Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
eşim de öyle dr,sen çok akıllı kadınsın beni peşine düşütrene kadar sustun gizledin sakladın kendini,evlendik hala arada kouyyorsun mesafeyi der.BEN İNSANLARIN BİR ÖZEL DÜNYALARI OLMASI GERKTİĞİNE İNANIRIM,KOCAYA DAHİ HERŞEY SÖYLENMEMELİ...ÇÜNKÜ GÜN GELİR BİR HATANDA BAŞ KAKINCI YAPABİLİR.BİR TEKME MESAFESİ UZAK DURMAK LAZIM..KATI BİR MANTIK AMA BÖYLE DAHA AZ YARA ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜRÜM.

Bak buna aynen katılıyorum eşlerle herşeyi konuşmamaktan yanayım gün geliyo kakıç etmese bile zaafını sana karşı kullanıyo çok haklısın canımm

OP
E

Elara

Misafir
İnsanların hiç birbirine güveni kalmadı biz ilk evlendiğimizde okadar çok akrabamız vardıki hepsi çıkar peşinde insanların yavaş yavaş azaldı ve 1.derceler haricinde hiç kalmadı ama böyle daha huzurluyuz git gel bi kavgamız olurdu enazından şimdi tartışmalarımız sadece kendimle ilgili oluyo
cnm kalabalık aile ii oluyor bayramda seyranda ama işte laf sözde bi okadar cok olup insanın canını sıkıyorr
benim kendi sülalem cok kalabalıktır
bekarken hep dua ederdim Allahım bana ailesi kalabalık olmayan bi eş nasip et diyee
ve eşimin taraf cok az,şöyleki onların soyadını yürütecek 2 kişi var.
biri eşim digeri kaynım:hihi:
biizm erkek cocugumuz olmazsa soyları kuruyup gitcekk :D

gerci benim kaynana bi aşirete bedel orası ayrıı:hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tşkler cnm

cnm yeminle bak ben sana teklif edecektim ama unuttumm
bi kac kez yazmıştın kredi kartı kullanmıyorum nasıl siparş vercem v.s diyee
istedigin zaman söle ben kredi kartımla alır senin adrese yollatırım direktt hiç sorun degil yani

dİYORUM YA BURADA KULLANAN ARKADAŞLARA DİYEMEDİM ÇÜNKÜ BİR SÜRÜ DİDKLEYECEKLER BİLİYORUM.AKLIMDAYDI HEP DE ŞÖYLE DÜŞÜNDÜM EŞİ BELKİ KIZAR BELKİ LİMİTİ ONA GÖREDİR SIKINTI YAŞAR BENİM YÜZÜMDEN DİYE SÖYLEYEMEDİM.HASKENAYA SIKINTI OLURSA SANA YOLLARIM POSTANEDEN ONLİNE YOLLA YA DA BANKA HESABINA SEN YAPABİLİRSİN OLABİLİR Mİ?KARGO PARASI HEPSİ DAHİL SEN BANA YOLLAMADAN YATIRIRIM HESABINA.TEŞEKKÜR EDERİM.BU ARADA HASKENANIN GÖNDERECĞİ TAKVİYELERLE SENİNKİLER AYNI MARKA MI CANIM? BURADA SOLGAR 200 LİRA TUTYOR YA SORDUM.FECİ PAHALI.

OP
E

Elara

Misafir
verin msn lerinizi bakıyım deremişimmm.kıskanmayın ülennnnn Elara ile muhabbetimizi...:hihi:

:hihi: bu sayfada kıskanclık yok Allahtann
yoksa kadının bol oldugu yerde kavga bitmez ,sebebide kıskanclık tırr
maşallah burda cok kalabalık olmamıza ragmen cok gürültülü tartışmalarımız olmadı,herkes cok samimi

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cnm kalabalık aile ii oluyor bayramda seyranda ama işte laf sözde bi okadar cok olup insanın canını sıkıyorr
bekarken hep dua ederdim Allahım bana ailesi kalabalık olmayan bi eş nasip et diyee
biri eşim digeri kaynım:hihi:
biizm erkek cocugumuz olmazsa soyları kuruyup gitcekk :D

gerci benim kaynana bi aşirete bedel orası ayrıı:hihi:

:hihi::hihi: kaynın istemiyomuş desene eşinin sülalesi senin eline kaldı burdada almışsın ipleri eline helal olsun bak şehzade yapmam soyun kurur haaa dersin :hihi::hihi:

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
eşim de öyle dr,sen çok akıllı kadınsın beni peşine düşütrene kadar sustun gizledin sakladın kendini,evlendik hala arada kouyyorsun mesafeyi der.BEN İNSANLARIN BİR ÖZEL DÜNYALARI OLMASI GERKTİĞİNE İNANIRIM,KOCAYA DAHİ HERŞEY SÖYLENMEMELİ...ÇÜNKÜ GÜN GELİR BİR HATANDA BAŞ KAKINCI YAPABİLİR.BİR TEKME MESAFESİ UZAK DURMAK LAZIM..KATI BİR MANTIK AMA BÖYLE DAHA AZ YARA ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜRÜM.

