kızlar Allahım hepimizin kalbine göre versin inş. ben kaçıyorum adam kalkıcak valla başka işler çeviriyom sanıcak her gece her gece 
o kalkmadan ben gideyim sohbetinize doyum olmuyor hepinizi çokkkk seviyorum Allaha emanet olun iyi geceler öptümmm
O konuda bende öyleyimdir canım ama bazı kadınlar birbirleriyle ettiği kadınsal şeyleri bile anlatıyolar erkeğin benim arkadaşlarım hakkında herşeyi bilmesi gerekmiyo butür şeyleri kesinlikle paylaşmam burda yazdıklarımızı bile bazen arkama geliyo ne okuyosun böyle falan diyo kadınları ilgilendiriyo seni değil diyorum yolluyorum bu gibi yani paylaşmadıklarım
O konuda bende öyleyimdir canım ama bazı kadınlar birbirleriyle ettiği kadınsal şeyleri bile anlatıyolar erkeğin benim arkadaşlarım hakkında herşeyi bilmesi gerekmiyo butür şeyleri kesinlikle paylaşmam burda yazdıklarımızı bile bazen arkama geliyo ne okuyosun böyle falan diyo kadınları ilgilendiriyo seni değil diyorum yolluyorum bu gibi yani paylaşmadıklarım
aY SORMA BENİM SORDUKLARIM DA DÜŞÜN 200 LİRA SORMADIM BİLE FİYATI DUYUNCA MORAL SIFIRA İNDİ ÇIKTIM DÜKKANDAN.SOLGARIN BAYİSİ BURADA SORDUĞUM YER.BAŞKA BİR MARKA VARDI 130 TUTTU GNC YİHİÇSÖYLEMİYİM OFF UÇMUŞ TEK TAKVİYE 80-90 LİRAYDI.
ailevi sorunlarımıda anlatıyorum valla.cünkü eşime anlatamasam kime anlatacam
eşimde başıma kakacak gibi oldugunda lafı agzına tıkıveriyorumm kal geliyor adama bi anlık
...
ay Allahtan böle karışan yok banaa cok sinir bi duurum
evet haklısın cnm bende o konuda hemfikiirmm
kadınlar arasında konuştuklarımı asla konuşmam eşimlee
ama bilmesi gerekn ailevi konularımı mutlaka sölerim,gizli kapaklı iş yapamam
ama eşim cok yapmaya calışır ve herdefasında yakalıyorum cok ilgincirkii
oda korkuyor benden senin üç harflilerinmi var diyee
evet cok pahalı burdaa
enayi olmak istemiyorsan yurt dışından alcan cnm
kızlar Allahım hepimizin kalbine göre versin inş. ben kaçıyorum adam kalkıcak valla başka işler çeviriyom sanıcak her gece her geceo kalkmadan ben gideyim sohbetinize doyum olmuyor hepinizi çokkkk seviyorum Allaha emanet olun iyi geceler öptümmm
ıyyyyyyyyyyyyk en uyuz oldum şey,karışana sen kendi çocuğuna karış diyorum
canım senin takviyelerin aynısını sipariş edelim olmaz mı?
ben sesımı cıkarmıyorum cnm işte
[sıze="4"]
olur tabii
ben tekrar hesaplatıyımm sana kopy yaparım fiyatları
bu arada maşallah tüm takviye iismlerini yazdın bugünMisafirler seni cok sevecek[/sıze]
olur tabii
ben tekrar hesaplatıyımm sana kopy yaparım fiyatları
bu arada maşallah tüm takviye iismlerini yazdın bugünmisafirler seni cok sevecek
anaaaaaaaaaaaaaa unutummmmm off yaa netyse boşver onlar çözemez kız,gerçi rengincimle bernilcim de bol bol siteden bahsediyorlardıbugün saf osmanlığım mı tuttu? Of kesin umut adaşımdan bulaştı ya.bakıyım kaç misafir var.
sustukça mıçarlar canım,bir susarım iki susarım 3.de sokarım ne yapayım.çok ezdirme kendini ANAMIZ BİZİ BİR DAHA DOĞURMUYOR BİZ ÇOK KIYMETLİYİZ...
ben alıntı yaptıgım mesajlarında sildim isimleriniky:
oldu mu? silmediğim kaldı mı?
bu sayfada kıskanclık yok Allahtann
yoksa kadının bol oldugu yerde kavga bitmez ,sebebide kıskanclık tırr
maşallah burda cok kalabalık olmamıza ragmen cok gürültülü tartışmalarımız olmadı,herkes cok samimi
ben yumusak yuzluyum ama eşim hiç ezdirmez beni oo yüzden ondan korkarlar ama o yokken ben laf yıyom ışte ama ögrenıyorum sızlerden benım tanıyamıcaklar bıgun olcam böyle-kizgin-kizgin:alsana::alsana: olcaklar böyle:sok:soknerde bizim mele kızım dicekler gülcem böyle onlara:nazo::nazo:yaşasın kötülükkk diycem-zebani