Aslı Oktay
Daimi Üye
ah bıtterım bu kadar benzerız canım bede dızı fragmanlarında sevmedıgım bısı gordum mu kesın bırının totosu acıkta kalmıs ruya gormustur dıyorum
amma uzgunum bu ruya degıl
Yok kız ne rüyası gerçek bir olay o -ciko
ah bıtterım bu kadar benzerız canım bede dızı fragmanlarında sevmedıgım bısı gordum mu kesın bırının totosu acıkta kalmıs ruya gormustur dıyorum
aysenım okudun mu canım hepsını cok sevındım :cistak:
yenı bolum eklenır yakın zamanda meraklanmayın canlar
aysen karakterler hakkında ne dusunuyosun aysen anlatsana
latıfe ananeyı nasıl buldun levent nasıl aylın nasıl :sevindirikasli:
3. bölüm
Naz'ın ellerini tutup baştan aşağı süzen Betül "Yok yok bir serpilmiş güzelleşmişsin.Neydin öyle Allah aşkına oraların havası yaramış sana" deyince bozulan Naz "Sende çekmişsin galiba" deyince Murat'tan bir dirsek yiyiverdi ve "Yani zayıflamışsın bir şey olmuşsun ne derler ufak tefek bıcır bıcır minyon pinpon" dedikten sonrada ikinci dirseğin gelişi uzun sürmedi.Murat lafa girerek "Betül,Levent'i hatırladın mı?" diyerek havayı değiştirmek istedi. Yoksa Naz'in susacağı yoktu.
epilasyon aleti mi yok artık :ko
çok güldüm :ko
nk83 sana sesleniyorum nerden de söyledin kız şu hikayeyi bütün gece bunu okudum sabah oldu hee devamı ne zaman gelecek-alkis merak ettm off süperdi bitirdim 28 bölümmüydü kaçtı hepsi finish :sevindirikasli: yenilerini bekliyoruuuuuuuuuuuuuuuum -alkis
Bolum eklenmedimi yaa :bitter:
1. isim ayşe :ask:
2.hepsini okudum 1 gecede
3çok meraklanıyorum hemen eklensin noluuur-ciko
4. karakteler yerinde olmuş beğendim
5. anneanne alem kadın hakkaten :ko işine gelince duyar işine gelmeyince duymaz :ko
6. levent de hoş karakter tam istenilecekl tip hee :ask:
7. aylin de tam olmuş şapşal gibi yakışmışl amaa :ko muratla evlensinler ya onlar :ask:
8. şey dicem ya onların resimlerini de paylaşır mısınız ki dün okurken aklıma geldi de aklımda hayal edip duruyom da böyle resim ekleseniz levente naza ayline murata denize falan hatta betüle :ko
öyle çok hoş bi hikaye merak ediyorum sonunu -ciko-ciko-ciko
Levent'in kumrallığı falda bile çıkmıştızaten o karakterin tipini düşününce ilk aklıma gelen Jensen oluyor şartlarda anlaşırsak neden olmasın (şartına kurban nk) :kendikendinehayalgücünesağlıkdiyennksmilisi: :ko
En sevdiğin bölüm hangisiydi?
cancazım nıck aysenım olunca otomatık aysene bastı kafa :ko
masallah hızına bır gece mı :bayil:
anane super ya cok sevıyorum
aylınle evlensınler bızde ıstıyoruz ama bıhter cadısı sulanıyo murata ızın vermıcek sanırım :ko
Aaaa aysenim bu Bihter karakteride bizim bitter_im hee ona özel soktuk hikayeye :ko bizimki aşık oldu Murat'a öpmeden bırakmayacak yakasını :ko