benim kırk fırın ekmek yemem lazım oyle olabılmek ıcın:dertli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]
bekarken hep dua ederdim allahım bana ailesi kalabalık olmayan bi eş nasip et diyee
Biri eşim digeri kaynım:hihi:
Biizm erkek cocugumuz olmazsa soyları kuruyup gitcekk :d

gerci benim kaynana bi aşirete bedel orası ayrıı:hihi:[/sıze]

canım kalabalığın olduğu yerde laf da çok oluyor her kafadan ses çıkıyor.ben öylke durumlarda lafı çakıp çıkıyorum valla bu yaştan sonra dırdır eleştiri çekemem kocam böyle seviyor oh sefam olsun diyip ortamı terkediyorum ya da gidip mutfakta iş yapıyorum.karşımdaki iyi niyetliyse canımı veririm ama kötü niyetli laf sokan kişilere de ben de sokuyorum ne yapayım ben üzüleceğime onlar üzüsün.işime karıştırmam eşim çok iyi bilir huyumu.

OP
E

Elara

Misafir
Elarayla herkes muhabbetli şekerim hangi birinizi kıskanalım biz paylaşmayı biliyoruz onun için buda hala biraradayız:hihi:
cok haklısınnn cnm

Bak buna aynen katılıyorum eşlerle herşeyi konuşmamaktan yanayım gün geliyo kakıç etmese bile zaafını sana karşı kullanıyo çok haklısın canımm

kızlar bende tam tersiyim yaa
hiç içimde bişi tutamam
herşeyi anlatırım eşime
mesela kadınlar eşlerinden habersiz para filan biriktiirler geneldee
ben asla yapamam meselaa,her ay bak bu kadar biirktirdim lazımsa verim borc derim :D
yada ailesi hakkında ne düşünüyorsam pat pat sölerim bi cenemi tutamıyorum:dertli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]

benim kırk fırın ekmek yemem lazım oyle olabılmek ıcın:dertli:
[/sıze]

gel kız bir ara kurs vereyim sana ama hatanda kulağını çekerim ha çok sert hocayımdır.öyle datlu dili göründüğüme bakma bazen yılanı deliğinden çıkarmadan sokarım.sözümü tutacaksan kurs veririm kocayı mum edersin:1:

OP
E

Elara

Misafir
dİYORUM YA BURADA KULLANAN ARKADAŞLARA DİYEMEDİM ÇÜNKÜ BİR SÜRÜ DİDKLEYECEKLER BİLİYORUM.AKLIMDAYDI HEP DE ŞÖYLE DÜŞÜNDÜM EŞİ BELKİ KIZAR BELKİ LİMİTİ ONA GÖREDİR SIKINTI YAŞAR BENİM YÜZÜMDEN DİYE SÖYLEYEMEDİM.HASKENAYA SIKINTI OLURSA SANA YOLLARIM POSTANEDEN ONLİNE YOLLA YA DA BANKA HESABINA SEN YAPABİLİRSİN OLABİLİR Mİ?KARGO PARASI HEPSİ DAHİL SEN BANA YOLLAMADAN YATIRIRIM HESABINA.TEŞEKKÜR EDERİM.BU ARADA HASKENANIN GÖNDERECĞİ TAKVİYELERLE SENİNKİLER AYNI MARKA MI CANIM? BURADA SOLGAR 200 LİRA TUTYOR YA SORDUM.FECİ PAHALI.

cnm müsait bi zamanda istedigin takviyeleri bana özeldne yaz ben hesap ettiriyimm ne kadar tuttugunu.
mesela gecen hafta umuta sipariş verdik iherbden 3 parca şey aldı 50 lira tuttuydu galiba
türkiyeden alsa 1 takviye alabililcektii
hemde gayet kaliteli markadan aldık,solgar ve now foods

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cok haklısınnn cnm

hiç içimde bişi tutamam
herşeyi anlatırım eşime
ben asla yapamam meselaa,her ay bak bu kadar biirktirdim lazımsa verim borc derim :D
yada ailesi hakkında ne düşünüyorsam pat pat sölerim bi cenemi tutamıyorum:dertli:

PARA KONUSUNDA BEN DE YAPAMAM CANIM AYNEN BANA SAMİMİYETSİZLİK GİBİ GELİR PARAMIZ KAZANCIMIZ ORTADADIR BİZİM DE BERABER YER BERABER BİRİKTİRİZ.aMA AİLEM YA DA AKRABALARIM YA DA BAŞKA BİR OLUMSUZ HUYUM DİYELİM ÇOK AÇIK VERMEM.GÜN GELİR BİR OLAYDA MİSİLLEME YAPILIR BAŞIMA KALKILIR DİYE ÖRTERİ ÜZERİNİ.HELE AİLEM HAINDA HEP ÖRTERİM GEREK YOK EL OĞLU DÜNYA İYİSİDİR KOCAM AMA NİYE FIRSAT VEREYİM.İNSANOĞLU ÇİĞ SÜT EMMİŞ.BUGÜN DÜNYA YİYSŞİDİR AMA GÜN GELİR İÇİNDEKİ KİNİ KUSUVERİR.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
canım kalabalığın olduğu yerde laf da çok oluyor her kafadan ses çıkıyor.ben öylke durumlarda lafı çakıp çıkıyorum valla bu yaştan sonra dırdır eleştiri çekemem kocam böyle seviyor oh sefam olsun diyip ortamı terkediyorum ya da gidip mutfakta iş yapıyorum.karşımdaki iyi niyetliyse canımı veririm ama kötü niyetli laf sokan kişilere de ben de sokuyorum ne yapayım ben üzüleceğime onlar üzüsün.işime karıştırmam eşim çok iyi bilir huyumu.

benim eşiminde benimde cokk kalabalık sülalesi. bi diyo yelek giydir diğeri diyo ceket giydir öteki bağırıyo sok içerii üşüttün cocugu. içeriye giriyom başkası geliyo temiz havaya cıkar bıraz cocugu :1::1::1::1::1::1::deli:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
cok haklısınnn cnm

hiç içimde bişi tutamam
herşeyi anlatırım eşime
O konuda bende öyleyimdir canım ama bazı kadınlar birbirleriyle ettiği kadınsal şeyleri bile anlatıyolar erkeğin benim arkadaşlarım hakkında herşeyi bilmesi gerekmiyo butür şeyleri kesinlikle paylaşmam burda yazdıklarımızı bile bazen arkama geliyo ne okuyosun böyle falan diyo kadınları ilgilendiriyo seni değil diyorum yolluyorum bu gibi yani paylaşmadıklarım

OP
E

Elara

Misafir
:hihi::hihi: kaynın istemiyomuş desene eşinin sülalesi senin eline kaldı burdada almışsın ipleri eline helal olsun bak şehzade yapmam soyun kurur haaa dersin :hihi::hihi:

evet cnm kaynımm eltimden 2.cocuk istemiyor,başka hatundan yapcakmışş ayu

şuan bi ben varımm soylarını yüürütebilcekk bi pipili dogurabilcek .hayırlısıyla tabi inş.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm müsait bi zamanda istedigin takviyeleri bana özeldne yaz ben hesap ettiriyimm ne kadar tuttugunu.
mesela gecen hafta umuta sipariş verdik iherbden 3 parca şey aldı 50 lira tuttuydu galiba
türkiyeden alsa 1 takviye alabililcektii
hemde gayet kaliteli markadan aldık,solgar ve now foods

aY SORMA BENİM SORDUKLARIM DA falan filan feşmekandı sayın misafirler emeksiz yemek olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.siz bakınadurunnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
evet cnm kaynımm eltimden 2.cocuk istemiyor,başka hatundan yapcakmışş ayu

şuan bi ben varımm soylarını yüürütebilcekk bi pipili dogurabilcek .hayırlısıyla tabi inş.

iNŞALLAH CANIM.BENİM KOCANIN SĞLALEDE ERKEK ÇOCUK ÇOK AMA DOYMAZLAR ONLAR.HAMİLEYKEN LAF SOKMAYA BAŞLADILARDI.ALLAHIM İŞALLAH BİZE DE NASİB EDER DE UTANIRLAR...

OP
E

Elara

Misafir
PARA KONUSUNDA BEN DE YAPAMAM CANIM AYNEN BANA SAMİMİYETSİZLİK GİBİ GELİR PARAMIZ KAZANCIMIZ ORTADADIR BİZİM DE BERABER YER BERABER BİRİKTİRİZ.aMA AİLEM YA DA AKRABALARIM YA DA BAŞKA BİR OLUMSUZ HUYUM DİYELİM ÇOK AÇIK VERMEM.GÜN GELİR BİR OLAYDA MİSİLLEME YAPILIR BAŞIMA KALKILIR DİYE ÖRTERİ ÜZERİNİ.HELE AİLEM HAINDA HEP ÖRTERİM GEREK YOK EL OĞLU DÜNYA İYİSİDİR KOCAM AMA NİYE FIRSAT VEREYİM.İNSANOĞLU ÇİĞ SÜT EMMİŞ.BUGÜN DÜNYA YİYSŞİDİR AMA GÜN GELİR İÇİNDEKİ KİNİ KUSUVERİR.

ailevi sorunlarımıda anlatıyorum valla.cünkü eşime anlatamasam kime anlatacam
eşimde başıma kakacak gibi oldugunda lafı agzına tıkıveriyorumm kal geliyor adama bi anlık:hihi:

benim eşiminde benimde cokk kalabalık sülalesi. bi diyo yelek giydir diğeri diyo ceket giydir öteki bağırıyo sok içerii üşüttün cocugu. içeriye giriyom başkası geliyo temiz havaya cıkar bıraz cocugu :1::1::1::1::1::1::deli:
:cokkomik::cokkomik:
ay Allahtan böle karışan yok banaa cok sinir bi duurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar