nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.613
:D hiç sorma kıza öle seler denirmi bu levo'da tam odur ayol :hihh: zalak gitti sarpa naz'ın ondan hoslandıgınıda söledi bakalım sarp'a ne cevap verecek ağzında bi bakla tutamıyorkine :sinirli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Allahım muhabbete bak yaaaa koptum :ko Levent Naz konusunda hiçbirşey yok mu o kadar bekleniyordu :kptmya: sılamında kulakları çınlasın sevinecek :cay:

:D hiç sorma kıza öle seler denirmi bu levo'da tam odur ayol :hihh: zalak gitti sarpa naz'ın ondan hoslandıgınıda söledi bakalım sarp'a ne cevap verecek ağzında bi bakla tutamıyorkine :sinirli:

Güzel bağladı ama Kapıdaki kim acaba sılam bizi kesecek :kptmya:

nayır kaçırmadım :D öle seylerde dahada dikkatli şaşkın bakarım sen baksana şu gözlere gördüm kız gifleri pc'mi göcürdüler çok kastılar :ates:

Güzel baktın valla gözler şahane Karakteri sevdin değilmi öyle yılışıkta değil gayet karakteristik bir tip :D

Deme ya çok yüksek boyutlu değildiler ya neden öyle oldu ki :dusun:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.613
Allahım muhabbete bak yaaaa koptum :ko Levent Naz konusunda hiçbirşey yok mu o kadar bekleniyordu :kptmya: sılamında kulakları çınlasın sevinecek :cay:

Güzel bağladı ama Kapıdaki kim acaba sılam bizi kesecek :kptmya:

Güzel baktın valla gözler şahane Karakteri sevdin değilmi öyle yılışıkta değil gayet karakteristik bir tip :D

Deme ya çok yüksek boyutlu değildiler ya neden öyle oldu ki :dusun:

:ko valla ben kendi karakterimi görünce levo ve naz'ı unuttum ehuehehe evet şahane bağladı ağzından bal damlıyordu :D ben olaydım hemen öperdim :D :ko nazın anca çenesi çalışıyo :hihh: azıcık fizikselde çalıştırın kız şu levo ile naz'ı :ko He valla bende anlamadım gifleri niye öle oldu :tskler:

Evet karakterimi çok beğendimm :ask:
Emeğine yüreğine sağlık bidenem

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
:ko valla ben kendi karakterimi görünce levo ve naz'ı unuttum ehuehehe evet şahane bağladı ağzından bal damlıyordu :D ben olaydım hemen öperdim :D :ko nazın anca çenesi çalışıyo :hihh: azıcık fizikselde çalıştırın kız şu levo ile naz'ı :ko He valla bende anlamadım gifleri niye öle oldu :tskler:

Evet karakterimi çok beğendimm :ask:
Emeğine yüreğine sağlık bidenem

anlasılan o kı bu hıkayede nazla bıhterı yanyana getırmıyoruz :ko kıza nasıl akıllar verecek suna bak :ne:fızıksel calıstırcakmısız :ne::cilgindans:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Tahmin etmiştim kendini görünce diğer herşeyi unutacağını :hihi:

Bitter Naz'ın çene Levo'nun sözlerinden sonra biraz tekleme yaptı ama kal geldi hatuna :ko

Biz fiziksel çalıştırıcaz Naz'ı merak etme acaba hangi anlamda olacak :eek:pucuk: :kizginasli: :bayil::yandanyandan:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.613
Tahmin etmiştim kendini görünce diğer herşeyi unutacağını :hihi:

Bitter Naz'ın çene Levo'nun sözlerinden sonra biraz tekleme yaptı ama kal geldi hatuna :ko

Biz fiziksel çalıştırıcaz Naz'ı merak etme acaba hangi anlamda olacak :eek:pucuk: :kizginasli: :bayil::yandanyandan:

Aceba benimi tepeliyo :D bilemedimki yok kız börümcem yapmaz öle şeyler :D
Eli maşalıyımdır valla yırtarım onu :ko
Pürçeklerini yolarım
naz fızıksel olarak ancak tekme tokat calısır gıbıme gelıyo zaten baska turlu olursa ıstıfa ederım oynak basrol ıstemıyoruz :protesto::ko:ko:ko

:D beni aldınya hikayeye benden oynak karakterde yoktur sanırım :ko
Müge bir ben iki :D muhahaha niihihi :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Betül unutulur mu ya deli ediyor beni ne ara çıktıydı o karakter yılışık yılışık

Senin Bihter'de az değil (şok etcek :ko ) ama en azından karakteristik bir tip :cikolata:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar