Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
[sıze="4"]
insana ençok koyanda tanıdığı birinin olması benimde öyle kazıklarım oldu ama bana iyi oldu gözüm açıldı artık daha temkinliyim herşey tecrübe katıyo insana acıları ayrı tabi allaha havale ediyorum bende:dertli:[/sıze]

evet canım
tecrübe yenilen kazıkların toplamıymış,boşuna demir lady olmadık dimi:1:

OP
E

Elara

Misafir
dayanamadım carsıdan aldım sabah yapcam dedim onu bıle yapamadım yaptım gece bugunde umutsuz dolanıyorum iştee. akıntım var ama gecen aylardada vardı göğüslerimde agrı yok

ee napıcaksın bi daki ay?? clear blue alsan aslında ii olurr.bak mimoza 1 yoldır ugraşıyordu ,clear blue ile ilk denemede hamiş kaldı
aynı şekilde mutluelifin kisti olamsına rahmen bu testle o da ilk denemede hamiş kaldı oglunaa
ben cok güveniyorum o teste ya.mutlaka alcam

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
hoşbuldum kızlar sagolunn
umutcumm cok kızgınım bugün eşime yaa
haftasonu evi boyatacaktık ama o bi iş için şehir dışına cıkcakk ,burnundan getirdim akşammm
tüm haftaa boya yapılcak diye bekledimm bi heveslee
mecburen hafta içi yapılcakk ama hiç sanmıyorum :(

tABİ HAKLISIN KENDİNİ EVİNİN DÜZENİNİ ONA GÖRE AYARLADIN KÖTÜ OLMUŞ AMA BOŞVER VARDIR BİR HAYIR BU HAFTA YAĞIŞLI DİYOR METEOROLOJİ BOYA DA KURUMAZDI O ZAMAN.HAFTAYA HAVA AÇILINCA DAHA KOLAY KURUR.TAKMA KAFANA CANIM.HERŞEY ONUN GİBİ OLSUN...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
kız olursa ondan erkek olursa benden:dill::dill::dill::dill:[/QU

YARABBİM YÜREĞİMİZDEKİ OĞLUŞLARIMIZI KARNIMIZA TEZ VAKİTTE KONDUR İŞALLAH.BEKLETMEDEN ARATMADAN DÜŞMANLARA FIRSAT VERMEDEN,DOST GÖRÜNEN FESATLARA AÇIK ARATTIRMADAN VER YARABBİM AMİNNN.

amiiiiiiiiiinnnn cnm olmayınca cok zormuş ya ben hiç bilmezdim evlendıgım gece hamıle kaldım. Allah nasip ederse olur diyenleri bile anlamazdım cok zor gercekten yüce rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

OP
E

Elara

Misafir
hayatımın en büyük kazıklarınıhemcinslerim attı annem gibi gördüğüm bir kadın ve kardeş dediğim kankam sırtımdan vurdular ve benim 5 yılımı sehir ettiler.hayatım sayelerinde roman oldu.Allah bildiği gibi etsin onları...Gerçewk dostluğu aranızda buldum ben yıllar sonra,onca kazıktan sonra ...YAŞASIN BİZİM TOPİĞİMİZ YAŞAYIN SİZ KIZLAR...

umutcum özel olmazsa bişi sorcam cvp vermeyebilirsindee
senin 2.evliliginmi?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ee napıcaksın bi daki ay?? clear blue alsan aslında ii olurr.bak mimoza 1 yoldır ugraşıyordu ,clear blue ile ilk denemede hamiş kaldı
aynı şekilde mutluelifin kisti olamsına rahmen bu testle o da ilk denemede hamiş kaldı oglunaa
Aynen canım haskenacımla konuştum bana da yolluycak bir iki ay sonra takviyeler konusunda da yardımcı olucak sanırım konuştuk.Allah razı olsun sen hatırlattın onu da.sana yolladığında denediğnde bize de nasıl kullanıldığını bir güzel anlatırsın olur mu?

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

cnm ben dr gidicem bu ay 1 senedir olmuyo falan dıcem yumurta takıbı yapar işallah acelem yok aslında kızım 3 yasında ama stres oluyo işte

OP
E

Elara

Misafir
Pazartesi olmadan sendromu başladı:hihi::hihi: Elaracım boyan yapıldı bittimi kız yeni temizlik yapmıştın daha evin batmadan baştan yapcan şimdi biraz daha bekleseydin şu kombiler kapansaydı şekerim iş çıkardın kendine

yok cnm ya daha başlamadık bilee
hafta içi elemanların işleri cok yogunmuş eşime ayarlayamadı
pazar günü düşünüyorduk ama eşim seyehate gidiyor sinir oldummm

bu arada benim ev üst kat vfe güney cephe oldugudnan cok sıcak oluyor cnm.1 aydan fazladır kombi yakmıyorum.boya yapılınca tekrar perdelerimi yıkayıp ascamm.
zaten 2 odam boyancak

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
umutcum özel olmazsa bişi sorcam cvp vermeyebilirsindee
senin 2.evliliginmi?

yok canım sana her şekilde cevap veririm ama bir ara özelden yazayım ya da msn de konuşalım olur mu? arkadaşlardan gizlim saklım yok ama bir akraba ya da tanıdıkla pişti olmak istemiyorum.Zaten ben sana hem nasıl hamile kaldığımı hem de özel bazı şeyleri anlatacağım bir uygun vakit kolluyorum çok şaşıracağın şeyler var hayatımda,kızıma hamile kalışım da dahil...roman gibi yani...bir ara konuşalım işallah.

OP
E

Elara

Misafir
İnsana ençok koyanda tanıdığı birinin olması benimde öyle kazıklarım oldu ama bana iyi oldu gözüm açıldı artık daha temkinliyim herşey tecrübe katıyo insana acıları ayrı tabi Allaha havale ediyorum bende:dertli:

ben niye bölee pat patım sanıyorsunuzz
zamanında kazıkları yiye yiye bölee oldum işte :dertli:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
hoşbuldum cnm sagoll ,bittimi temizligin en son duvar siliyordun :)
bu arada beşigi naptınızz ?
Bitti canım şükür batıyo bile tekrar beşiği o gece eşim geldi kurdu tesadüfen oldu tabi becerikli olduğundan değil ama alt tarafını sabitliyemedik ani bi harekette katlanır gibi oluyo gidince sorucam hala gidemedim yarın inş. gidicem hallederiz heralde

OP
E

Elara

Misafir
yok canım sana her şekilde cevap veririm ama bir ara özelden yazayım ya da msn de konuşalım olur mu? arkadaşlardan gizlim saklım yok ama bir akraba ya da tanıdıkla pişti olmak istemiyorum.Zaten ben sana hem nasıl hamile kaldığımı hem de özel bazı şeyleri anlatacağım bir uygun vakit kolluyorum çok şaşıracağın şeyler var hayatımda,kızıma hamile kalışım da dahil...roman gibi yani...bir ara konuşalım işallah.

tmm cnmm anlatmak zorunda deglsin tabi sadece cok gizemli konuşuyorsun merak ettimm
olayları tekrar anlatıp yaraların deşilecekse ablatmayabilriisnde cnm.seni üzmek istemem

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm ben dr gidicem bu ay 1 senedir olmuyo falan dıcem yumurta takıbı yapar işallah acelem yok aslında kızım 3 yasında ama stres oluyo işte

Acele etmeee kızıcam bak ablalık damarımı kabartma be yaw daha 23 yaşındasın en az 6 ay deneeeeeeeeeee.yaşadığım bazı tecrübelervar heralde,doktorlar genelde klomenle ya da glukofenle takip yaparlar kist yapar bozarsın hormonlarınııııı.gelecek ay al şu monitörü abla sözü dinle.

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433

bende merak ettim ya

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
Acele etmeee kızıcam bak ablalık damarımı kabartma be yaw daha 23 yaşındasın en az 6 ay deneeeeeeeeeee.yaşadığım bazı tecrübelervar heralde,doktorlar genelde klomenle ya da glukofenle takip yaparlar kist yapar bozarsın hormonlarınııııı.gelecek ay al şu monitörü abla sözü dinle.

tmm ablam kızma:ayk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar