Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Bende tam onu sormuştum Elaracım okudundamı cvp verdin tesadüfmü oldu :hihi::hihi:

:hihi: tesadüf cnm

amiiiiiiiiiinnnn cnm olmayınca cok zormuş ya ben hiç bilmezdim evlendıgım gece hamıle kaldım. Allah nasip ederse olur diyenleri bile anlamazdım cok zor gercekten yüce rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

cnm sen nasıl korundun 3 yıldır ?
işte uzun süre korunmalarda yum tembelligide olabiliyomruşş
bed ekendime cabuk hamile kalırım diyorum ama bellide olmaz tabi.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yok canım sana her şekilde cevap veririm ama bir ara özelden yazayım ya da msn de konuşalım olur mu? arkadaşlardan gizlim saklım yok ama bir akraba ya da tanıdıkla pişti olmak istemiyorum.Zaten ben sana hem nasıl hamile kaldığımı hem de özel bazı şeyleri anlatacağım bir uygun vakit kolluyorum çok şaşıracağın şeyler var hayatımda,kızıma hamile kalışım da dahil...roman gibi yani...bir ara konuşalım işallah.
Tabi tabi konuşun bizde meraklanalım şaka yapıyorum tabi
ben niye bölee pat patım sanıyorsunuzz
zamanında kazıkları yiye yiye bölee oldum işte :dertli:
Valla çokta iyisin şekerim enazından sonradan üzlmessin
kız yaprak duvar silme uzanmak cok sakıncalı hamılelıkte
Öyleymiş canım ya ama mecburen bitti zaten Allaha şükür bişey olmadan

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
tmm cnmm anlatmak zorunda deglsin tabi sadece cok gizemli konuşuyorsun merak ettimm
olayları tekrar anlatıp yaraların deşilecekse ablatmayabilriisnde cnm.seni üzmek istemem

Ben nefret bile etmiyorum bazı insanlardan çünkü nefret de bir duygudur.TAMAMEN NÖTRÜM İNAN...doğru tespit etmişsin günlük hayatımda da öyle okuluımda da çok gizemliyim çünkü çevremdeki çoğu insana güvenmiyorum,az ve öz konuşurum.insanlar kuyu kazmayı çok seviyorlar çünkü ...ve ben o kuyuya hayatta 1 kez düşerim tekrar asla...sizler dostumsunuz eğer hep beraber bir evde toplansak hiç gocunmadan konuşurdum
çünkü hepinizin samimiyetine güveniyorum.Ama topiği misafirlerin de takip ettiğini düşününce ortaya konuşmak istemiyorum,kimin izlediğini bilemiyoruz ki bizleri...Bir ara msn de konuşalım ama seninle konuşmak beni de rahatlatır...

OP
E

Elara

Misafir
Aynen canım haskenacımla konuştum bana da yolluycak bir iki ay sonra takviyeler konusunda da yardımcı olucak sanırım konuştuk.Allah razı olsun sen hatırlattın onu da.sana yolladığında denediğnde bize de nasıl kullanıldığını bir güzel anlatırsın olur mu?

haskenaya sölim bu işin ticaretini yaspın yaw.ii karr yaparr:D
ama onun gönlü cok zengin parada pulda gözü yok gercektenn
Allahh darda koymasın ailesini
tmm cnm ben deneyim anlatırım deneyimlerimi

OP
E

Elara

Misafir
cnm ben dr gidicem bu ay 1 senedir olmuyo falan dıcem yumurta takıbı yapar işallah acelem yok aslında kızım 3 yasında ama stres oluyo işte

inş yardımcı olacak bi doktor bulabilriisnn
ama doktordan ziyade clear blue alman cok daha mmantıklı
clear blue sana 3 ay gider
ama doktora 3 ay gitsen dünyanın parasını vermek zorunda kalırsınn
bide dr ye git gel cok yorucu

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
benim 3 yıldır eşim korunuyo hiç kaçak bile yapmadık kızımdan once düşük oldu her ikiside hemen oldu o yüzden eşim ceketimi atsam kalıyon dedı hatta 3 ay once dr gıttık çift yumurtluyon dedı sansımız cok yuksekmıs ama 3 aydı yooooookkkkkkk

OP
E

Elara

Misafir
Bitti canım şükür batıyo bile tekrar beşiği o gece eşim geldi kurdu tesadüfen oldu tabi becerikli olduğundan değil ama alt tarafını sabitliyemedik ani bi harekette katlanır gibi oluyo gidince sorucam hala gidemedim yarın inş. gidicem hallederiz heralde

yaprakcım cibinlik varmı beşikte???
yoksa al mutlaka cok şirin oluyorr

ben daha pat pat olamadım demekki daha cok kazık yicem:deli::deli::deli:

insan düşe kalkaa pişiyorr ,hayattan ders alıp acımasız oluyor cnm
Ama Allah seni ii insanlarla karşılaştısın inş.benim gibi olmakta ii degil
insanlara derdini anlatamıyorsun.kötü kadın poziyonunda oluyorsun devamlı:D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
:hihi: tesadüf cnm

cnm sen nasıl korundun 3 yıldır ?
işte uzun süre korunmalarda yum tembelligide olabiliyomruşş
bed ekendime cabuk hamile kalırım diyorum ama bellide olmaz tabi.

evliliğmin ilk 2 yılı eşimle ayrı şehirlerdeydik tayin çıkmadı ve haftasonları ya da 15 te bir görüşüyorduk...onda da doğal korunma..sonra bıraktık,kistler tedaviler ameliyat vs vs 2.yılın son 6 ayı korunmadık yani.klomen kullanmayın diye boşuna demiyorum taziye bir bildiğimiz var sda kız anlamıyor.hamileliğimde ilişki yasaktı...adım attığımda bile kanamam oluyordu çünkü o kesinlikle yasaktı...kocam sabırlı sağolsun.doğumdan sonra da doğal korunduk koca korundu yani.benim doğumkontrol hapı kullanmam kanı pıhtılaştırıp ölüme sebep olduğu için yasak.spiral taktıramam rahim yapımdan dolayı olmuyor.Doktorumun dediği rahim içi araç ,iğne,implant ya da hap kullanılmadıkça tembellik olmuyor.doğalkorunmanın sakıncası yok.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
haskenaya sölim bu işin ticaretini yaspın yaw.ii karr yaparr:D
ama onun gönlü cok zengin parada pulda gözü yok gercektenn
Allahh darda koymasın ailesini
tmm cnm ben deneyim anlatırım deneyimlerimi

inan ona da yazdım elime takviye geçmeden bankaya yollarım parasını çok güveniyorum.hatta bir ara senden rica edecektim de eşin kızar mı bilemedim hesap no yolla para yoluyum bana kredi kartınla iherbden sen sipariş et diye.ama belki eşi kızar dedim.sizlere bu kadar güveniyorum hislerim hiç yanıltmadı çok şükür beni.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprakcım cibinlik varmı beşikte???
yoksa al mutlaka cok şirin oluyorr
Var canım varda onu takmaım zaten geri kaldıracaktık ama çok şirin oldu kaldıramadım duruyo öyle sabahları kalkıp karşımda görünce içinde bebiş varmış gibi hoşuma gidiyo

insan düşe kalkaa pişiyorr ,hayattan ders alıp acımasız oluyor cnm
Ama Allah seni ii insanlarla karşılaştısın inş.benim gibi olmakta ii degil
insanlara derdini anlatamıyorsun.kötü kadın poziyonunda oluyorsun devamlı:D
İnsanların hiç birbirine güveni kalmadı biz ilk evlendiğimizde okadar çok akrabamız vardıki hepsi çıkar peşinde insanların yavaş yavaş azaldı ve 1.derceler haricinde hiç kalmadı ama böyle daha huzurluyuz git gel bi kavgamız olurdu enazından şimdi tartışmalarımız sadece kendimle ilgili oluyo

OP
E

Elara

Misafir
işte olgunluk süpersin elara bende tam senın dıyeceğini diyecektim:cikolata:
tşkelr cnm,arada olgun kadın olabiliyorum Allahtann:D

Valla çokta iyisin şekerim enazından sonradan üzlmessin
sagol cnmm.şuan insanların yaptıkları beni üzmüyor cünkü karşılıklarını fazlasıyla alıyorlarr
ama bu kezde onlara niye öle dedim ,yada davrandım diye üzülüyorumm
pat pat da konuşsam yufka yürkeliyim hemenn yelkenleri suya indiririm ama belli bi zaman gecmesi gerekiyorr sinirim gecmesi için

OP
E

Elara

Misafir
Ben nefret bile etmiyorum bazı insanlardan çünkü nefret de bir duygudur.TAMAMEN NÖTRÜM İNAN...doğru tespit etmişsin günlük hayatımda da öyle okuluımda da çok gizemliyim çünkü çevremdeki çoğu insana güvenmiyorum,az ve öz konuşurum.insanlar kuyu kazmayı çok seviyorlar çünkü ...ve ben o kuyuya hayatta 1 kez düşerim tekrar asla...sizler dostumsunuz eğer hep beraber bir evde toplansak hiç gocunmadan konuşurdum
çünkü hepinizin samimiyetine güveniyorum.Ama topiği misafirlerin de takip ettiğini düşününce ortaya konuşmak istemiyorum,kimin izlediğini bilemiyoruz ki bizleri...Bir ara msn de konuşalım ama seninle konuşmak beni de rahatlatır...

anladım cnmm istedigin zaman anlatabilirisnn.
gizemlii kadınlar benim hoşuma gider ,onları çözmek için ugraşırım meraktann :D

benim 3 yıldır eşim korunuyo hiç kaçak bile yapmadık kızımdan once düşük oldu her ikiside hemen oldu o yüzden eşim ceketimi atsam kalıyon dedı hatta 3 ay once dr gıttık çift yumurtluyon dedı sansımız cok yuksekmıs ama 3 aydı yooooookkkkkkk

hayırlısı cnm ya.ölüm ve dogumun saati şaşmazmış,demekki daha zamanı gelmedii

OP
E

Elara

Misafir
bu şarkı bende size gelsin beyaz show izleyenleri:muzikk
tşkler cnm

inan ona da yazdım elime takviye geçmeden bankaya yollarım parasını çok güveniyorum.hatta bir ara senden rica edecektim de eşin kızar mı bilemedim hesap no yolla para yoluyum bana kredi kartınla iherbden sen sipariş et diye.ama belki eşi kızar dedim.sizlere bu kadar güveniyorum hislerim hiç yanıltmadı çok şükür beni.

cnm yeminle bak ben sana teklif edecektim ama unuttumm
bi kac kez yazmıştın kredi kartı kullanmıyorum nasıl siparş vercem v.s diyee
istedigin zaman söle ben kredi kartımla alır senin adrese yollatırım direktt hiç sorun degil yani

OP
U

Umut Gemisi

Misafir

eşim de öyle dr,sen çok akıllı kadınsın beni peşine düşütrene kadar sustun gizledin sakladın kendini,evlendik hala arada kouyyorsun mesafeyi der.BEN İNSANLARIN BİR ÖZEL DÜNYALARI OLMASI GERKTİĞİNE İNANIRIM,KOCAYA DAHİ HERŞEY SÖYLENMEMELİ...ÇÜNKÜ GÜN GELİR BİR HATANDA BAŞ KAKINCI YAPABİLİR.BİR TEKME MESAFESİ UZAK DURMAK LAZIM..KATI BİR MANTIK AMA BÖYLE DAHA AZ YARA ALIRIM DİYE DÜŞÜNÜRÜM.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

bencede kesinlikle cok haklısın vakit saat ne zaman gelince daha ikinci annelik için hazır değil demekki. kızım cok nazlıdır ikimiz içinde biraz zaman lazım sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar