nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
ah bıtterım bu kadar benzerız canım bede dızı fragmanlarında sevmedıgım bısı gordum mu kesın bırının totosu acıkta kalmıs ruya gormustur dıyorum
amma uzgunum bu ruya degıl

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.570

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
3. bölüm
Naz'ın ellerini tutup baştan aşağı süzen Betül "Yok yok bir serpilmiş güzelleşmişsin.Neydin öyle Allah aşkına oraların havası yaramış sana" deyince bozulan Naz "Sende çekmişsin galiba" deyince Murat'tan bir dirsek yiyiverdi ve "Yani zayıflamışsın bir şey olmuşsun ne derler ufak tefek bıcır bıcır minyon pinpon" dedikten sonrada ikinci dirseğin gelişi uzun sürmedi.Murat lafa girerek "Betül,Levent'i hatırladın mı?" diyerek havayı değiştirmek istedi. Yoksa Naz'in susacağı yoktu.

epilasyon aleti mi yok artık :ko

çok güldüm :ko

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
nk83 sana sesleniyorum nerden de söyledin kız şu hikayeyi bütün gece bunu okudum sabah oldu hee devamı ne zaman gelecek-alkis merak ettm off süperdi bitirdim 28 bölümmüydü kaçtı hepsi finish :sevindirikasli: yenilerini bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuum -alkis

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
aysenım okudun mu canım hepsını cok sevındım :cistak:
yenı bolum eklenır yakın zamanda meraklanmayın canlar

aysen karakterler hakkında ne dusunuyosun aysen anlatsana
latıfe ananeyı nasıl buldun levent nasıl aylın nasıl :sevindirikasli:

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
aysenım okudun mu canım hepsını cok sevındım :cistak:
yenı bolum eklenır yakın zamanda meraklanmayın canlar

aysen karakterler hakkında ne dusunuyosun aysen anlatsana
latıfe ananeyı nasıl buldun levent nasıl aylın nasıl :sevindirikasli:

1. isim ayşe :ask:
2.hepsini okudum 1 gecede :selam:
3çok meraklanıyorum hemen eklensin noluuur-ciko
4. karakteler yerinde olmuş beğendim
5. anneanne alem kadın hakkaten :ko işine gelince duyar işine gelmeyince duymaz :ko
6. levent de hoş karakter tam istenilecekl tip hee :ask:
7. aylin de tam olmuş şapşal gibi yakışmışl amaa :ko muratla evlensinler ya onlar :ask:
8. şey dicem ya onların resimlerini de paylaşır mısınız ki dün okurken aklıma geldi de aklımda hayal edip duruyom da böyle resim ekleseniz levente naza ayline murata denize falan hatta betüle :ko
öyle çok hoş bi hikaye merak ediyorum sonunu -ciko-ciko-ciko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
3. bölüm
Naz'ın ellerini tutup baştan aşağı süzen Betül "Yok yok bir serpilmiş güzelleşmişsin.Neydin öyle Allah aşkına oraların havası yaramış sana" deyince bozulan Naz "Sende çekmişsin galiba" deyince Murat'tan bir dirsek yiyiverdi ve "Yani zayıflamışsın bir şey olmuşsun ne derler ufak tefek bıcır bıcır minyon pinpon" dedikten sonrada ikinci dirseğin gelişi uzun sürmedi.Murat lafa girerek "Betül,Levent'i hatırladın mı?" diyerek havayı değiştirmek istedi. Yoksa Naz'in susacağı yoktu.

epilasyon aleti mi yok artık :ko

çok güldüm :ko

Aaa o iyidi gerçekten Murat çok zor durumda kaldı kıyamam

nk83 sana sesleniyorum nerden de söyledin kız şu hikayeyi bütün gece bunu okudum sabah oldu hee devamı ne zaman gelecek-alkis merak ettm off süperdi bitirdim 28 bölümmüydü kaçtı hepsi finish :sevindirikasli: yenilerini bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuum -alkis

:ko Okumuş olmana ve beğenmene çok sevindim :sevindirikasli:

Bolum eklenmedimi yaa :bitter:

Ekleriz balııım merak etme :eek:pucuk:

1. isim ayşe :ask:
2.hepsini okudum 1 gecede :selam:
3çok meraklanıyorum hemen eklensin noluuur-ciko
4. karakteler yerinde olmuş beğendim
5. anneanne alem kadın hakkaten :ko işine gelince duyar işine gelmeyince duymaz :ko
6. levent de hoş karakter tam istenilecekl tip hee :ask:
7. aylin de tam olmuş şapşal gibi yakışmışl amaa :ko muratla evlensinler ya onlar :ask:
8. şey dicem ya onların resimlerini de paylaşır mısınız ki dün okurken aklıma geldi de aklımda hayal edip duruyom da böyle resim ekleseniz levente naza ayline murata denize falan hatta betüle :ko
öyle çok hoş bi hikaye merak ediyorum sonunu -ciko-ciko-ciko

Tam ben soracaktım Aslım önce davranmış Naz ve Murat'ın yüzleri biraz belli oldu aslında Murat'ın gifi var Bihter'li bölümde Naz'ın da doğumgünü sonrasındaki bölüm başında gözleri var :D

Bu arada Levent'i beğenmen normal çünkü onun rolü için Jensen'e teklif götürmeyi düşündüm kaç zamandır aklımda tipi çok uygun hatta sınırsız yemek deyip gözünü boyamaya çalışıcam malum gırtlağına pek düşkün :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Levent'in kumrallığı falda bile çıkmıştı :D zaten o karakterin tipini düşününce ilk aklıma gelen Jensen oluyor şartlarda anlaşırsak neden olmasın (şartına kurban nk) :kendikendinehayalgücünesağlıkdiyennksmilisi: :ko

En sevdiğin bölüm hangisiydi?

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
cancazım nıck aysenım olunca otomatık aysene bastı kafa :ko

masallah hızına bır gece mı :bayil:

anane super ya cok sevıyorum

aylınle evlensınler bızde ıstıyoruz ama bıhter cadısı sulanıyo murata ızın vermıcek sanırım :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Aaaa aysenim bu Bihter karakteride bizim bitter_im hee ona özel soktuk hikayeye :ko bizimki aşık oldu Murat'a öpmeden bırakmayacak yakasını :ko

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
Levent'in kumrallığı falda bile çıkmıştı :D zaten o karakterin tipini düşününce ilk aklıma gelen Jensen oluyor şartlarda anlaşırsak neden olmasın (şartına kurban nk) :kendikendinehayalgücünesağlıkdiyennksmilisi: :ko

En sevdiğin bölüm hangisiydi?

hakkaten bak nasıl da uyumlu jensencağzıma :ask:
yemek şartını muhakkak kabul eder şapşalım benim :ask:

en sevdiğim bölüm nazla leventin birbirlerine ısınmaları ve aylinin muart mı levent mi kafası karıştığı bölümler şimdi kaçıncı bilemeyecem ama bide leventin nazı sarptan kıskandığı yer :ask:

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
cancazım nıck aysenım olunca otomatık aysene bastı kafa :ko

masallah hızına bır gece mı :bayil:

anane super ya cok sevıyorum

aylınle evlensınler bızde ıstıyoruz ama bıhter cadısı sulanıyo murata ızın vermıcek sanırım :ko

:ko
aysenim derler de arkadaşlar bana bi esprisinden dolayı bende üyeliği ondan öle aldım isim ayşe -ciko
evet bi gece -ciko
bende sevdim ananeyi :ko
aman o da pek kokana :ko murat ayline aşık bence ama evlilik de istemiyo gibi ne iş anlamadım :ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Murat Aylin ile ciddi düşünüyor da hemen olabilecek evlilik konusunda çekinceleri var hafiften bir benzi atıyor :ko:ko

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
evet farkettim ben olsam kafasını kırarım :sinir:-kizgin
bi de ben leventin nazı altandan koruyup altana vurduğu bölümü de beğendim :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar