nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Sılaaaam Bitter helikopterle evin tepesine indir beni dedi bende gittim ev yerine Murat'ın yüreğine indirdim adam nerdeyse spazm geçirdi böyle bakıyo
t3621.gif

:1::ko:ko:1:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
ay aylinin ustunde bir bitter bulutu geziyor hadi bakalim hayirlisi :ko
aylinim canim benim betulden kurtulsa bitter dusuyo tepesine :ko

Kız yazık değilmi Aylin ciğe yaaa bir Betül derdi vardı başından tam savcak derken ahtopot gibi sarilacak bir çapkınla uğraşcak Allah yardımcısı olsun Aylin cikin:ko

Sılaaaam Bitter helikopterle evin tepesine indir beni dedi bende gittim ev yerine Murat'ın yüreğine indirdim adam nerdeyse spazm geçirdi böyle bakıyo
t3621.gif

:ne::ne::ne::ne:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
amanınnnn yazar arkadasımı capraz ateste baskı uygulamıslarrrr :sinirli:
bu arada edos hosgeldın canım cok sevındım begenmene ınsallah takıpte kal guzel bolumler bızı bekler

heyyyyttt nıye baskı yapıyonuz bakım bu kızcaz sımdı ılhamını kaybedıp de fınal yaparsa nolcak dımı ama en kotusu baskıdan dolayı fınalı naz ve sarp ıkılısı olarak yaparsa nolcak dımı ama :ko:ko
levent atmıs kendını asagıya
denız altanla evlenmıs
aylın muratı capkın bıtoya kaptırmıs boyle bır fınalle bıtırıverır karısmam ıcınızdekı baskı kurma ıstegıne dur deyın derım :ko:ko:ko

:ko:ko nan bu finali beğendim bayıldımmmmm valla olsun :D :D sonunda benle bitiyoo oohh yandan :kahkaha:
Aslıııı sevdim uygulayalım hemen :1::1::1::1:

Kız yapma aklımda birşey var zaten git gel yaşıyorum gaza getirme beni sılam yüzünden hayatım tehlikeye girer valla :ko:ko

:D bende sevdim :D
canim ablam benimmm uzulme onlar sadece saka ben hic yedirir miyim naz'i o miyminti sarpa
hele bi sarpa sarmaya kalksin :sinirli: yir zopayi :sinirli:
sen bitterden kork derim ama ablacim giris yapiyo bakalim cikar mi :ko

bende ikilemdeyim
Hıhh işde bana böyle gel kuzuuum aklım çıkıyodu valla Sarp Naza sarcakda Levom üzülcek diye umarım bu yanlış anlaşılma çabuk geçer canım yaa ben sevgilerini dolu dolu yaşadıkları bölümleri okumak için sabırsızlanıyorum:ask::ask:

Zati o Bitoo girdiği zaman hikaye ye neler olcak çok merak ediyorum yazık Aylin e bol ekşınlı günler onu bekliyor:ko:ko:ko

bende çok merak ediyom :ko
ay aylinin ustunde bir bitter bulutu geziyor hadi bakalim hayirlisi :ko
aylinim canim benim betulden kurtulsa bitter dusuyo tepesine :ko

:D :D benden kaçış yok :D
t3621.gif

:sevindirikasli: kalbim durcek sus sus
Kız yazık değilmi Aylin ciğe yaaa bir Betül derdi vardı başından tam savcak derken ahtopot gibi sarilacak bir çapkınla uğraşcak Allah yardımcısı olsun Aylin cikin:ko

:ne::ne::ne::ne:

:ko ne şaştın kaldın nen böm böm bakmışsın
Bölüm bugün geliyorrr :1::1::1:

oleeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy :teytey: çok sevindimmmmmmmm :sevindirikasli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
İvittt yazar kasa geldi :ko
Murat ne romantik adam öyle ayol neden levent deilde muratı seçtiğimi şimcik daha çok iyi anladım erkeğin hasından anlıyom :kahkaha: yeşilçam diyoloğu oldukça iyiydi :hihi: murat diyoya ayline olurda birgün senin için anlamımı yitirirsem anlaki yaşamıyorum ee ben gelince bu uşak ölmüşmü olcek -kizgin nan dirisinden hayır görmedim ölüsünden ne görcem :ko:ko Pasta resmine çok güzelmiş canım istedi el ele girdiler muratla kıskandım be :ko neyse 28.bölümü heycanla bekliyom :ko naz mutfakta diyor ya annem şimdi düğün pastanızıda yeriz der kesin diyo :ko leyla hanım düğün.. diyo naz kahkaha patlatıyı :ko:ko aylin'e diyi ya çilekli pastade çok güzelmiş çilekli sevdigimide nerden bildiniz :ko cok zilli bu kız hea :kahkaha: latife nene kopardı beni bu bölüm :ko duyuyormusun diye sordugunda duymucam diycem :ko hahaha duyuyormusun latife hanım ? duyuyorum doktor bey oğlum hemde hiç duymadıgım kadar net :kptmya::kptmya: doktorada balık hafizalı diyo :ko Valla aramızda kalcak 80 yaşımı görmiyimki anneanne sen 85 yaşındasın :ko okadar oldumu :ko:ko kandıra yoğurdu yerken anlattıgı şeyde güzeldi :D kaçmak ozamanlar modaydı :ko Şimdi sen bana nazı kaçırmı diyorsun :ko hayta onu mu diyorum :ko deden niyeti belli etmeseydi benim umudum yoktu kulağınla dinle :ko:ko bu bölüm levent hiç mutlu deildi yaa nazla bile görüşmedi bi bölüm sonu denk geldiler :hihh: karakterimi cıkarcaksınız anlamadımki :nazo::nazo: Macide halanın anılarını merak ettim neler anlattıgını arabada müğe nerden çıktı be öf :sinirli: fren yerine gaza basaydıda hikayeye girmeden kurtulaydık :kahkaha: sonu yine leventin hüsranlıgıyla bitti :sinirli: 28. bölüm ne zaman gelir :ko:ko

Not; Süpersiniz canlarım ellerinize yüreklerinize sağlık @Aslı Oktay @nk83 -alkis-alkis

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Levent'i görmeden paçaları sıvama Bitter :ko jönler on numara :dusun:

Ferit zibidisi Murat'ın kafasını bozuyor ama :ko

Pasta senin için geldi o kadar dedin özel buldum :D

Macide halaya daha giremedik bu bölümde o kadar hareket yeter hatırlarsan bir bölümde Naz abim Macide halanın damak dişleri ile beni korkuturdu gibi birşey söylemişti birde Macide haladan dinleyelim o mevzuyu :ko

Lafı kulağınla dinle -kizgin kısmına öle öle bittim birde yaşlı kadın sinirden bir kerede nefessiz söylediğini düşün fena kopuyor insan:ko:ko:ko

Levent'te kızdırıyor ananeyi "havalı derken? / Bizimde kendimize göre vardı havamız -kizgin " :ko

Annane Levent'e gazı verdi bakalım ne olacak bir bakmışsın 27.bölüm sonu Levo Naz'ı kaçırmış :kahkaha: ya ne komik olur he :kahkaha::kahkaha:

28 deyip durma kız şaşırıp senin bölümü atlıcaz sonra :kptmya: 27 gelecek :1::1:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
yazar kasam hosgeldın
bomba gıbı geldın haeee
ama sımdı bolum de az bomba degıldı hanı
kız deme oyle levent de fena cocuk degıl hatırlasana nazın dogumgununu
o kadar mılletın ıcınde nazın savas boyalarını sıldı yanı

ananem benım hastayım su kadına gosterdı kendını bu bolum :sevindirikasli:
bu anane de az degıl haa kacmıs baksana modaya uyup ta :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Levent'i görmeden paçaları sıvama Bitter :ko jönler on numara :dusun:

Ferit zibidisi Murat'ın kafasını bozuyor ama :ko

Pasta senin için geldi o kadar dedin özel buldum :D

Macide halaya daha giremedik bu bölümde o kadar hareket yeter hatırlarsan bir bölümde Naz abim Macide halanın damak dişleri ile beni korkuturdu gibi birşey söylemişti birde Macide haladan dinleyelim o mevzuyu :ko

Lafı kulağınla dinle -kizgin kısmına öle öle bittim birde yaşlı kadın sinirden bir kerede nefessiz söylediğini düşün fena kopuyor insan:ko:ko:ko

Levent'te kızdırıyor ananeyi "havalı derken? / Bizimde kendimize göre vardı havamız -kizgin " :ko

Annane Levent'e gazı verdi bakalım ne olacak bir bakmışsın 27.bölüm sonu Levo Naz'ı kaçırmış :kahkaha: ya ne komik olur he :kahkaha::kahkaha:

28 deyip durma kız şaşırıp senin bölümü atlıcaz sonra :kptmya: 27 gelecek :1::1:
dinleyelim macide haladan damak dişleri :ko bende korkardım güccükken anneannemin takmak dişlerinden heee sağol balım pasta on numeroydu anam levo kaçırırsa naz'ı felaket ekşın olur :ko anneanne hakkatten çok iyiydi bu bölüm gülmekten öldüm :D :ko heee 28. bölüme atla direk
yazar kasam hosgeldın
bomba gıbı geldın haeee
ama sımdı bolum de az bomba degıldı hanı
kız deme oyle levent de fena cocuk degıl hatırlasana nazın dogumgununu
o kadar mılletın ıcınde nazın savas boyalarını sıldı yanı

ananem benım hastayım su kadına gosterdı kendını bu bolum :sevindirikasli:
bu anane de az degıl haa kacmıs baksana modaya uyup ta :kahkaha:

hosbuldum balım evet o repligi hatırlıyom doğum günü ne ormantikdi ama naz gıcık sarptan hoslanıyorum sözüyle herseyi offline etti :sinirli: baska bişe bulamadınızmı nan :hihh: heaa simdi moda deilmi bende kaçim

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ay hikayeyi okumaya başlarken romantizmin biranda doruğuna çıkmış gibi oldum içimden inşallah Naz ile Levent inde böyle konuşmalrını okuyacağım günlerde gelir dedim giriş çok güzel olmuş ayrıca komikdi de birbirlerine ettikleri sözler:koçok güzel bir bölüm olmuş yine harikasınız Latife anane beni kopardı bu bölüm çok güzeldi daha başka yorumlarımda oluckkızlar ama şimdi çıkmam lazım eşim yolda geliyor pikniğe gitcez ayrıca şunu demeden geçmek istemiyorum
-Seni aradım telefonunu Naz açtı.Konuşurken anneannem biraz emrivaki yaptı
-Handan teyzenin haberi varmı?
-Son olaylardan sonra sorun edeceğini sanıyordum ama şu anda mutfakta hazırlıklarını kontrol ediyor
-Ciddi misin sen?

Bu sözleri okuduğumda aklıma gelen ilkşey kesin mügeyide çağırcak bu konda dedim devamı yarın kızcelerim :eek:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Beğenmene sevindim sılaaam diğer yorumlarını beklicem kritik edelim azcık :kptmya:

Doğru dedin darısı Levent&Naz ikilisinin başına bakalım onlar dile gelebilecekler mi araya hep birşeyler giriyor ya kıyamam daha yanlış anlama bile çözülmedi :dusun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Beğenmene sevindim sılaaam diğer yorumlarını beklicem kritik edelim azcık :kptmya:

Doğru dedin darısı Levent&Naz ikilisinin başına bakalım onlar dile gelebilecekler mi araya hep birşeyler giriyor ya kıyamam daha yanlış anlama bile çözülmedi :dusun:

Bu ikilinin birbirine kavuşması taa fizanın irana kavuşması gibi oldu anacım bir yanlış anlama bitmeden bir diğeri giricek ve Naz da kıskançlık eminim tabana vurcak zaten bu bakımdan ümitliyim kıskançlığıyla bişeyler yaparda aralarındaki büyük aşk sonunda başlar diyorum yalnız bu konda varyaaaa bu anakonda çok fena ne istiyo benim kızcemden yaa hani derler ya kaynananın dibi diye hıh işde bu handankonda da aynı öyle-kizgin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
vee ancak fırsat bulabildim,okudumm :) heyecan doruktaa :D ellerinize sağlık süper gidiyo roman -ciko

Sağol Edoş teşekkür ederiz -ciko

Bu ikilinin birbirine kavuşması taa fizanın irana kavuşması gibi oldu anacım bir yanlış anlama bitmeden bir diğeri giricek ve Naz da kıskançlık eminim tabana vurcak zaten bu bakımdan ümitliyim kıskançlığıyla bişeyler yaparda aralarındaki büyük aşk sonunda başlar diyorum yalnız bu konda varyaaaa bu anakonda çok fena ne istiyo benim kızcemden yaa hani derler ya kaynananın dibi diye hıh işde bu handankonda da aynı öyle-kizgin

Oğlunu polisler götürünce kafaya kara kalemle yazdı Naz'ı tabi ağzıyla kuş tutsa kabullenecek gibi değil ya nasıl sevdiricez bu Naz'ı bilemedim :dusun:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Boşverin leventle nazı :D muratla beni düşünün nan azcık :kahkaha::kahkaha:

Başka derdin:hihh:ben nekaaa zamandır bekliyom biliyomusun Nazla Levo nun aşkının start almasını ama yookkkk yoookkkkk bu Handankonda fena işler çeviriyi olaylar nasıl birhal alcak çok merak ediyorum hatta çatlıyorum of diyorum oofffffffff :sinirli::sinirli:
Nkcııııııık accuk ucundan yazar odasına girimmiiiiii:tskler::benmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Başka derdin:hihh:ben nekaaa zamandır bekliyom biliyomusun Nazla Levo nun aşkının start almasını ama yookkkk yoookkkkk bu Handankonda fena işler çeviriyi olaylar nasıl birhal alcak çok merak ediyorum hatta çatlıyorum of diyorum oofffffffff :sinirli::sinirli:
Nkcııııııık accuk ucundan yazar odasına girimmiiiiii:tskler::benmi:

Yok sılam girme :sirin: az sabret bak o kadar diyorum sana pişman olmazsın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar