nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Baktım olmuş :eek:

Bitter Aslı okey verirse 27.bölümde çok sükseli biçimde giriş yapıyon bacım ağzın açık kalacak :ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.697
OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Yok kopyalı değil başka birşey :hihi:

Valla ben pek sevdim hatunu :rujsigara: aklımızda bir durum vardı zaten cuk oturdu inşallah sizde beğenirsiniz :sevindirikasli: gerçi Aslı'da göreydi içim rahat edecekti ya görür elbet :sevindirikasli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.697
Yok kopyalı değil başka birşey :hihi:

Valla ben pek sevdim hatunu :rujsigara: aklımızda bir durum vardı zaten cuk oturdu inşallah sizde beğenirsiniz :sevindirikasli: gerçi Aslı'da göreydi içim rahat edecekti ya görür elbet :sevindirikasli:
Netinde sıkıntı varya onunda garibim :D insallah cabuk gelir sen 26.bölümü ne zaman eklicen kız :D bu arada harbiden tebrik ediyorum hikaye çok iyi gidiyor -alkis

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Netinde sıkıntı varya onunda garibim :D insallah cabuk gelir sen 26.bölümü ne zaman eklicen kız :D bu arada harbiden tebrik ediyorum hikaye çok iyi gidiyor -alkis

Evet ya canım benim iki arada bir derede gelip bölümü düzeltmeye çalışıyor kıyamam :dusun: 26'ı da düzenlemek için kaydetti bilgisayarına bitince koyarız -ciko ben biraz dağınık yazıyorum da arada repliklerde kal gelince devamına "...falan filan" yazıp bırakıyorum Aslı görünce komedi oluyo bu ne kız diye :ko

Sağol canım valla siz beğendikçe çok mutlu oluyorum birtanesiniz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar