bıtterım bomba gıbı dustun muratın kucagına bakalım ılerıkı bolumlerde senı ne beklıyor kuzum
kız mecaz kullandım sende hemen ısınegeldıgı gıbı anlıyosun:ko
hiç sorma kıza öle seler denirmi bu levo'da tam odur ayol :hihh: zalak gitti sarpa naz'ın ondan hoslandıgınıda söledi bakalım sarp'a ne cevap verecek ağzında bi bakla tutamıyorkine
nayır kaçırmadımöle seylerde dahada dikkatli şaşkın bakarım sen baksana şu gözlere gördüm kız gifleri pc'mi göcürdüler çok kastılar
Allahım muhabbete bak yaaaa koptum :ko Levent Naz konusunda hiçbirşey yok mu o kadar bekleniyordusılamında kulakları çınlasın sevinecek
Güzel bağladı ama Kapıdaki kim acaba sılam bizi kesecek
Güzel baktın valla gözler şahane Karakteri sevdin değilmi öyle yılışıkta değil gayet karakteristik bir tip
Deme ya çok yüksek boyutlu değildiler ya neden öyle oldu ki :dusun:
:ko valla ben kendi karakterimi görünce levo ve naz'ı unuttum ehuehehe evet şahane bağladı ağzından bal damlıyorduben olaydım hemen öperdim
:ko nazın anca çenesi çalışıyo :hihh: azıcık fizikselde çalıştırın kız şu levo ile naz'ı :ko He valla bende anlamadım gifleri niye öle oldu
Evet karakterimi çok beğendimm :ask:
Emeğine yüreğine sağlık bidenem
naz fızıksel olarak ancak tekme tokat calısır gıbıme gelıyo zaten baska turlu olursa ıstıfa ederım oynak basrol ıstemıyoruzrotesto::ko:ko:ko
Tahmin etmiştim kendini görünce diğer herşeyi unutacağını![]()
Bitter Naz'ın çene Levo'nun sözlerinden sonra biraz tekleme yaptı ama kal geldi hatuna :ko
Biz fiziksel çalıştırıcaz Naz'ı merak etme acaba hangi anlamda olacakpucuk: :kizginasli: :bayil::yandanyandan:
naz fızıksel olarak ancak tekme tokat calısır gıbıme gelıyo zaten baska turlu olursa ıstıfa ederım oynak basrol ıstemıyoruzrotesto::ko:ko:ko