nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ben seni hiç kışkırtırmıyım gülüm Nkcım:eek: Balım Nkcım :eek:Leventciğim çok üzülücek ondan yani çocukcazı düşündüğümden yazık değilmi benim Levoma:uzgun::uzgun:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Ben seni hiç kışkırtırmıyım gülüm Nkcım:eek: Balım Nkcım :eek:Leventciğim çok üzülücek ondan yani çocukcazı düşündüğümden yazık değilmi benim Levoma:uzgun::uzgun:

İşte böyle hep sev beni sılam
smilie_girl_103.gif

Evet ya Levent'in durum fena bu ara biraz ağır geldi sanırım :dusun: Allah beterinden korusun :rujsigara:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
amanınnnn yazar arkadasımı capraz ateste baskı uygulamıslarrrr :sinirli:
bu arada edos hosgeldın canım cok sevındım begenmene ınsallah takıpte kal guzel bolumler bızı bekler

heyyyyttt nıye baskı yapıyonuz bakım bu kızcaz sımdı ılhamını kaybedıp de fınal yaparsa nolcak dımı ama en kotusu baskıdan dolayı fınalı naz ve sarp ıkılısı olarak yaparsa nolcak dımı ama :ko:ko
levent atmıs kendını asagıya
denız altanla evlenmıs
aylın muratı capkın bıtoya kaptırmıs boyle bır fınalle bıtırıverır karısmam ıcınızdekı baskı kurma ıstegıne dur deyın derım :ko:ko:ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Aslıııı sevdim uygulayalım hemen :1::1::1::1:

Kız yapma aklımda birşey var zaten git gel yaşıyorum gaza getirme beni sılam yüzünden hayatım tehlikeye girer valla :ko:ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
amanınnnn yazar arkadasımı capraz ateste baskı uygulamıslarrrr :sinirli:
bu arada edos hosgeldın canım cok sevındım begenmene ınsallah takıpte kal guzel bolumler bızı bekler

heyyyyttt nıye baskı yapıyonuz bakım bu kızcaz sımdı ılhamını kaybedıp de fınal yaparsa nolcak dımı ama en kotusu baskıdan dolayı fınalı naz ve sarp ıkılısı olarak yaparsa nolcak dımı ama :ko:ko
levent atmıs kendını asagıya
denız altanla evlenmıs
aylın muratı capkın bıtoya kaptırmıs boyle bır fınalle bıtırıverır karısmam ıcınızdekı baskı kurma ıstegıne dur deyın derım :ko:ko:ko

:ne::ne::ne::ne::ne::ne:Aslııııııı ben galiba seni bugünlerde fazla ihmal ediyorum:sılakonda:
ahanda küstüm işde beni hep zaafımdan yaralanıp tehdit ediyiniz:hihh::hihh:

Aslıııı sevdim uygulayalım hemen :1::1::1::1:

Kız yapma aklımda birşey var zaten git gel yaşıyorum gaza getirme beni sılam yüzünden hayatım tehlikeye girer valla :ko:ko

Hele bi yaaaaaaaaappppp bak ozaman tatlı Sıla gidip içine bir canavar giren bir Sıla oluyor görün ozaman:sılakonda:

once benı keser uzulme sen bu kıza ne gaz verıyon dıye baktın ben arada gıdıyodum sen kac nk'm :ko:ko

Nereye kaçıcaksın bak tam arkandayım site içerisinde nereye kaçarsanız yakalrım ikinizide beni delirtmeyin uleeeeeeee:bitter::bitter::bitter:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Hıhh işde bana böyle gel kuzuuum aklım çıkıyodu valla Sarp Naza sarcakda Levom üzülcek diye umarım bu yanlış anlaşılma çabuk geçer canım yaa ben sevgilerini dolu dolu yaşadıkları bölümleri okumak için sabırsızlanıyorum:ask::ask:

Zati o Bitoo girdiği zaman hikaye ye neler olcak çok merak ediyorum yazık Aylin e bol ekşınlı günler onu bekliyor:ko:ko:ko

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar