Aslı Oktay
Daimi Üye
ay aylinin ustunde bir bitter bulutu geziyor hadi bakalim hayirlisi :ko
aylinim canim benim betulden kurtulsa bitter dusuyo tepesine :ko
Sılaaaam Bitter helikopterle evin tepesine indir beni dedi bende gittim ev yerine Murat'ın yüreğine indirdim adam nerdeyse spazm geçirdi böyle bakıyo
:1::ko:ko:1:
amanınnnn yazar arkadasımı capraz ateste baskı uygulamıslarrrr
bu arada edos hosgeldın canım cok sevındım begenmene ınsallah takıpte kal guzel bolumler bızı bekler
heyyyyttt nıye baskı yapıyonuz bakım bu kızcaz sımdı ılhamını kaybedıp de fınal yaparsa nolcak dımı ama en kotusu baskıdan dolayı fınalı naz ve sarp ıkılısı olarak yaparsa nolcak dımı ama :ko:ko
levent atmıs kendını asagıya
denız altanla evlenmıs
aylın muratı capkın bıtoya kaptırmıs boyle bır fınalle bıtırıverır karısmam ıcınızdekı baskı kurma ıstegıne dur deyın derım :ko:ko:ko
Aslıııı sevdim uygulayalım hemen :1::1::1::1:
Kız yapma aklımda birşey var zaten git gel yaşıyorum gaza getirme beni sılam yüzünden hayatım tehlikeye girer valla :ko:ko
canim ablam benimmm uzulme onlar sadece saka ben hic yedirir miyim naz'i o miyminti sarpa
hele bi sarpa sarmaya kalksinyir zopayi
sen bitterden kork derim ama ablacim giris yapiyo bakalim cikar mi :ko
Hıhh işde bana böyle gel kuzuuum aklım çıkıyodu valla Sarp Naza sarcakda Levom üzülcek diye umarım bu yanlış anlaşılma çabuk geçer canım yaa ben sevgilerini dolu dolu yaşadıkları bölümleri okumak için sabırsızlanıyorum:ask::ask:
Zati o Bitoo girdiği zaman hikaye ye neler olcak çok merak ediyorum yazık Aylin e bol ekşınlı günler onu bekliyor:ko:ko:ko
Sılaaaam Bitter helikopterle evin tepesine indir beni dedi bende gittim ev yerine Murat'ın yüreğine indirdim adam nerdeyse spazm geçirdi böyle bakıyo
:1::ko:ko:1:
Kız yazık değilmi Aylin ciğe yaaa bir Betül derdi vardı başından tam savcak derken ahtopot gibi sarilacak bir çapkınla uğraşcak Allah yardımcısı olsun Aylin cikin:ko
:ne::ne::ne::ne:
Bölüm bugün geliyorrr :1::1::1:
dinleyelim macide haladan damak dişleri :ko bende korkardım güccükken anneannemin takmak dişlerinden heee sağol balım pasta on numeroydu anam levo kaçırırsa naz'ı felaket ekşın olur :ko anneanne hakkatten çok iyiydi bu bölüm gülmekten öldümLevent'i görmeden paçaları sıvama Bitter :ko jönler on numara :dusun:
Ferit zibidisi Murat'ın kafasını bozuyor ama :ko
Pasta senin için geldi o kadar dedin özel buldum
Macide halaya daha giremedik bu bölümde o kadar hareket yeter hatırlarsan bir bölümde Naz abim Macide halanın damak dişleri ile beni korkuturdu gibi birşey söylemişti birde Macide haladan dinleyelim o mevzuyu :ko
Lafı kulağınla dinle -kizgin kısmına öle öle bittim birde yaşlı kadın sinirden bir kerede nefessiz söylediğini düşün fena kopuyor insan:ko:ko:ko
Levent'te kızdırıyor ananeyi "havalı derken? / Bizimde kendimize göre vardı havamız -kizgin " :ko
Annane Levent'e gazı verdi bakalım ne olacak bir bakmışsın 27.bölüm sonu Levo Naz'ı kaçırmış :kahkaha: ya ne komik olur he :kahkaha::kahkaha:
28 deyip durma kız şaşırıp senin bölümü atlıcaz sonra27 gelecek :1::1:
yazar kasam hosgeldın
bomba gıbı geldın haeee
ama sımdı bolum de az bomba degıldı hanı
kız deme oyle levent de fena cocuk degıl hatırlasana nazın dogumgununu
o kadar mılletın ıcınde nazın savas boyalarını sıldı yanı
ananem benım hastayım su kadına gosterdı kendını bu bolum :sevindirikasli:
bu anane de az degıl haa kacmıs baksana modaya uyup ta :kahkaha:
Beğenmene sevindim sılaaam diğer yorumlarını beklicem kritik edelim azcık![]()
Doğru dedin darısı Levent&Naz ikilisinin başına bakalım onlar dile gelebilecekler mi araya hep birşeyler giriyor ya kıyamam daha yanlış anlama bile çözülmedi :dusun:
vee ancak fırsat bulabildim,okudummheyecan doruktaa
ellerinize sağlık süper gidiyo roman -ciko
Bu ikilinin birbirine kavuşması taa fizanın irana kavuşması gibi oldu anacım bir yanlış anlama bitmeden bir diğeri giricek ve Naz da kıskançlık eminim tabana vurcak zaten bu bakımdan ümitliyim kıskançlığıyla bişeyler yaparda aralarındaki büyük aşk sonunda başlar diyorum yalnız bu konda varyaaaa bu anakonda çok fena ne istiyo benim kızcemden yaa hani derler ya kaynananın dibi diye hıh işde bu handankonda da aynı öyle-kizgin
Boşverin leventle nazımuratla beni düşünün nan azcık :kahkaha::kahkaha:
Boşverin leventle nazımuratla beni düşünün nan azcık :kahkaha::kahkaha:
Başka derdin:hihh:ben nekaaa zamandır bekliyom biliyomusun Nazla Levo nun aşkının start almasını ama yookkkk yoookkkkk bu Handankonda fena işler çeviriyi olaylar nasıl birhal alcak çok merak ediyorum hatta çatlıyorum of diyorum oofffffffff
Nkcııııııık accuk ucundan yazar odasına girimmiiiiii:benmi: