonradan buldum hesapta yoktu ama cuk oturdu :nazo:

Müge sonuçta Levent'in bir zamanlar evlenmek istediği kız balım çok kötü olsa Levocan severmiydi ama şimdi işler karıştı Mügecik fena kıskandı eski günlere dönmek için elinden geleni yapacaktır

Gelen gideni aratır sözü şu an Handan'a pek yakıştı Müge saftirik değil öyle yap dedi mi yapsın git dedimi gitsin kendi istemediği hiçbirşeyi yapmaz o :rujsigara:

Deniz'in laf sokuşları güzel ya :D Aylin'i fitil etti

Kızım Bihter'i uzak tut Levent'ten bir o eksik :ko

Aylin geçmişi sorun etmez mi sence bence Murat'ın emdiği sütü burnundan getirir :gul:

Deniz'in Müge ile ne konuştuğunu değilde x bir durumda öyle diyaloglar varki amaaaanın okurken buz kestim ahaanda Müge'ye de bak sen diyeceksiniz :bayil:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Ne demek hayatım :ask:

Naz arkadan Murat'ın gazetesine bakarkenki ifade nasıl onu sonradan buldum hesapta yoktu ama cuk oturdu :nazo:

Müge sonuçta Levent'in bir zamanlar evlenmek istediği kız balım çok kötü olsa Levocan severmiydi ama şimdi işler karıştı Mügecik fena kıskandı eski günlere dönmek için elinden geleni yapacaktır

Gelen gideni aratır sözü şu an Handan'a pek yakıştı Müge saftirik değil öyle yap dedi mi yapsın git dedimi gitsin kendi istemediği hiçbirşeyi yapmaz o :rujsigara:

Deniz'in laf sokuşları güzel ya :D Aylin'i fitil etti

Kızım Bihter'i uzak tut Levent'ten bir o eksik :ko

Aylin geçmişi sorun etmez mi sence bence Murat'ın emdiği sütü burnundan getirir :gul:

Deniz'in Müge ile ne konuştuğunu değilde x bir durumda öyle diyaloglar varki amaaaanın okurken buz kestim ahaanda Müge'ye de bak sen diyeceksiniz :bayil:

Hee o gazete bölümü çok iyiydi :ko tanıyorum o futbolcuyu şapşik : kriz: heee valla aylini kriz etti deniz isminden tut herşeyine laf sokuyo belli zaten aylinin kıskanç oldugu betül'den biliyom etmediğini bırakmadı çenesi yeter hııımm demek müğeyle denizin diyalogları çok fena :bayil: ya orası öle deme sonuçta levent sonuçta şuan naza aşık sevenleri ayırmayın nan bakın bana hiç sevenlerin arasına giriyomuyum

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Müge ve x şahısın diyalogları diyelim güçlü bir artçı sarsıntı yaşattılar Deniz çapraz ateşte kaldı ama ben sevdim :rujsigara: ama suss be nk

Aaaa 29.bölüm çok şenlikli he tüh be sana yetişmez o çok ekşınlı şoklu güzel diyaloglu bir bölüm :cistak:

Hee sen sevgi kelebeği zaten melek melek :nazo: birde bize sevenleri ayırmayın diyor :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Müge ve x şahısın diyalogları diyelim güçlü bir artçı sarsıntı yaşattılar Deniz çapraz ateşte kaldı ama ben sevdim :rujsigara: ama suss be nk

Aaaa 29.bölüm çok şenlikli he tüh be sana yetişmez o çok ekşınlı şoklu güzel diyaloglu bir bölüm :cistak:

Hee sen sevgi kelebeği zaten melek melek :nazo: birde bize sevenleri ayırmayın diyor :kptmya:

annat annat ben yokmuşum gibi x kişi kim bea :D :D naz mı :ne: nkkkkkkkk kriiiiizzzzzzzz duydun bitterin zilini öle bişi olmasın :gitme: heyaa bana yetişmezmi :( nan ben ne yapar ne eder okurum onu :ko:ko net kafeye girer yine okurum hee sorma benden melengi varmı allahasen hikayede

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
nk'm tuyoların hepsını yıne soyluyor masalla h her bolumde nk bır heycana gelıyor zaten

valla bu bolum cok guzeldı
muge bacılar bıldıgınız gıcık handankonda ıkı
ıyı muge eskı de kalmıs handanı gecer bu kıskanclıkla ben dıyım
bu denıze de kızgınım zatı
ne ısın var abını yuzustu bırakıp gıden hatunla vur totosuna tekmeyı :hayir:
handan da ne bıcım annedır arkadas nazı sevmıyo dıye eskı gelınını cagırıyo ne fettan bısı cıktı bu boyle :ayk:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
nk'm tuyoların hepsını yıne soyluyor masalla h her bolumde nk bır heycana gelıyor zaten

handan da ne bıcım annedır arkadas nazı sevmıyo dıye eskı gelınını cagırıyo ne fettan bısı cıktı bu boyle :ayk:

nk'ye diyor aslı ötüyor dur şimdi çaktırma bitter

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
annat annat ben yokmuşum gibi x kişi kim bea :D :D naz mı :ne: nkkkkkkkk kriiiiizzzzzzzz duydun bitterin zilini öle bişi olmasın :gitme: heyaa bana yetişmezmi :( nan ben ne yapar ne eder okurum onu :ko:ko net kafeye girer yine okurum hee sorma benden melengi varmı allahasen hikayede

x kişi söylemem kim olduğunu belkide arkadaşı adına Müge'yi göndermek isteyen Murat'tır valla fırsatını bulursan oku çok kritik bölümler bunlar :rujsigara:

Ne yapayım ya dayanamıyorum kaynıyor

Valla he Deniz ona neden gider yapmadı o kadar ters bir kız birde :ne:

Handankonda çok ekşınsever kişilik Aslı sen iyiii bilirsin Lost'un Benjamin'i gibi yedek planı her daim var o cadının

nk'ye diyor aslı ötüyor dur şimdi çaktırma bitter

Ben daha fena ötüyorum ya Aslı yine insaflı davranıyor

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
x kişi söylemem kim olduğunu belkide arkadaşı adına Müge'yi göndermek isteyen Murat'tır valla fırsatını bulursan oku çok kritik bölümler bunlar :rujsigara:

Ne yapayım ya dayanamıyorum kaynıyor

Valla he Deniz ona neden gider yapmadı o kadar ters bir kız birde :ne:

Handankonda çok ekşınsever kişilik Aslı sen iyiii bilirsin Lost'un Benjamin'i gibi yedek planı her daim var o cadının

Ben daha fena ötüyorum ya Aslı yine insaflı davranıyor

muratmı ayy manitamı atma öle cadalozlara yem etme valla handankondayı heç sevmiyorum :ates:
Heee sen iyi gidiyon iyi ötüyon

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
muratmı ayy manitamı atma öle cadalozlara yem etme valla handankondayı heç sevmiyorum :ates:
Heee sen iyi gidiyon iyi ötüyon

Valla Levo'yu bıraktırır Murat'ın peşine takarım o Müge'yi görürsün :ko

bıtter kız gaz verme nk'ma zaten otmek ıcın bahane arıyor

Nasılda tanıyor bacısını :ko

anam ne ediom
Sen farklımısın sanki kızlar cuma günü bi bölüm daha ekleseniz olmamı
Gidecem bak bana bi kıyak geçin merakten ölürüm
cumarteside olur

Onu eklersek iyice meraktan çatlarsın finali merak uyandırıcı çünkü

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.581
Valla Levo'yu bıraktırır Murat'ın peşine takarım o Müge'yi görürsün :ko

Nasılda tanıyor bacısını :ko

Onu eklersek iyice meraktan çatlarsın finali merak uyandırıcı çünkü

Ben ne görücem aylin düşünsün :D ben sonucta 2 3 bölüme gidicem :ko
hee sorma :ko tanıyos seni artık :hihi:
:D anam napsakki :ates:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kız ben karakterlerı elestırıyorum nk'm x kısıyle mugenın ne konustugunu anlatıyo arada fark var yanı :bayil:
tanıdım bacım artık her hıkaye ekledıgımızde bır sonrakı bolumun heycanı sarıyor senı

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ya diziler bile bir kaç gün önce fragman koyup nerdeyse her birşeyi gösteriyor ben şurada iki tiyo vermişim çok mu ayol :nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar