Mügede ne duygusal çıktı ayol ama ben sanmıyorum handanın gazıyla bence herseyi yapabilir kıskançlık damarları kabardı gibi :ne: anam handanda az deyil haaa
aylinde ne meraklı şey ayol denizde aynur diyor ya aynur deyil aylin her neyse
ayy gülme krizine girdim deniz tınlamıyor bile leventle naz'da bi türlü açık açık konuşamadan kafası sulandı diye ah denizde ne lala ayol albüm göstermenin sırasımı demek levent piyanoda çaliyoooo :ask: ahh bu bihter leventlemi öpüşse temem temem murat demek muratı çok zorladım toplantıda heaaa ooohh canıma deysin ayline müstehak :nazo: evlilik muhabbetinide murat duymazdan geliyo eeehhh gördü ben gibi gaciyi artık 2 3 kere düşünecek aylin geçmişini sorun edecekmi merak ediyom inşallah ederde ortalık karışır kendinimiksergibihissedenbittersmilisi ooh canıma deysin muratında ağzı kerpeten mubarek
bi laf alınmıyor demek muratın velisi olcak
ha naz çoookk fena çok anca nişanlısı olurmuş tısshh benim külahıma annatsın murat benim ayolll 
anaamm deniz müğeynen ne konuşacak merak içindeyim :bayil: :bayil:sessizce gitse bari ama nedense heç sanmıyorum çok güzeldi bayıldım doğum günü hediyem için teşekkürler canlarımmm :cistak::cistak::cistak: