nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ayşe canım benim harikasinnkuzum ne Guzel yorumlar yapmışsınız cok sevindirdik oluyoruz böyle yorumlara bu arada az cadı degilmişin sen de onu da öğrenmiş olduk :D yolacan hemen mugeyi :ko yolalım bencede bacım hakediyo kuru mekere :hihh:
Benimde yolasım var hem onu hem handani :kizginasli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bu hikayelerin çektiği nedir ayol :nazo: her birinde yolunacak bir kişi bulunuyor yazzıııık :ko

Aslı zaten Deniz-Handan-Mügeyi kafa kafaya tokuşturacak zor tutuyorum

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
ben buna biraz fıransız kaldım arkadaşlar roman kime ait,net te film olarak çıkıyor :cikolata:

Sitede Aslı Oktay ile ben yazıyoruz dizi gibi bölüm bölüm ekliyoruz arkadaşlarda okuyunca bölüm hakkındaki yorumlarını yazıyorlar :ask: hikayenin konusu bu -*-Bir Tutam Aşk-*- şuan 31.bölümde :sirin:

Buraya tıklarsanız Hikayelerimiz ve Romanlarımız - Hanimefendi.com - Kadın sitesi diğer yazılan hikayeleri de okuyabilirsiniz.Sabit ve kapalı olanlar hikayenin eklendiği konular alttakilerde okuyucunun yorum yaptığı konular

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
aaa süpermiş :selam: peki bu hikayeler kime ait,tamami ile hayal ürünümü ?.

Valla hikayeler tamamen bizim hayal gücümüze bağlı olarak gelişiyor:D hiçbiri alıntı değil tamamen orjinal :hihi: Hikayelerin Özetleri bu özet konusunda hepsinin ilk bölümleri var beğenen diğer bölümleri okumak için orada verdiğim linke tıklıyor

-_-Asıl Gerçek-_- - elif20yazıyor

~ Aşkın İlacı ~ bitter_im yazıyor

-*-Asude-*- gülsemin,Aslı Oktay ,nk83 yazıyor

-*-Bir Tutam Aşk-*- Aslı Oktay ,nk83 yazıyor

-*- Tehlikeli Oyun-*- nk83 yazıyor

-*-Geçmişin Gölgesinde-*- nk83 yazıyor

aysenim

Daimi Üye
Tepki
480
amaaan nazar değdi bunlara. :gitme: üzüldüm şimdi inş. barışırlar da şu mügeyi çatlatırlar:ask:
hikaye kısa sürmüş devamı ne zaman gelirr?

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
amaaan nazar değdi bunlara. :gitme: üzüldüm şimdi inş. barışırlar da şu mügeyi çatlatırlar:ask:
hikaye kısa sürmüş devamı ne zaman gelirr?

BTA bomba gibi bölümlerle yakında sizlerle

O Müge'yi bizde patlatmak istiyoruz da çok ballı hatun ya sessiz ve derinden ilerliyor cadı :mad:

kizlar sizin adiniza cok mutlu oldum.nk83 ve asli oktay yureyinize salik kizlari cok mutlu etmissiz saolun ya bitanesiz.nk83 cok beceriklisin sen kizim seni doguran anneye helal olsun ellerinden operim.ama ben neden yokum:mad:

Teşkür ederim efendim :buyrun: yaratıcılık konusunda anneciğime çekmişim sanırım

Bu arada sağolun kızlar yorumlarınızı görünce çok sevindirik oldum eminim Aslı'da öyle olmuştur :ask:

Sen nerde yoksun onu anlamadım :eek:ys:

Bu arada 32.bölümde yine bitter_im sahnelerde olacak onun dönüşü şerefine yazılmış gibi oldu pek bomba :ko

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Hikayeye Murat yüzünden yoğun istek yapan Bitter_im'i de soktuk sılaaam :1: Kod adı Bihter bizimkini düşünerek oku onu :ko

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Okudum Nkcım okudum Bihterin adını okuduğumda da anladım bizim Bittoşun hikayeye girdiğini hemde ne giriş yaptırmışınız bee peehh arzu emdaaam içinde :huhuu:Bitteri bian o beyaz elbisenin içinde düşündüm de :ask:vuuuuu diyesim geldi hikayeyi birkaç bölüm birden okumak iyi geldi çok güzeldi amaaaaaa :bitter::bitter::bitter::bitter::bitter::bitter::bitter:yine engüzel yerde bırakıvermişiniz yaaaa:hihh::hihh:hem 1ay olmuş ekliyeli yeni bölüm yakındadır herhalde dimi:huhuu::huhuu::huhuu:okuduğum her bölümde ayrı bir haz duyuyorum çok güzel olmuş yine kızlar kaleminize ay pardon klavyenize sağlık:sirin:hele Latife teyze ile Macide halanın ikili diyaloğunda koptum resmen:ko:ko:ko:koyeni bölümü okumak için sabırsızlanıyorum şimdiden ama bu Müge işleri bozcak gibi duruyo hele arkasına Handankondayı da aldıysa Naz ı zor günler bekliyor anlaşılan

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Bitter tutturdu bir kere Murat'ı öpeyim sonra çıkarırsınız diye ama kalıcı gibi oldu karakter enteresan :ne: yeni ekleyeceğimiz 32.bölümüm finalinde şok etkisi yaratacak bizim bacı :sok

Zorunlu bir ara verdik şimdi Aslı döndü yavaştan yine başlarız bölüm eklemeye :evet:

Müge'nin kahve içerken Naz'a ettiği laflar neydi be sılam :eek:dedim kesin sinir olmuşundur ama ses çıkmadı :hihi: Levent'in açılması falan nasıldı o kadar bekliyordun Bitter bile okuyunca az daha bir koluna Murat'ı bir koluna Levo'yu takıyordu zor vazgeçirdik

Naz ayrı Levent'i de ayrı zorluklar bekliyor sorma :bayil:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Sahi yaaaa :sok ben orayı yazmadan nasıl geçtim sinir küpü olmak nedemek delirdim pis afiştenin ettiği cümlelere bak dedim-kizdim orda Levoya da çok kızdım belliki Naz bişey ima etmeye çalışıyo az uyanık olsana dimi Naz bu sağı solu belli mi olur Muratla okadar zorlan açıl konuş sonra Naz sinirli olduğu için seni herkesin içinde apıştırıp bırakır öyle işde sanki bizim cadıyı hiç tanımamış gibi Bihter karekteri bence de kalsın diyorum çünkü karekter gerçektende güzel oturdu ama bir taraftanda siz iki haylazın elinde ya klavye Aylinciğime çok göz yaşı döktütürürsünüz diye de korkmuyor değilim hani
Şunuda belirtmeden geçmek istemiyorum eğer elin şu pcnin içinden geçiyor olsaydı ve o Mügede o pcnin arka camında olaydı bikerecikde gırtlağını sıkıp bırakıcakdımfettan fettan sinsi sinsi nasılda sarfediverdi ocümleleri öyle-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin-kizgin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.328
Valla Müge'nin konuşmasında ben bile gerildim ya resmen bakışı sen tonu falan gözümde canlandı :ne: birde Deniz'i yandan görüp ettiği laf resmen böyle
smileys-beating-and-fighting-016940.gif
oldum çok belden aşağı vurdu cadı -kizginhatta son çaymıydı kahvemiydi ne içip Naz için "işi vardı herhalde" dediğinde acaba boğazında mı kalsa
thinking.gif
dediydim itiraf edeyim :gul:

Bihter iyi iyi Murat'ı bir sıkıştıracak var ya adam kaç buçuk atacak bilmem hatta o gazla birşey yapacak tam kriiiz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar